Forum » Pomoč in nasveti » Problemi s predvajanjem filmov
Problemi s predvajanjem filmov
ttina ::
Help!!!
Do predkratkim so še vsi filmi delovali...zdaj pa nič.
Na vseh playerjih: Radlight, Bs, gdivx, nplayer, divxplayer, se slika ne da povečati. Če dam na full screen, se poveča samo črn ekran okrog slike, sama slika pa je v počasnem posnetku oz. stroboskop.
Radlight mi tudi javlja naj ga ponovno instaliram, češ da manjkajo "vitalne komponente" za njegov zagon, Bspalyer pa pri vklopu javlja naslednje: Overlay failed, nato še Warning, Display hardware is not capable of color-space conversion. Switch to RGB.
Moja predvidevanja o možnih vzrokih: precej sem instalirala in odinstalirala grafične programe (Photoshop, Illustrator), fonte (pfm in ttf), in brisala razne zadeve, ki se mi (preko mrežne kartice) z interneta vsedajo na računalnik.
PC- sam je pa precej zmogljiv (za grafiko), virusov ni.
Prosim, če mi lahko čimprej odgovorite, ker se mi že meša.
ttina
Do predkratkim so še vsi filmi delovali...zdaj pa nič.
Na vseh playerjih: Radlight, Bs, gdivx, nplayer, divxplayer, se slika ne da povečati. Če dam na full screen, se poveča samo črn ekran okrog slike, sama slika pa je v počasnem posnetku oz. stroboskop.
Radlight mi tudi javlja naj ga ponovno instaliram, češ da manjkajo "vitalne komponente" za njegov zagon, Bspalyer pa pri vklopu javlja naslednje: Overlay failed, nato še Warning, Display hardware is not capable of color-space conversion. Switch to RGB.
Moja predvidevanja o možnih vzrokih: precej sem instalirala in odinstalirala grafične programe (Photoshop, Illustrator), fonte (pfm in ttf), in brisala razne zadeve, ki se mi (preko mrežne kartice) z interneta vsedajo na računalnik.
PC- sam je pa precej zmogljiv (za grafiko), virusov ni.
Prosim, če mi lahko čimprej odgovorite, ker se mi že meša.
ttina
- spremenila: ttina ()
SatjaSatja ::
A pa si že probala še enkrat inštalirat omenjene predvajalnike (najprej odinštaliri stare). Drugač pa ne vem, sliš se kr hudo. Inštaliri ffdshow.
S.L.
ttina ::
Sem že nekajkrat na novo inštalirala vse predvajalnike, pa tudi ffdshow je inštaliran.
ttina
ttina
SatjaSatja ::
Mogoče maš pa kej pokvarjene driverje za grafiko. Probi inštalirat kkšne nove, za vsak slučaj pa prej še odinštaleri ta stare.
S.L.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj namesto BSPlayerjaOddelek: Zvok in slika | 4930 (4073) | KTr1sk |
» | System : Brez katerih programov si ga ne morete zamisliti !Oddelek: Programska oprema | 2817 (2237) | tigrr |
» | Črn zaslonOddelek: Zvok in slika | 1041 (959) | Alkoman |
» | Finta s codeci!!Oddelek: Zvok in slika | 2335 (1970) | Zoidberg |
» | program za drevajanje divx filmovOddelek: Programska oprema | 1207 (1056) | Predator |