» »

Se eno vprasanje v zvezi z plexijem!

Se eno vprasanje v zvezi z plexijem!

Macro ::

No kot vidite v naslovu...ko na stranici vrisem obris plexija...moram kaj pazit na sirino tiste gume...? Al sploh ni vazna?

Thanx

!!! BEWARE OF THE MAN EATING HAMSTERS AND THE COMP. HACKING DOGS!!!

OceanMan ::

Naredit morš tko, da bo med plehom in steklom glih tolk placa kukr je širina gume (znotraj).

Mene pa zanima s kom je najboljš rezat plexi steklo (bi rabu tudi za naredit okrogline pa to) ? Hvala
--Everything is in our hands--

Macro ::

Gre z vbodno zago...z uno zagico za kovine! Jast sm pa odnesu k enemu tipu da mi je z laserjem odrezau! Sm pa vidu pr kolegu ko je rezau!

Cuoresportivo ::

kje pa bi dobil tisto gumo, če mi lahko poveste. ker jaz v bistvu samo to po še rabim da začnem ustvarjat.
lep pozdrav(best regards)

m.i.h.a. ::

Jaz sem jo na roke zrezal s tisto žagico kot jo uporabljajo modelarji. Robov po žaganju ni bilo potrebno sploh brusiti in s tisto žagico lahko naredite kakršenkoli motiv, ker je res precizna oziroma je precizna toliko kolikor sam hočeš.
Gumo pa dobite v Astri v Lj, res da sprva zgleda nekoliko špartansko a, ko je enkrat gor pa super zgleda.

ru7 ::

Sam tista guma v Astri je mal konjska! Če ti je všeč to jo vzemi, ker jo imajo, vendar ima premer okoli 2cm ali mogoče celo malo več! Jst sem iskal tako bolj tenko, samo so rekli, da jo oni nimajo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ru7 ()

m.i.h.a. ::

No saj sem rekel, da je sprva grda a, ko je gor pa prav lepo zgleda. Je pa res da na črnem ohišju, kakršno je moje, takšna črna guma ni tako upadljiva kot na kašni beli kišti.Izbira je vaša.

Jst sem iskal gumo, vendar sem se odločil, da bom raje probal lepo zrezat luknjo ven in bom dal brez gume, ter pritrdil s silikonom :)

pa vredi drži z silikonom in če, s katerim silikonom, ker maš različne oz za različne materiale.

Baje da drži, če ne pa z kakim lepilom sej se ne vidi, ker itak iz notranje strani zalimaš (Plexi kupiš rahlo večji)!

kje pa je ta astra v LJ. sem iz MB pa me zanima, če bom kaj hodil, da grem pogledat.

ali3n ::

Astra Jama
Bežigrad 11
01/ 4369024
01/ 4369033

iz centra Lj po Dunajski v smeri Črnuč, mimo gospodarskega razstavišča, na semaforju levo, 200m naprej, na levi (v jami - dobesedno :-)))
thnx to DarkoLord :D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

hvala za pomoč vsem sodelujočim. bom poročal ko bom nardil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

No pa se moja modifikacija ohisja in ostalega

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
331822 (1045) kuglvinkl
»

Kako narediti Da imas na strnici pleksi!

101379 (1096) m.i.h.a.
»

Guma za pritrditev okna

122141 (1812) m.i.h.a.
»

Pleksi okno v stranici

281941 (1406) Boeing
»

Closed cell foam?!?!?!