» »

.com domena za 1$?

.com domena za 1$?

sarma832 ::

Pozdravljeni, zanima me če pozna kdo kakšno stran, kjer se da dobit .com domene za 1$.

Vem da obstaja 1and1.com in to je bila tudi moja izbira, samo je problem ker pri registraciji kot državo nemoreš izbrati Slovenije.

Pogoj je da stane domena 1$ in da je domain privacy zastonj. (npr opazil sem da ima godaddy neke kupone za 1$, samo pri njih košta domain privacj 5$ na leto)

čuhalev ::

En teden nazaj so bile vse domene nesramno poceni. Povsod. godaddy, namecheap itd.

Miha 333 ::

To je samo ob kakih akcijah. 7-8 $ je že kar dobra cena za .com (okrog 6 $ je "nabavni" strošek ponudnika oz. dajatev, da jih sploh lahko ponuja). Imaš pa cel kup drugih domen pod 1 $.

A ni dajatev ICANNu 18 centov al koliko je in to je to?

Mislim da imajo nekako fiksne cene oni, recimo plačajo x vsoto/leto.

Ima kdo mogoče na 1&1 in da mu laufa?

Miha 333 ::

ICANN dobi 0,18$, Registry (za .com je Verisign) pa $7,85 (sem zdaj preveril). Prištej še stroške cc transakcije in dobiček za ponudnika. Pod $9 cena realno ne more biti.

Miha 333 je izjavil:

ICANN dobi 0,18$, Registry (za .com je Verisign) pa $7,85 (sem zdaj preveril). Prištej še stroške cc transakcije in dobiček za ponudnika. Pod $9 cena realno ne more biti.

uf pa je res, zanimivo,...

Sepravi imajo 1and1 izgubo če ne podaljšaš domene naslednje leto...

No če kdo uporablja 1and1 in ni problemov, naj pove...

Enkrat vem da sem že imel neko domeno tam pa sem akr eno državo izbral samo sem plačal z paypalom... sedaj če plačam z kartico bojo pa verjetno zahtevali verifikacijo podatkov

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sarma832 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Država, kjer je pomembna gospodarska panoga prodaja domen

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
114702 (2383) MrStein
»

Ukradena domena (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet