Forum » Šola » KLASIUS-SRV
KLASIUS-SRV
BivšiUser2 ::
Ker sem moram vpisat na prvo izbrano željo (kasneje če bo možno se itak prepišem na študij, ki ga nisem navedel pod željami) me zanima kaj naj navedem kot najvišjo doseženo predhodno izobrazbo za vpis?
Ne deluje možnost OŠ izobrazba, pa tudi v navodilih omenjena 4. raven nima efekta. Skratka obrazec me ne spusti naprej. Trenutno imam končano 5. stopnjo(za to mi tudi teži, da ni prava).
Težava ni v browserjih
Vsekakor bom jutri poklical, prav tako sem poslal e-mail, vendar dvomim, da bodo danes odgovorili. Če kdo kaj koli ve bi bil vesel, da pove. Hvala in lp.
edit:typo
Ne deluje možnost OŠ izobrazba, pa tudi v navodilih omenjena 4. raven nima efekta. Skratka obrazec me ne spusti naprej. Trenutno imam končano 5. stopnjo(za to mi tudi teži, da ni prava).
Težava ni v browserjih
Vsekakor bom jutri poklical, prav tako sem poslal e-mail, vendar dvomim, da bodo danes odgovorili. Če kdo kaj koli ve bi bil vesel, da pove. Hvala in lp.
edit:typo
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
- spremenil: BivšiUser2 ()
Ice-Heki ::
Preberi še enkrat, kaj te sprašujejo ... zanima jih predhodna najvišje dosežena izobrazba. Praviš, da je to 5. stopnja. Potem izbereš 5. stopnjo. Prilepi screenshot, da vidimo kaj točno ne dela ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
eh norec, sem namesto da imam opravljen dodatni maturitetni izpit, izbral opcijo, da nisem nič opravljal, težava rešena, lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Policijska akademijaOddelek: Loža | 9944 (8615) | nkgacm |
» | Ali je maturo potrebno opravitiOddelek: Šola | 8278 (7136) | Phantomeye |
» | Tehniki v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14917 (12130) | spirit |
» | Stopnja izobrazbe !Oddelek: Šola | 16199 (9288) | Phantomeye |
» | Plača XXX.XXX SIT??? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33511 (31258) | pelican |