Forum » Pomoč in nasveti » Iphone 5c original baterija
Iphone 5c original baterija
Sami ::
Original boš dobil le na pooblaščenem Apple servisu.
EMONAGRAM d.o.o.
Neubergerjeva 30
1000 Ljubljana
Tel: 01 4759560
EMONAGRAM d.o.o.
Neubergerjeva 30
1000 Ljubljana
Tel: 01 4759560
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
amacar ::
Tule mogoče ( https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPh... ), čeprav original z nalepkami itd boš dobil (oni ti zamenjajo) samo na uradnem servisu.
Sami ::
Tule mogoče ( https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPh... ), čeprav original z nalepkami itd boš dobil (oni ti zamenjajo) samo na uradnem servisu.
Tole ni original baterija, ampak nadomestna....seveda se ti originala ne izplača kupovati.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
volp ::
Splača ali ne, preveč sem imel slabih izkušenj z nadomestnimi baterijami, ki potem glede na minimalni prihranek držijo slabše kot 2 leti stara original baterija ki jo imam zdaj.
Je pa tako, da uvoznik ne prodaja rezervnih delov, zgleda bo treba res naročit nekaj nadomestnega
Je pa tako, da uvoznik ne prodaja rezervnih delov, zgleda bo treba res naročit nekaj nadomestnega
Zgodovina sprememb…
- spremenil: volp ()
shadeX ::
Kaj pa vem. Cheap kitajska baterija, ki sem jo naročil partnerki, zdrži 2 dni brez problema (medium phone usage). Je pa res, da bomo videli koliko časa :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
volp ::
Še eno vprašanje, bral sem če ne kupim original baterije da mi jo lahko telefon zavrne in ne dela...je to res, ker se mi ne da niti nimam časa se s tem ukvarjat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone 6 Charging Port ReplacementOddelek: Mobilne tehnologije | 4020 (3447) | WallSreet |
» | Apple v Franciji kaznovan zaradi upočasnjevanja iPhonaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10377 (7084) | Jarno |
» | Apple znatno otežil menjavo baterij v iPhonu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25242 (19776) | bbf |
» | iPhone baterijaOddelek: Kaj kupiti | 1910 (1543) | MrStein |
» | Kje menjati baterijo za iPhone 6Oddelek: Pomoč in nasveti | 4005 (3637) | krka321 |