» »

en mali sloncek...

en mali sloncek...

««
5 / 264
»»

pingec ::

Dvesto malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
:)
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

jk ::

Dvestoeden mali slonček se je pozibaval na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jk ()

Tody ::

dvestodva mala slončka sta se pozibavala na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka

malal ::

Dvestotrije mali slončeki so se pozibaval na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Reso ::

Dvestoštirje mali slončki so se pozibavali na pajčevini itam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

roCkY ::

Dvestopet malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

DMouse ::

Dvestošest malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

pingec ::

Dvesto sedem malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

QuickShot ::

Dvesto osem malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

nicksonn ::

Dvesto devet malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nicksonn ()

DaNe ::

Dvesto deset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
You'll never drink alone!

Reso ::

Dvesto enajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevin itam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

DMouse ::

Dvesto dvanajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

nojus ::

Dvesto trinajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

@ Owca (jaz sem se zmočil)
sovražim Gargamela.

tx-z ::

Dvesto štirinajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
tx-z

Matek ::

Dvesto petnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

|ke ::

Dvesto šestnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Ike

Tody ::

Dvesto sedemnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

C_maniak ::

Dvesto osemnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Reso ::

Dvesto devetnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

tx-z ::

Dvesto dvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Joj,,se morjo pa že gužvat :) -khm, kje so tile slončki?
tx-z

sash ::

Dvesto enaindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
--------------------
Think different...
TOROiD Group

BaRtMaN ::

Dvesto dvaindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Nady ::

Dvesto triindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.


Nady

DMouse ::

Dvesto štiriindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Reso: jest se vdam :|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DMouse ()

zlabo ::

Dvesto petindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka

Matek ::

zigam je prekrsil pravila igre, tako da grem od tam naprej:

Dvesto šestindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Reso ::

Dvesto sedemindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini itam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

tx-z ::

ok ok :)
Dvesto osemindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
tx-z

sash ::

Dvesto devetindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

:D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

M@re ::

Dvesto trideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

8-O

OnTheMic ::

Dvesto enaintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Matek ::

Dvesto dvaintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

zlabo ::

Dvesto triintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

BaRtMaN ::

Dvesto štiriintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

QuickShot ::

Dvesto petintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

tx-z ::

Dvesto šestintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
tx-z

Gandalfar ::

Dvesto sedemintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

fictionel ::

Dvesto osemintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Sergio ::

Dvesto devetintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

tx-z ::

Dvesto štirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

btw: da ne bom spet kej narobe naredu: a lahko dve "pesmici" zaporedoma dam, al morm počakat da nekdo drug da eno "pesemco" ?-pa pol jst npr.
tx-z

fictionel ::

Dvesto enainštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

btw: nevem

Matek ::

Dvesto dvainštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

ne smeš dveh zaporedoma
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

OnTheMic ::

Dvesto triinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Reso ::

Dvesto štiriinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Jakka ::

Dvesto petinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Reso ::

Dvesto šestinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

sash ::

Dvesto sedeminštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
--------------------
Think different...
TOROiD Group

--.Agent Smith.-- ::

Dvesto oseminštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

iskra ::

Dvesto devetinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
««
5 / 264
»»