Forum » Šola » Nasveti za nove študente?
Nasveti za nove študente?
Aparri ::
Letos sem zaključiu z gimnazijo in sm se odloču da bom naprej študiral na FMF-ju. Me pa zdaj zanima, če bi mi lahko nekdo povedal nekaj o študiju:
koliko časa se Vi učite za dobre ocene
kakšna je kaj težavnost fakultet v primerjavi z gimnazijo?
Kakšni so kaj profesorji/vzdušje/drugi študentje ( prijazni, tečni , . . .)?
Imate mogoč kakšne nasvete za tiste ki bomo letos začeli s študijem?
(+ točke za kakšne izkušnje/zgodbe iz FMF-ja)
Hvala
koliko časa se Vi učite za dobre ocene
kakšna je kaj težavnost fakultet v primerjavi z gimnazijo?
Kakšni so kaj profesorji/vzdušje/drugi študentje ( prijazni, tečni , . . .)?
Imate mogoč kakšne nasvete za tiste ki bomo letos začeli s študijem?
(+ točke za kakšne izkušnje/zgodbe iz FMF-ja)
Hvala
Unknown_001 ::
1. Učim se tolikor kolikor je potrebno, torej dokler v celoti ne razumem snovi.
2. Načeloma se bo tu samo pokazalo koliko si pripravljen delat. Brez delovnih navad tud najbolj brihten pogrne.
3. O tem si ustvari svojo sliko in ne poslušaj drugih razen če ti ustreza bit ofca ki beja isto kot čreda
ps. sem na FS vendar dvomim da se FMF tako razlikuje da moji nasveti ne bi prišli v poštev.
Lp!
2. Načeloma se bo tu samo pokazalo koliko si pripravljen delat. Brez delovnih navad tud najbolj brihten pogrne.
3. O tem si ustvari svojo sliko in ne poslušaj drugih razen če ti ustreza bit ofca ki beja isto kot čreda
ps. sem na FS vendar dvomim da se FMF tako razlikuje da moji nasveti ne bi prišli v poštev.
Lp!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Aston_11 ::
Aparri ::
A120 ::
kaj na FMFju? drugače pa čas potreben za učenje je odvisen od vsakega posameznika. če hitro ugotovis za kaj se gre si lahko konec za kolokvij v par urah, lahko pa se mucis vec kot teden. vzdusje je super, nic ni obvezno (bos hvalezen za to po ko se zmackan nebos rabil vstati), je pa res da zahtevajo da nekaj znas. sosolci so vecinoma super, oziroma imas vse mozno. normalne, totalne nesocialneze in pa tudi take ki ne zdrzijo tedna brez popivanja. asistenti in profesorji so bolj ali manj super in vedno veseli vprasanj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne se vpisat na askercevo gimnazijo (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14776 (7780) | rovka |
» | Prepis iz gimnazije na računalniško šolo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21724 (19728) | Smurf |
» | Gimnazija JeseniceOddelek: Šola | 9030 (6360) | Yacked2 |
» | Punca -> Tehnik računalništva, Vegova LJ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 33814 (27475) | x128 |
» | A se lahko prestaviš v drugo šoloOddelek: Loža | 4488 (3771) | gendale |