Forum » Izdelava spletišč » Stran v Drupal
Stran v Drupal
matejgt ::
Pozdravljeni!
Amatersko se ukvarjam z izdelavo lastne spletne strani! Domeno in gostovanje imam že zakupljeno, sedaj pa me zanima, na nadzorni plošči kjer imam gostovanje, sem instaliral Drupal, torej bi rad poskusil naredit stran z uporabo tega programa, ker se pač enostavno da dodajat forume in podobne zadeve! Sedaj me pa zanima, kako lahko uredim, da bi bila kot začetna stran prikazana ta, ki jo izdelujem s pomočjo drupal, namreč, če si želim ogledat to stran moram na koncu domene dodat še "drupal8", torej "mojadomena.si/drupal8/ ! Ali se da urediti, da bi bila prva "index" stran ta, ki bi jo pač izdelal z drupal? Hvala
Amatersko se ukvarjam z izdelavo lastne spletne strani! Domeno in gostovanje imam že zakupljeno, sedaj pa me zanima, na nadzorni plošči kjer imam gostovanje, sem instaliral Drupal, torej bi rad poskusil naredit stran z uporabo tega programa, ker se pač enostavno da dodajat forume in podobne zadeve! Sedaj me pa zanima, kako lahko uredim, da bi bila kot začetna stran prikazana ta, ki jo izdelujem s pomočjo drupal, namreč, če si želim ogledat to stran moram na koncu domene dodat še "drupal8", torej "mojadomena.si/drupal8/ ! Ali se da urediti, da bi bila prva "index" stran ta, ki bi jo pač izdelal z drupal? Hvala
Goran's Blog ::
Če si čisto nov v izdelovanju spletnih strani preko CMS-jev ti priporočam, da si prvo izdelaš z Wordpressom ker je veliko lažji za začetnike (kako in kaj pa dobiš vse na google :) kjer imaš na miljone tutorialov).
matejgt ::
no, pa vseeno? Gledal sem mal okol tega Drupal, vse najdem, kako dodajat, spreminjat, nastavljat, osnovno, kako narediti, da bo stran sploh vidna pod določeno domeno pa ne! Torej če morda ni komu odveč, da napiše dva stavka! Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 6440 (4445) | Netrunner |
» | CMS stran - cena?Oddelek: Izdelava spletišč | 8689 (7354) | technolog |
» | Drupal pomoč prosimOddelek: Izdelava spletišč | 2854 (1965) | Kurzweil |
» | gostovanje, domena, CMS...Oddelek: Izdelava spletišč | 1087 (988) | techfreak :) |
» | kateri cms izbratiOddelek: Izdelava spletišč | 3791 (3332) | FitnessBoy |