Forum » Programska oprema » Chrome - počasno nalaganje strani
Chrome - počasno nalaganje strani
SumTingWong ::
Pozdravljeni.
Bi morda kdo vedel, kaj bi lahko bilo narobe, da mi Chrome nalaga slike/GIF/tudi strani tudi po 10 sekund+?
Pred tednom sem naredil clean install Windows 7, posodobil vse driverje z namenskim programom, linija je 10/10 Mbps (speedtest štima) in povezan sem preko kabla. Sem tudi zbrisal ves cache in ostalo svinjarijo Chroma z CCleanerjem. Drugih brskalnikov nisem probaval, ker bi rad, da Chrome deluje.
Bi morda kdo vedel, kaj bi lahko bilo narobe, da mi Chrome nalaga slike/GIF/tudi strani tudi po 10 sekund+?
Pred tednom sem naredil clean install Windows 7, posodobil vse driverje z namenskim programom, linija je 10/10 Mbps (speedtest štima) in povezan sem preko kabla. Sem tudi zbrisal ves cache in ostalo svinjarijo Chroma z CCleanerjem. Drugih brskalnikov nisem probaval, ker bi rad, da Chrome deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: kateri brskalnik uporabljate za brskanje po spletu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 14482 (11620) | MisterR |
» | Študija varnosti brskalnikov: prvi Chrome, drugi IE, Firefox daleč zadaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21599 (16501) | mikko |
» | IE še vedno izgublja, Chrome pridobivaOddelek: Novice / Brskalniki | 12897 (10615) | dux |
» | Uporabnikom na voljo Chrome 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 18912 (15955) | IceBoX |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 46044 (40363) | PrimozR |