Forum » Loža » Krka-študentsko delo
Krka-študentsko delo
Quantum ::
Pozdravljeni,
zanima me, ali ima mogoče kdo informacije o postopku izibre primernega kandidata za študentsko delo v Krki. V moje primeru gre za farmacetvsko informatiko. Administrativno informacijsko delo (pomoč v računalniški učilnici, videokonferencah, iskanje in naročanje baze člankov, urejanje podatkov v Excelu in podobno). Kdaj ti dejansko sporočijo ali si sprejet ali nisi. Ker jaz sem bil na razgovoru 3 dni nazaj.
lp
zanima me, ali ima mogoče kdo informacije o postopku izibre primernega kandidata za študentsko delo v Krki. V moje primeru gre za farmacetvsko informatiko. Administrativno informacijsko delo (pomoč v računalniški učilnici, videokonferencah, iskanje in naročanje baze člankov, urejanje podatkov v Excelu in podobno). Kdaj ti dejansko sporočijo ali si sprejet ali nisi. Ker jaz sem bil na razgovoru 3 dni nazaj.
lp
mitoess ::
Odgovor ti lahko sporočijo tudi en teden po razgovoru. Oz. včasih te pokličejo tudi čez kakšen mesec, če v prvo nisi bil izbran, pa kasneje potrebujejo še kakšnega kandidata.
Unknown_001 ::
Čez mesec dni boš dobil sporočilo, da so izbrali drugega.
Navadno ne. Nihče od kolegov ni imel problem prit v Krko, pa noben ni imel nekih posebnih referenc ali vez. Edin 3 je so mel starše not zaposlene...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
jusv ::
Unknown_001 je izjavil:
Navadno ne. Nihče od kolegov ni imel problem prit v Krko, pa noben ni imel nekih posebnih referenc ali vez. Edin 3 je so mel starše not zaposlene...
Res ni imel noben vez?
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
dripac ::
Unknown_001 je izjavil:
Res ni imel noben vez?
Ah kje, v Krki pa že niso taki
Če ne bi bil praktično sosed nekaterih ki tam izvajajo procese "preverjanja" kandidatov bi bil tiho. Ker mi tudi sami kaj povedo, kar ne bi smeli - in ja, precej (ne vse, jasno) zaposlitev se dobi z jamčenjem tipa "ta je moj, garantiram zanj".
St235 ::
In? Meni na kraj pameti ne pade, da bi zaposlil kogarkoli za katerega nimam osebnega jamstva.
Glej, škoda debate. Imaš seveda prav, ampak tako je v idealnem svetu. Krka pa to ni, poznam preveč ekscesnih zgodb ki so v nasprotju z vsem kar oglašujejo in pišejo.
In če še odgovorim OP-u, da ne bom čisto offtopic; načeloma ti sporočijo v roku 14 dni, tega se kar držijo.
In če še odgovorim OP-u, da ne bom čisto offtopic; načeloma ti sporočijo v roku 14 dni, tega se kar držijo.
Phantomeye ::
Eh, veze so ena taka fletna stvar, če jih nimaš se jeziš. Kolikokrat sem že slišal ljudi, ki so se pritoževali nad ljudmi, ki nekaj dobijo preko vez, potem jih pa kdaj drugič slišiš, kako hvalijo, da jim je nekdo zrihtal nekaj, ker 'tam dela'.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krka - proizvodnja, izkušnje iz prve roke? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33363 (21630) | simone |
» | Boston Dynamics se osredotoča na skladiščaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5593 (4320) | vostok_1 |
» | Potek zaposlitve v KrkiOddelek: Loža | 5262 (4541) | Heavy |
» | Predlog vladiOddelek: Loža | 2057 (1571) | St235 |