Forum » Omrežja in internet » Kako Imeti NAMENOMA Visok Ping?
Kako Imeti NAMENOMA Visok Ping?
nooby ::
Živijo.
Ja res je, nisem se zmotil v naslovu. Zanima me, če obstaja kakšen način/program z katerim bi lahko namenoma povzročil visok ping za kakšno minuto in nato spet nazaj na normalno nizkega?
Ja res je, nisem se zmotil v naslovu. Zanima me, če obstaja kakšen način/program z katerim bi lahko namenoma povzročil visok ping za kakšno minuto in nato spet nazaj na normalno nizkega?
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
nooby ::
Sem že poizkusil z torrentom + na voyotu odpru program v živo in še nekaj oddaj iz arhiva pa ni bilo dovolj.
Ne rabim tega za kakšno chetanje, gre se samo zato, da bi rad ostal sam na serverju v GTA Online(brez da izberem private session) :)
Ne rabim tega za kakšno chetanje, gre se samo zato, da bi rad ostal sam na serverju v GTA Online(brez da izberem private session) :)
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nooby ()
shadeX ::
Bolj natačno, pališ torrent kateri ima veliko leecherjev, da poskrbiš da ti bo oddajalo s polno hitrostjo. Veliko hujše kot če dela samo download.
Če misliš da boš dobil "advantage" v igrah se motiš.
Če misliš da boš dobil "advantage" v igrah se motiš.
MacGyver141 ::
MaliJanez ::
maš hek za to, da ti čisto omeji linjo, to ma kolega da je sam pol na publicu da lahko heka v miru :D
next3steps ::
Se povežeš na ameriški VPN, iz njega pa potem na poljuben server. Pa poišči neki third grade VPN.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458370 (24986) | Kayzon |
⊘ | Grand Theft Auto 6Oddelek: Igre | 2087 (1776) | ahac |
» | Kje kupiti GTA5 PC (box)Oddelek: Igre | 1538 (1143) | Gr8t |
» | Gaming PC rig - budget 1200€Oddelek: Kaj kupiti | 1666 (1394) | dj_uro |