» »

Remix OS 64 bit (napačen) download

Remix OS 64 bit (napačen) download

WinXP ::

Zdravo,na Googlu sem iskal Remix OS 64bitno verzijo da bi si snel dol na računalnik.Ker imam prepočasno povezavo interneta za kar bom šel pljunit našega mobilnega operaterja imenovanega MTEL sem na Googlu iskal download prek torrenta, a ga NISEM NAŠEL. Če ga kdo najde naj prosim prilima link (povezavo). https://www.google.ba/search?site=&sour...

S strani http://support.jide.com/hc/en-us/articl... oziroma s strani https://sourceforge.net/projects/remix-... sem izbral OBIČAJNI download, preko Sourceforge.net.

Zanimala me je kot rečeno 64 bitna verzija Remix OS 2.0. In PISALO JE da je to 64bitna verzija,velika nekaj čez 940 MB,dočim spodaj je pisalo da ponujajo tudi 32bitno verzijo v velikosti okoli 720 MB. Jaz sem seveda izbral 64bitno verzijo,ker imam x64 bitni CPU. A glej ga zlomka.Ko sem prek Windowsa instaliral z Remix OS for PC Installation Tool B2016080802 ta Remix OS,ki naj "bi bil" 64bit,se je pokazalo da je to 32 bit !!!!

Mater jim j.bem nategovalsko ! ;( Pa toliko sem se namučil z downloadom,ker imam res preeeepočasen internet,zdaj pa me še s tem zj.bejo !
In zdaj mi seveda noče delati,kar je razvidno iz 4.in 5.slike kjer piše intel_rapl: driver does not support CPU family 16 model 5. Mislim za znoret !!!!!!!! ;((

Prilagam slike: Jaz sem seveda to instaliral na disk C:/ kjer imam Windows 10, s tem da je bil Windows 10 ohranjen,prostora za install pa sem mu dal 20 GB,minimalno pa piše da rabi 8GB,preporočeno pa je 16GB.

SLIKA 1 - Nategovalska 64bit verzija je v resnici 32bit - kar sem videl šele ko sem zdownloadal


SLIKA 2


SLIKA 3


SLIKA 4


SLIKA 5



Zdaj je kar JE. Ali bi bil kdo toliko prijazen da mi pomaga najti TORRENT 64 bitno verzijo Remix OS 2.0?:| Zasledil sem da nekje piše da obstaja tudi Remix OS 3.0 ampak da ni to spet kakšna potegavščina? http://www.quickfever.com/2016/01/remix...


Še nekaj: En torrent ki naj bi bil 64 bitna verzija Remix OS-a sem snel dol,a piše sledeče: Torrent is not valid BENCODING,in ima 0 KB,torej je neveljaven ! Zakaj potem take torrente sploh dajejo gor?!

Slika neveljavnega torrenta



Vnaprej hvala za pomoč pri iskanju Remix OS 64bit torrenta,saj sem zelo jezen,ker sem komaj zdownloadal dol enega pa ni pravi,internet pa imam tak da umira na obroke - kao ni tehničnih možnosti za priklop na ADSL ker smo daleč od mesta - ma lažejo cigani MTEL-ovski.

Še enkrat vnaprej hvala za pomoč pri iskanju Remix OS 64 bit downloada,prek torrent klijenta.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
  • zavaroval slike: Mavrik ()

bluefish ::

Am, tule je torrent: http://www.jide.com/remixos-for-pc

Se je pa seveda treba pomakniti po strani navzdol in ne le slepo klikati prvega gumba z napisom Download. Čeprav tudi prvi gumb lepo vodi do vseh relevantnih povezav za prenos.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

konspirator ::

google.com, vpisal: Remix OS -> klik na: Remix OS for PC, klik na: Download Now ( http://www.jide.com/remixos-for-pc#down... ),

sedaj se na sredini zaslona pokaže izbira; ne levi strani x64, na desni x32

ss:

Zgodovina sprememb…

m3k ::

WinXP je izjavil:

... Zasledil sem da nekje piše da obstaja tudi Remix OS 3.0 ampak da ni to spet kakšna potegavščina? http://www.quickfever.com/2016/01/remix... ...

Version 3.0.104 - Release Note


WinXP je izjavil:

Jaz sem seveda izbral 64bitno verzijo,ker imam x64 bitni CPU. A glej ga zlomka.Ko sem prek Windowsa instaliral z Remix OS for PC Installation Tool B2016080802 ta Remix OS,ki naj "bi bil" 64bit,se je pokazalo da je to 32 bit !!!!

BTW ves 32-bitni softver dela na x64 procesorjih, obratno seveda ne. :))
Mirko tipka na radirko ////

WinXP ::

bluefish je izjavil:

Am,tule je torrent: http://www.jide.com/remixos-for-pc

Ravno tega imam zdownloadanega Remix_OS_for_PC_Android_M_64bit_B2016081101
(samo da ga nisem uspel najti na Torrentu,ampak sem ga moral downloadati z običajnim downloadom) Ampak ko ga instaliram piše x86 kar se vidi na SLIKI 1 zgoraj ki sem jo prilimal. In to naj bi bila 64 bitna verzija ?

Po moje da bo najbolje da formatiram disk C:/ kjer imam naložen Windows 10,pa da probam samo ta Remix OS "ki naj bi bil 64 bit" instalirati...

Ker BREZ formatiranja diska C:/ sem že probal (da bi ohranil tudi Win 10) pa je sicer dal na izbiro (SLIKA 3)ampak se potem več v nedogled ni premaknil in sem moral računalnik stalno resetirati....

Za instaliranje tega OS-a pa mislim da je vseeno če ga instaliram z DVD-ja (ker sem ga zapekel) ali pa druga možnost je iz Hard diska (iz Windowsa) kar sem tudi storil - a potem ni hotel startati naprej ko mi je ponudil izbiro kot kaže SLIKA 3.

Hvala za pomoč !
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: WinXP ()

loveJDM ::

Ko imaš rar file(če imaš) pa ISO file ti zraven mora pisat 64bit?Ker imam jaz tako,pa sem preko torrenta prenesel...

Pa gre normalno preko torrenta prenest...točno to kar si citiral odprem in dam download pa torrent pa mi prenese torrent,ki ga lahko zaženem kasneje.

Me pa zanima kaka je razlika med torrentom pa običajnim download-om glede hitrosti?Če imaš ti npr. 128kb/s downloada ne bo nič hitreje preko torrenta :)

Glede interneta pa preveri ARIO,nudijo internet brez kabla s dokaj konstantnim prenosom...je pa hitrost odvisna od lokacije,ker povsod ne gre imeti vseh opcij glede hitrosti,ker ne morejo zagotovit take povezave.

BorutK-73 ::

WinXP - pa imaš sploh 64bitni cpu?

WinXP ::

Seveda imam 64 bitni CPU. To je X4 Phenom. (AM3+ support)... Toliko pa že vem,kaj govorim.

Ja,pisalo je Remix_OS_for_PC_Android_M_64bit_B2016081101 kar naj bi pomenilo da je to 64 bitna verzija,edino če sem jaz slep oz.čorav?

A ko sem ga dal instalirati v Windowsu 10 preko Remix OS for PC Installation Tool B2016080802 (torej z Hard diska kot ISO file) mi ga je sicer instaliral in pri restartu računalnika ponudil na izbiro oba operacijska sistema,a ko sem kliknil na izbrani Remix OS,ni hotel naprej in je stal tako celo večnost in mi je javil: intel_rapl: driver does not support CPU family 16 model 5 kar je razvidno iz slike 4 in 5 zgoraj,ki sem jo prilimal.

Ne vem,kaj bi bilo narobe. Probal sem pa tudi zapeči ISO na DVD,da bi z DVD-ja instaliral ta Remix OS,tako kot je to pri Windowsih pa javlja da je "prepočasno za branje" oz.Cannot detect the Writting speed. Tako da mi ostane le še opcija da še enkrat:

1) Ali ponovno naložim iz Windowsa preko installation toola,da se ohrani tudi Win 10 in imam oba operacijska sistema na izbiro,kar sem že probal,pa ni hotel naprej in je stal v nedogled...

2) Ali naložim z USB kar je še bolj zanič po moje,zahtevano pa je da je to nalaganje z USB 3.0 kar bi sicer lahko izvedel,samo nimam proste Micro SD

3) Da ZBRIŠEM (formatiram) C:/ particijo z Windowsom 10 (samo potem ne bom mogel naložiti iz Windowsa) pa naložim ali z USB ali iz DVD v kolikor ne bo spet javljal da ne more "detect write speed". Mi je pa čudno tudi to da nihče ne govori o INSTALACIJI Z DVD,kjer je 16x Write Speed,govorijo samo o instalaciji ISO preko USB installation tool z USB 3.0 kjer je seveda dobra hitrost instaliranja,ali z Hard diska (morebiti ne v Windowsu) z običajnim Installation Tool (kjer je tudi dobra hitrost instaliranja oziroma Write Speed)

In na koncu nisem siguren če je to RES 64 bit verzija,čeprav PIŠE da je,a me bega SLIKA 1 zgoraj..

No,ko se bom odločil,bom pač formatiral Windows in poskusil samo Remix OS,čeprav mi je hudo da noče startati z izbiro obeh (SLIKA 3 zgoraj) da bi ohranil Win 10 (Resident Mode).
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: WinXP ()

loveJDM ::

Lahko inštaliraš z 2.0 USB...tam piše da je zahtevana vsaj 20mb/s hitrost,ampak sem sam naredil z nekim navadnim pa je delalo samo dolgo je rablo...

Naredi tako,da inštaliraš s toolom kr dual boot ne glede na verzijo...po 20ih minutah boš pomoje že brisal ta Remix,vsaj jaz sem ga dokaj hitro.

WinXP ::

Ta Remix OS sploh ni tako enostaven kot Windows. Zahteva kar neke EFI,pa UEFI,pa Disable secure boot in UEFI V BIOSU (kar moram probati narediti).

Kar glava me zaboli od toliko informacij:
https://www.hitricks.com/download-and-i...

Zakaj niso koji k.rac naredili ISO datoteko ki jo zapečeš isto kot Windows ali Linux na DVD,bootaš in konec?!

Ne pa neki EFI,UEFI,STREFI in p. materne.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: WinXP ()

WinXP ::

Evo v čem je težava: Pri instaliranju preko Remix OS for PC Installation Tool mi za moj 64 bitni CPU 64 bitna verzija Remix OS-a pravi:

FOR YOUR CPU make sure you are using 32 bit version of Remix OS for Pc.
 Dokaz: SLIKA

Dokaz: SLIKA



Torej 64 bitni Remix OS ne paše 64 bitnemu (X4 Phenom) procesorju ???!!

Pa to ni res. Pa vseeno je. Ne morem verjet! Kakšna norost! A,svašta majka rodi,samo para neće. Če bi bilo obratno,da bi hotel 64 bitni Remix OS na 32 bitnem računalniku ne rečem,tako pa... ne vem... nimam besed...

Moram to javit na Remix OS support stran,v kolikor dobim kontaktni email z njimi. Groza.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: WinXP ()

SaXsIm ::

Oprosti, ampak problem je v tebi. Če ne prebereš zadev in ne razumeš, kaj stvari pomenijo, se ni treba jeziti na cel svet, ampak predvsem nase (če se že moreš).

UEFI ali legacy, praktično vsakomur, ki malce pozna računalnike, je jasna razlika. In praktično vedno greš lahko z legacy verzijo, v najslabšem primeru v BIOSu izklopiš secure boot. 32 bitni ali 64 bitni sistem - če si kaj spremljal, je android komaj dobro dobil podporo za 64 bitov. In vsakdo ve, da so 32 bitne zadeve združljive s 64 bitnimi procesorji, obratno pa ne. Sploh pa je kaj takšnega potrebno vzeti v obzir, ko uporabljaš OS, ki je port OSa, v osnovi pisanega za drugačno arhitekturo.
SaXsIm

WinXP ::

Prvič slišim za te EFI,UEFI in ostale k.rce palce. Pri Windowsu ni nikoli teh težav in nobenih potrebnih nastvaitev,vržeš DVD noter izbereš particijo in konec.

Tukaj pa kar nekaj gnojijo. Kakšen Legacy pa ne vem še kaj.
Praviš: "In vsakdo ve, da so 32 bitne zadeve združljive s 64 bitnimi procesorji, obratno pa ne." Ja,ampak bi moral tudi 64 bitni Remix OS DELOVATI NA 64 bitnem procesorju oz.računalniku ! Boš zdaj rekel da ne?

Kot drugo pa V BIOSU NE MOREM IZKLOPITI SECURE BOOT.Nikjer ne najdem te opcije za izklop,niti pod Advanced,niti pod Boot. Evo,izvoli pa TI najdi,če si že tako prepričan v vse. Plošča je Asus M5A87,pa išči KJE ima to nastavitev za izklop Secure Boot-a.
 V MOJEM BIOSU TAKŠNE NASTAVITVE za izklop SECURE BOOT NI ali jo vsaj jaz ne najdem

V MOJEM BIOSU TAKŠNE NASTAVITVE za izklop SECURE BOOT NI ali jo vsaj jaz ne najdem




Še enkrat pa ponavljam da razvijalci tega OS-a GNOJIJO s temi UEFI,EFI sranji,ker pri Windowsu nikoli nisi moral izklapljati ta Secure Boot,ki ga jaz ne najdem v svojem Biosu,niti kaj drugega... Tako da mi je upadla volja za ta Remix OS 90%.Če pa najdeš v mojem Biosu kje se izklopi Secure Boot,pa evo,izvoli brskati,podatke sem ti dal kako se imenuje matična plošča pa javi. Drugače pa j.be mi se več za vsa ta sranja. Ni vredno mojih živcev.

64 bitni OS da ne gre na 64 bitni CPU... ma več kot smešno... vse kar je novejše je večji Shit od prejšnjega.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

bluefish ::

WinXP je izjavil:

Ja,ampak bi moral tudi 64 bitni Remix OS DELOVATI NA 64 bitnem procesorju oz.računalniku ! Boš zdaj rekel da ne?
Ne.

Če ne poznaš osnovnih pojmov, se pač ne lotevaj tovrstnih opravil. Tako ali tako je vseeno, katero varianto namestiš.
Pravzaprav niti ne vem, zakaj bi formatiral disk z W10 za tale OS. Za namen testiranja ga namesti v virtualko in je.

loveJDM ::

Jaz mam tak občutek da se ti sam s sabo prepiraš ker ti je fejst dolgčas?Kr nekaj pišeš kot da so slotechovci programerji pri Jide-u jbt...Skini dol jebeni 32bit/64bit zaženi tool for installation pa naredi dualboot,ali pa tako kot je bluefish rekel...Ampak pomoje je hitreje dual bootnit to sranje ker je nareto za to in gre brzinsko,medtem ko virtualna za nepoznavalca vzame več časa...Itak pa lahko pol takoj uninštaliraš to v windowsih preko control panela....

Zdaj pa zaženi tool pa inštaliraj pa začni uporabljat ne glede na verzijo ker tak ne boš opazil razlike...To je bolj za hec kot kaj druga,tako da sem 90% prepričan da ne boš tega uporabljal,samo zdaj ti je zanimivo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: loveJDM ()

bluefish ::

Uh, čisto pozabil. Zadeva itak deluje tudi v live načinu. Namestitev za testiranje tako ali tako ni potrebna. Za tistih 5 minut do naveličanosti bo verjetno dovolj.

WinXP ::

Ne vem. Nastavitve v Biosu za Secure Boot izklop ne najdem,pa tudi ne bom se več ubadal s tem gnojem od OS-a. Mogoče še enkrat probam brez Windowsev naložit,če ne pa ga zbrišem dol,sranje sranjasto.

P.S.: A bi morda moral cveteti od sreče... joooj jooj ;(
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

m3k ::

WinXP je izjavil:

... Za instaliranje tega OS-a pa mislim da je vseeno če ga instaliram z DVD-ja (ker sem ga zapekel) ali pa druga možnost je iz Hard diska (iz Windowsa) kar sem tudi storil - a potem ni hotel startati naprej ko mi je ponudil izbiro kot kaže SLIKA 3.

... inštalacija z USB ključa, ti omogoča da OS zaženeš v LiveCD načinu in preizkusiš, če sploh dela na tvojem sistemu ;)


For USB Flash Drive Installation:

-NOTE: A USB 3.0 flash drive that supports FAT32 format, with a minimum capacity of 8GB and a recommended writing speed of 20MB/s. (8-) hiter USB 2.0 ključek je čisto dovolj, preizkušeno)

1. All data on your USB flash drive will be erased. Please backup the data in your USB flash drive before you start the installation.

2. Download the Remix OS for PC package, which contains the Remix OS for PC ROM & Installation Tool

3. Insert USB flash drive into your PC

4. Open the Remix OS Installation Tool and follow the instructions to install Remix OS for PC on your USB flash drive.

5. Reboot your PC.

6. Press special key (F12 for Dell, F9 for HP, F12 for Lenovo, Option Key for MAC) while booting and enter Boot Menu.
For UEFI, ensure that Secure Boot is disabled. 8-O to pri tebi ne pride v poštev, ker nimaš UEFI biosa

7. Select "USB Storage Device" under boot option.

8. Select either "Guest Mode" or "Resident Mode" to start Remix OS.
Mirko tipka na radirko ////


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program ki ZAKLENE MAPO Z GESLOM a jo ne skrije

Oddelek: Pomoč in nasveti
193851 (3418) mtosev
»

Linux distro za "media" pc

Oddelek: Operacijski sistemi
121874 (1509) AnotherMe
»

Remix OS Android

Oddelek: Operacijski sistemi
91700 (1460) sese12
»

Ali lahko kateri OS (Linux) bere ANDROIDOVE programe?

Oddelek: Pomoč in nasveti
9793 (570) sese12
»

Remix OS

Oddelek: Operacijski sistemi
71771 (1164) opeter

Več podobnih tem