» »

NVR snemalnik - pomoč

NVR snemalnik - pomoč

pSP 3004 ::

Pozdravljeni vsi skupaj
Imam 3 IP kamere razlicne. (360, 2x bullet, 2MP itd.). Ker bi rad imel že urejen sistem in pregleden, funk. ...
Želim kupiti NVR sistem. Trenutno se odločam za ti dve verziji. Katero priporočate ?

https://www.digitklik.si/izdelek_8-KANA...
http://www.banggood.com/Escam-Black-MIN...

Zanima me glede HDD. Ali je posebna vrsta določeni HDD, ki se namestijo v NVR ali je to lahko iz rač. ipd. (SATA HDD).
In koliko je priporočljivo GB ? Sam sem mislil cc. 500GB HDD. Ob rednem pregledu bi sproti brisal.
Zanima me koliko bi porabile 2 kamere prostora za npr. 7 dni dopusta. 24/7.

Najlepša Hvala

pSP 3004 ::

Ve kdo ? Prosim.

mjaa ::

Sicer žal nimam odgovora zate, sem pa v precej podobni situaciji in imam isto ogledan tisti Tiandyjev NVR. Verjetno bo najbolje da zadevo kupiš in potem vrneš v kolikor ti ne bo delalo zadovoljivo. Sam sem se kakšno leto nazaj pri njih zanimal za en Dahua NVR, če bi mi lahko kakšnega posodili za par dni na test, pa ni bilo nekega interesa iz njihove strani.

Zdaj najbolj važno je da tvoje IP kamere podpirajo ONVIF, tako jih bo NVR po vsej verjetnosti našel. Kako bo pa z kakšnimi drugimi funkcijami, kot motion detection pa ne vem.

Koliko prostora bi porabile je odvisno od nastavitev slike na kamerah. Če predpostavljamo da ima kamera 4 MBit/s stream je to potem 4Mbit/s / 8bit = 0,5MB/s * 60s * 60min = 1,8GB/h ... v enem tednu za eno kamero je to potem 302 GB. Če seveda snema 24/7 - kar je malo brezveze saj raje uporabiš motion detection.

Se pa pridružujem tvojemu vprašanju glede NVRjev... kaj se kej splača kupiti, če kdo ve?

#000000 ::

saj ti piše disk je SATA

jero_no1 ::

Sam uporabljam 3MP IP kamero, ki snema dvorišče. 64GB kartica zadošča za dobrih 6 dni snemanja 24/7. Ko je slika statična, se porabi zelo malo prostora.
Diski so danes relativno poceni, tako da če vzemeš 1TB ne boš nič falil, bi ti moglo (odvisno od dogajnaj na kameri) bit dovolj tudi do 1 meseca za vse 3 kamere.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadzorna kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6725288 (5791) refosk
»

Sistem za audio-video nadzor prostora

Oddelek: Kaj kupiti
51613 (1041) Oldi
»