» »

Nova spominska kartica

Nova spominska kartica

sinalko ::

Lp. 16GB kartica v telefonu bo počasi polna. Rad bi jo zamenjal z 32GB. Kako bi najlažje prekopiral vse iz 16GB na 32GB. Gor je multimedija in programi. Rad bi, da je po kopiranju na novo kartico vse na njej, tudi programi, in da vse normalno deluje ko jo vstavim v telefon. hvala.

mat xxl ::

Enostavno izklopiš telefon, jo vzameš VEN, novo preformatiraš, na enako ime, kot je ona v mobiju, seveda z adapterjem na SD katerega dobiš pri enih karticah zraven. Potem pa iz stare kopiraš na komp in nato na novo in vrneš novo, ki ima enako ime, kot stara z vsemi fajli nazaj v GSM in prižgeš..... 10 minut dela....

sinalko ::

Se pravi, da je dovolj, da pri kopiranju označim vse vidne mape in fajle in jih skopiram. Ker se bojim, da to ni to in mi ne bi vse skopiralo. Če je kaj skritega na kartici.

mat xxl ::

Vzameš Total commander, označiš, da so tudi skrite in sistemske mape vidne in kopiraš vse .

Ja jaz samo to uporabljam, ker mi je Raziskovalec neumen in nisem pomislil na to.

Je pa navadno na GSM ih tako, da če bo kaj sfalilo ( kak sistemski fail) bo tel. sam dodal na sd .

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19237701 (12757) LuIK
»

NLB Klik dela na Androidu

Oddelek: Mobilne tehnologije
3912427 (4900) Gogyto
»

Folder lock in nedostop do mapc-nujno

Oddelek: Pomoč in nasveti
224208 (2913) ToniT
»

NOKIA 7650