Forum » Loža » Potovanje na Švedsko - varno?
Potovanje na Švedsko - varno?
Karaya 52 ::
Kolegica se sredi naslednjega mesca službeno odpravlja na Švedsko, spremlja zadeve in jo je malo strah države. Namerava si nabaviti solzivec ampak kako je s tem na letalu? V ročni prtljagi seveda ne more biti, mogoče je lahko v oddani prtljagi? Problem je, ker solzivca navaden državljan na Švedskem ne sme imeti in zato ga tudi ni mogoče kupiti na letališču. Obstaja možnost, da ji solzivec zaplenijo?
- zaklenil: Mavrik ()
Tarzan ::
Seveda ji ga lahko in ga bodo zaplenili. V večini naprednih držav je klasificiran kot orožje in ni na voljo vsakemu. Če jo je strah Švedske ne vem kako preživi tukaj. Če gre za troll temo, kako je gor nemogoče živeti zaradi vseh mogočih migrantov pa pojdi z njo, garant bo imela probleme.
Karaya 52 ::
Kolegica je Švicarka in v Švici je dovoljeno nositi solzivec. V Švici se počuti varno, drugje pa malo manj. Se mi tudi ne zdi prav obsojati žensk ker imajo strah pred okolji ki jih smatrajo za nevarna. Tebi pa meni je mogoče vseeno, vsem pa ni.
Tarzan ::
Ima več vrst solzivcev. Navaden pepper spray je bolj ali manj (bolj bolj :)) shit in ni klasificiran kot orožje. Potem imaš pa še military grade solzivec, ki pa je precej manj nedolžna zadeva in ga tudi lahko uporablja raja ponekod. Tistega prvega si bi sam skuhal doma iz dveh čilijev, pa bi bil nekajkrat bolj zabaven.
Če jo je strah, vedno lahko v ogenj pošlje koga drugega, ali pa si nekako izbori spremstvo.
Če jo je strah, vedno lahko v ogenj pošlje koga drugega, ali pa si nekako izbori spremstvo.
BigWhale ::
Glede na to, da gre na SVEDSKO, bi jaz predlagal, da dobi dovoljenje za orozje. Vsaj dve pistoli, ki sta skriti in eno mini samohodno havbico. To je nek minimum za Svedsko. Brez tega si jaz ne bi upal nikamor hodit.
PS: No ja, v casu najvecjega navala beguncev sem bil v Malmu in ni bilo opaziti neke povecane nevarnosti.
PS: No ja, v casu najvecjega navala beguncev sem bil v Malmu in ni bilo opaziti neke povecane nevarnosti.
Mavrik ::
Tole trolanje je žaljivo za inteligenco vseh na tem forumu.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je v Sloveniji dovoljeno nošenje noža?Oddelek: Loža | 20651 (19074) | Mavrik |
⊘ | Begunska kriza - priložnost (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12617 (10375) | Jerry000 |
» | Zaseženi noži, shurikeni, ipd....Oddelek: Loža | 3246 (2596) | sirotka |
⊘ | Man vs. dog poslediceOddelek: Loža | 5600 (4794) | Gandalfar |