Forum » Kaj kupiti » Kje v MB kupiti fini šmirgl (smirkov) papir?
Kje v MB kupiti fini šmirgl (smirkov) papir?
Law_Enforcer ::
Zanima me, če ve kdo za kakšno specialno trgovino v Mariboru, kjer bi se dalo dobit fini šmirgl papir (recimo 1200 ali celo 2000; rabim za brušenje hladilnika). V Baumaxu imajo max. 600-ko, jutri pa grem sicer pogledat še v Merkur in OBI, a dvomim, da bom našel kar rabim...
Za odgovore se vnaprej zahvaljujem.
Za odgovore se vnaprej zahvaljujem.
sash ::
poglej kako trgovino kjer prodajajo barve, včasih je bila ena tam pr stari avtobusni postaji na Glavnem trgu
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
pingo76 ::
Kaj pa v Kopru? 2000 grit vodobrusni?
A je polirna pasta (za štedilnike ) dobra za končni finiš?
P.S. Mater eno pivo sem spil in 3x popravjam, da bo podobno slovenščini...
A je polirna pasta (za štedilnike ) dobra za končni finiš?
P.S. Mater eno pivo sem spil in 3x popravjam, da bo podobno slovenščini...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
BRBR ::
Da ne odpiram nove teme - rabil bi ta kamen (korund menda) v takih granulacijah kot na smirkovem papirju. Lepil bi ga na kovino (katero lepilo ?).
Kje bi se to dalo dobiti v majhnih količinah ?
Kje bi se to dalo dobiti v majhnih količinah ?
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Swaty v MB bi znal proizvajati kaj takega. Poglej si naslednji katalog za primere:
chrome-extension://oemmndcbldboiebfnladdacbdfmadadm/http://www.swatycomet.si/fileadmin/docu...
Glede lepljenja ti bodo tudi znali tam več povedati...
LP
Jože
Swaty v MB bi znal proizvajati kaj takega. Poglej si naslednji katalog za primere:
chrome-extension://oemmndcbldboiebfnladdacbdfmadadm/http://www.swatycomet.si/fileadmin/docu...
Glede lepljenja ti bodo tudi znali tam več povedati...
LP
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kje bi dalo to dobiti?Oddelek: Strojna oprema | 1533 (1162) | bluefish |
» | Drugačen obraz krize (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14374 (11659) | Furbo |
» | Odstranjevanje ostankov lepila z laptopaOddelek: Loža | 5410 (5006) | fosil |
» | Kje nabaviti kovinsko mrežico ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5478 (5057) | PrimozR |
» | 12 V modra neonka Kje kupiti - Ptuj - MariborOddelek: Kaj kupiti | 1531 (1410) | Daniel |