Forum » Hlajenje in modifikacije » Kakšne Ideje za protiprašni filter?
Kakšne Ideje za protiprašni filter?
MALJUTKA ::
Ja, in?
Saj se dajo kupit originalni (za 80 vente ziher, za ostalo nevem). Doma imam dva nova. Enega ti dam zastonj, za drugega mi das za pir.
Saj se dajo kupit originalni (za 80 vente ziher, za ostalo nevem). Doma imam dva nova. Enega ti dam zastonj, za drugega mi das za pir.
pingo76 ::
LOL! Kako ga pa namontiraš v tiste plastique nosilce (čifotek) kjer ne gre niti za dlako več not kot ventilator?
Pivo? Izberi brand
Pivo? Izberi brand
Tjulenj ::
materi/ženi/punci/sosedi vzem ene stare najlonke, raztegni čez ventilator, s sekundnim prilimaj... voila! ne pozabi vsake toliko časa posesat "filtra"
kuglvinkl ::
Kako ga pa namontiraš v tiste plastique nosilce (čifotek) kjer ne gre niti za dlako več not kot ventilator?
Mislim, kakšno vprašanje... Znajdi se! Lahko ga daš tudi spredaj, pred pleh, se ti ne zdi? A da moraš luknje zvrtat?...
In potem dodaš še LOL. Kam gre ta svet.
Mislim, kakšno vprašanje... Znajdi se! Lahko ga daš tudi spredaj, pred pleh, se ti ne zdi? A da moraš luknje zvrtat?...
In potem dodaš še LOL. Kam gre ta svet.
Your focus determines your reallity
nikonezna ::
Kot filter je tudi dobro filter za nape, sam moraš dobit takega redkega da bo vent vleku skozi zrak. Dobro je tudi tisto pregrinjalo za paradižniki (tako belo-prozorna pletena mreža), če ne pa najlonke je zelo dobra ideja.
Jaka83 ::
Najlon all the way.
Pol maš pa že fetiš računalo. Pa leder škorne in bič v roke, pa gremo. Aja, pa lisic ne smeš pozabit.
Have I gone too far?
Pol maš pa že fetiš računalo. Pa leder škorne in bič v roke, pa gremo. Aja, pa lisic ne smeš pozabit.
Have I gone too far?
burkiburke ::
Al pa čipkaste najlonke ali pa z kakšnim detajlem za case moderje .
Meni ni ratalo z najlonkami, če sm ih preveč zategnil je pretok bil v redu ali je tudi prah išel skozi, če pa premal obratno Žal ni za nabavit origigi mrežice proti prahu večje kot 92mm.
Meni ni ratalo z najlonkami, če sm ih preveč zategnil je pretok bil v redu ali je tudi prah išel skozi, če pa premal obratno Žal ni za nabavit origigi mrežice proti prahu večje kot 92mm.
Matek ::
Saj ti je MALJUTKA napisal, za Chieftece se dobijo originalni, probaj z roko spredaj pod masko prijet, tam je reža in v njo lepo samo porineš ta filter, pa čisti zrak ki ga ventilatorja na notranji strani not vlečeta.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
rap3r ::
MadManMato mogoče veš kje se dobi za chiefteca original?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia izdala naslednjo kartico na GK110: GTX 780 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 19703 (17737) | Dober dan |
» | DIY removable dust filterOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1437 (1069) | Halfdead987 |
» | filtri za ventilatorjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2171 (2056) | MedusasPath |
» | Filter za ventilatorOddelek: Kaj kupiti | 1270 (1117) | Jakka |
» | Filtri za venteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1905 (1663) | morphling1 |