Forum » Programska oprema » mIRC
mIRC
tomaz255 ::
V mircu me nikakor ne pusti na kanal #maribor ali #slovenija. Vedno mi napiše invite only. Pred tremi dnevi pa mi je še normalno delal. Se da to kako odpravit?
eiht ::
hehe...tega ne mores spremenit ti....invite pomeni, da je kanal samo za tiste ki so povabljeni od operaterjev
Caboose ::
če je invite pol pomeni da je eden od operaterjev (to so tisti ki imajo afno @ pred nickom) slabe volje in noče da se še kdo približa kanalu
obstaja pa veš #slovenij...
ena je tako na irc.arnes.si, druga na irc.link.si itd..
tako boš moral počakati, da bodo spet dobre volje () in lepo spet na svojem serveru (ki je lahko tudi kaj drugega kot irc.arnes.si(seveda je tam tudi druga #slovenija))....
tako boš moral počakati, da bodo spet dobre volje () in lepo spet na svojem serveru (ki je lahko tudi kaj drugega kot irc.arnes.si(seveda je tam tudi druga #slovenija))....
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
wind ::
:)
zanimiva razlaga.
:)
zanimiva razlaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Z mircem ne morem na Arnesov omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 904 (853) | Gandalfar |
» | mirc problemOddelek: Omrežja in internet | 1447 (1306) | fiction |
» | SLO ircNET serverji?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6149 (5528) | volkec |
» | noče povezati z mIRComOddelek: Omrežja in internet | 1146 (1036) | nuclear |
» | MI lahko edn pomaga...IRCOddelek: Omrežja in internet | 1878 (1733) | Jakka |