Forum » Strojna oprema » Na kaj paziti pri rabljenih komponentah
Na kaj paziti pri rabljenih komponentah
1player1 ::
Iz ebaya sem si ogledoval rabljene grafične kartice. Kako naj po nakupu grafične preverim, če je v dobrem stanju. Ali je dovolj samo stress test(npr. Heaven), da vem če grafična ne bo prenehala delovati po enem mesecu in da je v dobrem stanju, da ne pritisnem dispute?
filip007 ::
Cene so verjetno mamljive, ker je drugi trg, osebno raje ne bi, saj je Bolha za to.
Trevor Philips Industries
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filip007 ()
Machete ::
Lahko ti crkne jutri, lahko dela še 13 let (tako kot nova). Niti ni nujno, da je prodajačec kriv, razen, če dejansko ne ve za očitno napako in jo prekrije. Če jo dobiš in je defektna, daš dispute in opišeš vse kaj je narobe. Če dela, pa dela, jaz niti ne bi stres testa izvajal po nepotrebnem, saj jo matraš brezveze. Ni treba vedo iskati negativnosti povsod, opreš se lahko tudi na feedback prodajalca. Nakup pa je vsaj po moje mnogo manj tvegan od nakupa na bolhi, kjer o prodajalcu niti ocen nimaš, niti nisi zaščiten z prav nobenim orodjem razen policijo, kar je zelo neugodno za nekaj 100 evrske zadeve.
Jaz sem že kupoval in tudi prodal grafične na ebayu. Vedno BP, raje sem prodal za 15€ manj, kot pa se ukvarjal s slovenskimi bolhači, ki bi najraje zastonj in še testirali zadevo do onemoglosti. Sem dal avkcijo in poslal v Italijo in mirna bosna.
Tudi na bolhi kupil in prodal bp, tako da jaz nisem merilo, še manj pa je upravičen tvoj strah. Če nisi pripravljen sprejeti kančka tveganja, rabljena roba ni zate. Še zadeva iz trgovine je lahko šepava, tu pa vsaj računaš da je primerek dober, če je rabljen in piše da dela bp.
Jaz sem že kupoval in tudi prodal grafične na ebayu. Vedno BP, raje sem prodal za 15€ manj, kot pa se ukvarjal s slovenskimi bolhači, ki bi najraje zastonj in še testirali zadevo do onemoglosti. Sem dal avkcijo in poslal v Italijo in mirna bosna.
Tudi na bolhi kupil in prodal bp, tako da jaz nisem merilo, še manj pa je upravičen tvoj strah. Če nisi pripravljen sprejeti kančka tveganja, rabljena roba ni zate. Še zadeva iz trgovine je lahko šepava, tu pa vsaj računaš da je primerek dober, če je rabljen in piše da dela bp.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vanadium ::
Na gpushack imaš 2 leti garancije na refurbished grafične, samo izbira je bolj tko tko je pa za pogledat.
Riff ::
ja pri rabljenih zadevah zmeraj obstaja riziko da crkne, drugače pa prideš dost ceneje pr kompjutru če že kupuješ rablejne zadeve, jaz kupujem samo rablene komponente tle in na bolhi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 37580 (14933) | PersonaRuda |
» | Star PC - poceni izboljšanje igralne izkušnje, enostavne igreOddelek: Kaj kupiti | 2218 (1601) | Goody |
» | Pomembno! Obupno stanje na trgu rabljene opreme (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 22641 (18423) | _IKE_ |
» | Prodaja preko BolheOddelek: Loža | 7610 (6709) | pujsek_ |