Forum » Operacijski sistemi » Win-server
Win-server
vojkoz ::
Em.. takole.. zanima me....
A se da na win2000 server, pro, advanced server, datacenter server namestit:
ipv6, psyBNC, eggdrop oz. shelle ftp, web, mail, (podpora za php, mxsql in ostalo kar vse potrebuješ za server) in seveda tudi LAN???
L.p.
A se da na win2000 server, pro, advanced server, datacenter server namestit:
ipv6, psyBNC, eggdrop oz. shelle ftp, web, mail, (podpora za php, mxsql in ostalo kar vse potrebuješ za server) in seveda tudi LAN???
L.p.
ehe.. jaz itq uporablam oz. se navajam na linux.. sam me zanima, ker bi rad stestiral tudi kaki win server :)
em.. zdej me pa se zanima...
mam namescen IIS.. pa je to men bolj anti.. no nevem... ali se splaca namestit APACHE+ostalo in kaksen program naj polj uporabim za mail (server) in ftp (server)..
mam namescen IIS.. pa je to men bolj anti.. no nevem... ali se splaca namestit APACHE+ostalo in kaksen program naj polj uporabim za mail (server) in ftp (server)..
tnx.. no zdej pa še..
ker je preko tega pc-ja še več uporabnikov interneta.. pa me zanima če obstaja kaki vredi program da bi jih lahko kontroliral.. nekaj tekega.. imel nadzor nad njimi..
kaj rabim da delujejo shelli?
L.p.
ker je preko tega pc-ja še več uporabnikov interneta.. pa me zanima če obstaja kaki vredi program da bi jih lahko kontroliral.. nekaj tekega.. imel nadzor nad njimi..
kaj rabim da delujejo shelli?
L.p.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vojkoz ()
Sci-Fi ::
Ko smo že glih pri tem a pozna kdo free telnet server aplikacijo?
km-:
a je GuildFTPd free?
km-:
a je GuildFTPd free?
Sci-Fi is the best way to dream
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FileZilla ftp strežnikOddelek: Omrežja in internet | 5543 (3447) | vice boy |
» | FTPOddelek: Omrežja in internet | 1246 (1076) | tomopaljk |
» | Kateri program za ftp uporabljateOddelek: Programska oprema | 1448 (1245) | Tilen |
» | CD prostega programja za WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3707 (3707) | mspiller |
» | Ker program za FTP server?Oddelek: Omrežja in internet | 1055 (886) | mamut |