» »

Corsair AX860i ali RM1000i

Corsair AX860i ali RM1000i

Čebelar ::

Zdravo

prosim za mnenja o teh dveh napajalnikih...katerega rajši in zakaj...
Trenutno bo en ali drug poganaj en komad novega Titan X Pascal, kasneje mogoče še enega...

Pa BREZ odvečnega svetovanja naj rajši kaj drugega kupim...

smacker ::

860W je dovolj za dva Titana, torej je AXi boljši PSU - platinum vs gold certifikat, pa še digitalno procesiranje signala ma.

D3m0r4l1z3d ::

Kaj pa je narobe s evga 1300w?
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Dr_M ::

Men tut ni jasno, zakaj bi menjal odlicen napajalnik za slabse?

klinker ::

Premocen in posledicno slabsi izkoristek?

Tok mejhna razlika, da bo mnogo vec dnarja popusil pri menjavi.

smacker ::

A vas foušija matra? AXi je boljši, brez debate. Denar tukaj očitno ni vprašanje, OP bo kupil Titan X, mogoče celo dva.

Čebelar ::

Smacker...en in edini s pametnim in koristnim odgovorom, hvala

Ocitno tu na tem forumu to malo kdo zna oz je sposoben napisat pameten odgovor na preprosto vprasanje...brez odvecnega smetenja teme

hojnikb ::

axi itk...
#brezpodpisa

smacker je izjavil:

A vas foušija matra? AXi je boljši, brez debate. Denar tukaj očitno ni vprašanje, OP bo kupil Titan X, mogoče celo dva.

Ja itak, fousija. Sej ne, da imam boljsi napajalnik, kot je axi, ampak ti kar nabiji.

Strato5 ::

Jaz bi samo opozoril, glede na to, da sta oboje corsair napajalnika, da si previden ko priklapljaš corsair Link dongle.
Sem imel AX 750i in sem priklopil in uporabljal corsair link, pa je vse delovalo brez težav slabo leto, potem se zadeva naenkrat ni več normaln prižigala, sem odklopil dongle in zbrisal corsair link, je spet pol leta delalo normalno, potem pa spet isti problem... nimam pojma kaj je štos, ker je bil še v garanciji sem dal na servis za diagnostiko, pa v cca 10 dneh niso našli nobene napake.
Jaz sem vmes rabil računalnik in sem si zmontiral antec hcp platinum 750w napajalnik, ki mi zdaj dela brez problema.
Bom pa v bližnji prihodnosti probal AX 750i vgradit v še en nov setup, da vidim, če je dejansko bil PSU faulty ali je bla kaka fora s kombinacijo drugih komponent ali kaj takega.
Razen tega od prej imam na splošno s Corsair robo samo dobre izkušnje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri napajalnik? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Kaj kupiti
43186865 (6818) OK.d
»

Napajalnik (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

948147609 (83268) Riff
»

Dober stroj na vodno

407351 (6684) galu
»

Nakup napajalnika 750 - 850 W

123796 (3593) hojnikb
»

Nov PSU