» »

Ime vašega WIFI-ja ?

Ime vašega WIFI-ja ?

1
2
»

NejcSSD ::

404 Network Unavailable
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Egidij88 ::

Hišno ime, ampak SSID je skrit.

hojnikb ::

#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Bleeh ()

CoolBits ::

airwick
:D

Pithlit ::

Unknown_001 je izjavil:

Mojga pa ne povem >:D

Jaz tudi ne... ker res noben kle ne rabi moje telefonske (vsaj ne dokler ni v dosegu - ko bo pa lahko komot pokliče pa sporočim še geslo).
Life is as complicated as we make it...

we_are_borg ::

Floppy; skrit.
death is irrelevant

Jst ::

Enkrat je bil na wired ali engadget (ali ...) dober članek na to temo.

Wifi SSID Wars. takrat sem si izmislil moje in jih za šalo tudi spreminjam. "NSA #2122", "SOVA #29", "Policija Zg 22", "Hacked 16 floor free",...

V času WEP sem/smo ljudem v poštnih nabiralnikih puščal "zanimiva" sporočila, napisana na listu papirja. Kako smo se takrat s kolegi zabavali. Can-tenna wardriving z laptopom in delali neumnosti. (Ki so sedaj menda kaznive.)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Unknown_001 ::

Jst je izjavil:

Enkrat je bil na wired ali engadget (ali ...) dober članek na to temo.

Wifi SSID Wars. takrat sem si izmislil moje in jih za šalo tudi spreminjam. "NSA #2122", "SOVA #29", "Policija Zg 22", "Hacked 16 floor free",...

V času WEP sem/smo ljudem v poštnih nabiralnikih puščal "zanimiva" sporočila, napisana na listu papirja. Kako smo se takrat s kolegi zabavali. Can-tenna wardriving z laptopom in delali neumnosti. (Ki so sedaj menda kaznive.)

A ti si bil tist kurac ki mi je "WIFI" napisal lani na avto s prstom pa neke listke pred vrati puščal?
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

15 let nazaj mogoče, ko so vsi imeli WEP.

BivšiUser2 ::

SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

[D]emon ::

Router je "BezDrat", AP je pa "Vajerlez". :))
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Žiga127 ::

pr men tud nic posebnega!:D
LP Žiga

dottor ::

smacker je izjavil:

@dottor: wow keri car.. maš tud ruterje, ki podpirajo guest networke. Recimo na Asusovih lahko maš 1 main network in 3 guest networke. Za 100eur dobiš štiri take ruterje, pa boš mel 16 wifi-jev (+ trenutne 3). Sosedi bojo tak mislili da si miljarder ;)

Sem napisal zakaj so tri, in tisto ko može može je v hecu... (ta prvi mi ne lovi do sobe, tako da starega sem tam namestil). Jih pa vse 3 uporabljam večina dnevno. Dvojka je v sobi, tako da so večina časa gor povezana 2 telefona in 2 tablici, navaden in petka v dnevni, ker je po večini povezan en telefon in ko so "obiski" par prenosnikov, alpa ko se gre s telefoni/tablicami po stanovanju sam preklopi (ponavadi se vsi preklopijo na 5GHz).

In kot sem rekel so vsi okoli generični, razni Amisi, TP-Link, random kombinacije - noben nima domišljije zgleda alpa ne zna spremenit. Pa čakam kdaj se bo spet sosedov WiFi printer pojavu, ima na čakanju chicken.pdf >:D
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

čuhalev ::

dottor je izjavil:

ima na čakanju chicken.pdf >:D

Daj raje tiskati tiralco za tega soseda. >:D

guli ::

V bloku imam pa ime FreeWifi :)

Timmah ::

Ker se mi zdi, da vaška cerkev prepogosto in prenaglas uporablja zvonik, imam: TURN JE PRENAGLAS

edit: typo
donde esta francesca

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Timmah ()

Sony-Tech ::

Default.

shadeX ::

Timmah je izjavil:

Ker se mi zdi, da vaška cerkev prepogosto in prenaglas uporablja zvonik, imam: TURN JE PRENAGLAS

edit: typo

Dobra. Pa nese Wifi do cerkve oz. župnišča? :)

wini ::

Acme :)

Ko sem dobra dva meseca stanoval v bloku, sem na teden dni spreminjal ime WiFi-ja. Od "Pasulj_naDruem_Nadstropju", "Bitch, spank me too", "Ne sexaj tako naglas!!!", do "BSDM Party this weekend".

Ene par jih je celo poguntalo, komu je to namenjeno. TIsta dva, ki sta se vselila približno isti čas, kot midva, sta vsako noč tako naglas sexsala, pa še balkon sta vedno imela odprta, tako da si jih slišal iz zunanjega parkirišča, vsak dan od polnoči do dveh zjutraj.

---

Ampak te "WiFi SSID Wars" ni nič. Nikoli ne bom pozabil, ko smo leta 2000 "wardrivali" z "cantenna" in prenosnikom in vsak, ki je imel WEP, smo mu ponavadi pustili kakšen "zanimiv" listek v nabiralniku. Nikoli ne bom pozabil, kako smo se norca delali. Pa folk je imel XPje in smo našli ... zelo zanimive stvari. Tudi Printerje, ki so javili, da so sprintali, kar sm ojim dali printat.

Odkrat je pa WPA, se pa pač ne splača. Pa tudi vsi smo odrasli, tako da se nam ne bi več dalo 15 let kasneje delati takšnih neumnosti.

BivšiUser2 ::

Odkrat je pa WPA, se pa pač ne splača. Pa tudi vsi smo odrasli, tako da se nam ne bi več dalo 15 let kasneje delati takšnih neumnosti.

WPS je še zmeri aktualen. :))
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

kosta ::

Moj SSID je 14c63a, tekšnega sem dobil in bo zaenkrat tudi ostal.:P V našem kraju se pa najde:

- ne diraj mi internet
- drek na palc driska u šalc
- ludi
- kegljato
- duma
- bronx
- ...:))
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6034751 (4590) 135063
»

Ojačanje zaščite domačega omrežja (strani: 1 2 )

5011261 (9588) Yacked2
»

daljši doseg wifi signala

366673 (4986) maremare
»

Android deli podatke o povezavah na Wi-Fi

Oddelek: Novice / Varnost
4713935 (11367) kriko1
»

Imena za WiFi (strani: 1 2 )