Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri igranju iger
Problem pri igranju iger
raptor1 ::
lp
imam problem pri igranju iger. Ko igram igre me kar sredi igranja vrze v windowse ali pa celo restarta computer....nekajkrat se je zgodilo tudi da zgine slika iz monitorja , racunalnik je prizgan sveti lucka ce pa ponovno vgasnem in prizgem zaslon pa mi napise NO SIGNAL in masino morem restartat na ohisju...
ce lahko kdo karkoli svetuje lepo prosim za pomoc ........a je mozno da je grafika zanic....??????
moja konf:
chiftec napajalnik 360W, abit NF7-s, AMd 2200xp, ATI radeon 9500pro,....
pa se ena stvar.. pri igranju iger mi delajo problemi tudi zvocniki, kakor se jim zazlubi nekaj casa delajo dobro pol pa zacne hrescati-zvok ni cis.. vendar pa pri poslusanju glasbe delajo odlicno????????
imam problem pri igranju iger. Ko igram igre me kar sredi igranja vrze v windowse ali pa celo restarta computer....nekajkrat se je zgodilo tudi da zgine slika iz monitorja , racunalnik je prizgan sveti lucka ce pa ponovno vgasnem in prizgem zaslon pa mi napise NO SIGNAL in masino morem restartat na ohisju...
ce lahko kdo karkoli svetuje lepo prosim za pomoc ........a je mozno da je grafika zanic....??????
moja konf:
chiftec napajalnik 360W, abit NF7-s, AMd 2200xp, ATI radeon 9500pro,....
pa se ena stvar.. pri igranju iger mi delajo problemi tudi zvocniki, kakor se jim zazlubi nekaj casa delajo dobro pol pa zacne hrescati-zvok ni cis.. vendar pa pri poslusanju glasbe delajo odlicno????????
SatjaSatja ::
Lahko da je grafika, samo jaz bi ti svetoval, da poskusiš zamenjati gonilnike.
Drugače mi bolj zgleda, kot da se ti kaj pregreGlede zvoka: kera zvočna? Na plati?
Drugače mi bolj zgleda, kot da se ti kaj pregreGlede zvoka: kera zvočna? Na plati?
S.L.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | piskanje v grafi 9800gtxOddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1351) | niko131 |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3632 (2699) | Bostjan99 |
» | Quad processor problemOddelek: Pomoč in nasveti | 767 (717) | kruti |
» | Xbox ni čisto pravi globalni uspeh? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 8484 (6957) | Stepni Volk |