» »

Parkirišče Europark Maribor

Parkirišče Europark Maribor

Siddh ::

Zanima me, če se iz parkirišča da priti tudi pozno po deveti uri?


smacker ::

Ne, rampe zaprejo.

zk_eu ::

Rešitev ti je, da avto prestaviš. Po 17h se v mestu ne plača parkirnine (pazi na parkiranje na Lentu, kjer so slednje spreminjali) ali pa, da avto parkiraš malce naprej od Treh Ribnikov. Je malce za hoditi, ampak je pa brezplačno :).
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.

Siddh ::

Zaprejo točno ob 21.00 ali vsaj malo pozneje?


amacar ::

Če so trgovine do 21.00 odprte potem mislim da je logično, da zapirajo malo kasneje.

otago ::

Kolosej oz. whatever je nastalo iz tega je imel vcasih dvignjeno rampo. Ce je zadnja predstava ob 22/13h si preracunaj ...

Imas pa zastonj po 17h recimo na zelezniski, lentu, ob stolnici, cel dan zastonj okrog MLM/Henkel oz. pod "dvojnim" mostom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: otago ()

smacker ::

Kolosej ma že dolgo zaprto garažo - dobiš parkirni listek, če kupiš karte ti ga na blagajni štempljajo, drugače moraš plačat. Poleg železniškega mosta so parkingi, samo večina kar polni. Če poveš kam točno hodiš, lahko kaj v bližini predlagamo, ker na slepo naštevat parkinge v MB zna trajat :D

Siddh ::

FERI. Ponavadi pustim avto nekje blizu, včasih pa sem res pozno in raje ne pustim avta parkiranega za najbližjim grmom :D


smacker ::

Z malo sreče (in ne ravno ob najbolj obremenjenih urah - 8.30-11h) se da najt v bližini (smetanova, spodaj pri čili baru, ali po hribu proti Lentu in desno k blokom - samo ne na pločnik, tam redno delijo listke).
Malo bolj oddaljena mesta so zgoraj pri Mercatorju (ob cesti pri hišah, samo glej da nimajo znaka - tisti majo fetiš rožice risat po avtih) ali pa pod Koroškim mostom. Fina opcija je tudi pri blokih, naravnost od Ferija čez Dravo, potem pa peš čez "študentsko brv".
Po 17h maš zastojn parking pri ljudskem vrtu, skoraj vedno prazno. Opcija je tud pristan garaža, 20eur/mesec, ne vem pa kak je z zasedenostjo, včasih se je čakalo po 1 leto.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Parkiranje v Mariboru za več dni

Oddelek: Loža
3810874 (1136) Sparkxl
»

Free parking v bližini centra (Ljubljana)?

Oddelek: Na cesti
159811 (4188) MIHAc27
»

FERI - Kje parkirati?

Oddelek: Loža
306393 (2998) seba-beba
»

Dolgi most - parkiranje in kazen (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5324346 (22237) mare87
»

Letalski mitingi 2009

Oddelek: Loža
205293 (2030) fosil

Več podobnih tem