» »

converse čevlji

converse čevlji

rađo ::

Zdravo, naredil sem napako in dal allstarke v pralni stroj. Zdaj se mi je ta poden, kjer imam nogo (insole ?) odlimal od podplata. Sicer ne čisto ampak do 3/4. Prav tako je še vedno ta del čisto vlažen. Torej kaj se mi tu splača narediti, da te čevlje popravim da jih bom spet lahko nosil. Ali naj kar celotno to zadevo odlimamm ven, jo posušim in potem z nekim lepilom nazaj prilimam?

radmannsdorf ::

Odlimaj ven, posuši, zatačas skoči v merkur in kupi tole lepilo in zrihtaj.
http://www.merkur.si/gradnja/lepila-in-...

Zgodovina sprememb…

hvala. sem odstranil podplat, zdaj se vse skupaj suši na soncu jutri pa bom prilimal nazaj gor. Koliko lepila moram to nanesti ter po kateri strani? Na podnju ali po tem podplatu ki sem ga odstranil?. Nisem ravno najbolj vešč popravljanja čevljev.

am-on ::

Na obe strani, nato počakaš da se lepilo posuši in šele potem dobro stisneš skupaj podplat in čevelj.

kristijann, vzemi vezalke ven, da boš čevelj lahko do konca odprl, potem se loti.
Tako kot je am-on rekel, tudi navodila pravijo: "Nanašamo ga s krajšim, tršim čopičem ali drobno nazobčano lopatico v enakomerno tankem sloju na obe površini, ki ju želimo zlepiti. Počakamo, da se sloj lepila primerno osuši, ter površini s pritiskom (0,5 do 3 kg/cm2 okrog 30 s) spojimo."

fosil ::

Je kar težko to lepit znotraj čevlja, ker neostik prime od dotiku in potem ne moreš nič več popravljat.
Po moje bi bilo najbolj enostavno da kupiš kakšne vložke za v čevlje.
Tako je!

ne ga strašit. če vzame vezalke ven, se allstarka odpre skor cela. mal pazljivosti in nima kej zafrknit :)
jaz sem jih tako popravil že več parov.

super. hvala za info, danes grem u nabavo tole lepilo. Čevlji so se tudi ze posušili tako da jih od jutri naprej potem lahko spet nosim :D yaaay

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup pohodnih čevljev (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
858243245 (19722) theStranger
»

popravljanje plastike

Oddelek: Loža
113761 (3307) Raptor F16
»

Športni čevlji

Oddelek: Loža
4411720 (8962) krepki
»

Nike superge