» »

msdeploy zip na iis

msdeploy zip na iis

detroit ::

Pozdravljeni
od petka se že borim s tem toolom. Poizkušam deployat zip file(MVC app) v command promptu. V iisu se uporabi import application in izbere zip datoteko katero se poprej naredi z visual studio publishom in seveda stvar deluje. Medtem pa v cmdju ne uspe naresti z zip datoteko nič z direktorijem pa ja. Razumem da bi lahko prej odzipal ipd...samo mi ne deluje the right way. Če je kakšen nadebudni uporabnik msdeploya v cmd bi bil vesel namigov:)

hvala
lp
Skero

detroit ::

update, zdaj že kar uporabljam cmd ki je prišel ob publishu, bo lažje za editirat parameters.xml kot pa ročno tipkati.

predlagam izbris
Skero

BivšiUser2 ::

Imam težave pri deployanju REST apija na serverju. Prvič ko sem jo deployal mi je delala bp. Po rebootu pa mi vedno kaže error 503, eventviewer pa poroča:
The Module DLL C:\Windows\System32\inetsrv\iis_ssi.dll failed to load.
The data is the error.
Odkljukal sem Server Side include pa še vedno nič. Ne spoznam se najbolje na IIS zato tudi po prvi točki ne vem točno kaj naredit: https://serverfault.com/questions/52938.... Uporabljam IIS Express za Windows 10 (verzija 16241).
Prav tako sem probal aplikacijo gostiti na Windows Server 2012 R2, kjer imam tudi SQL server 2012. Dobim Internal server error, ki ga tudi po spreminjaju Webconfiga aplikacije ne morem razvozlati, eventviewer pa kaže, da vpisni podatki niso pravilni: https://prnt.sc/fxjwj3
SQL Conn string:
private SqlConnection povezava = new SqlConnection("Data Source=(localdb)\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=iFE;User id=sa;Password=geslo_ki_je_pravilno");

V Win server sem drugače prijavljen kot Administrator, v sql server se pa oddaljeno prijavljam pod sa, ko pa imam vklopljen RDP pa preko Administratorja

Anyone?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Zgodovina sprememb…

na serverju sem zdaj poštimal, da mi kaže errorje in mi ne glede na stran vrže 404. Probal sem vse URL. Aplikacijo sem usposobil na enak način kot na prenosniku, kjer je pred "zmanjkanjem" IIS_SSI.dll-ja delovala.

Kaj še moram zraven priložit, da bo kristalna krogla začela delovati?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[c#] in sql baza

Oddelek: Programiranje
161373 (872) japol
»

SQL problem

Oddelek: Programiranje
141687 (1305) win64
»