Forum » Operacijski sistemi » Kako do aktivacijskega ključa za nagradnjo na Win 10?
Kako do aktivacijskega ključa za nagradnjo na Win 10?
lukalukov ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako dobit Cd-Key iz BIOS-a, ker bi rad računalnik nagradil na Win10 iz Win8.1. Problem je v tem da mi v Win8.1 piše Aktiviranje sistema Windows Če želite aktivirati sistem Windows odprite Nastavitve računalnika. V namestitvi Win10 pa piše da moraš potrditi verzijo Win8.1, da je brazplačen.
Zanima me kako dobit Cd-Key iz BIOS-a, ker bi rad računalnik nagradil na Win10 iz Win8.1. Problem je v tem da mi v Win8.1 piše Aktiviranje sistema Windows Če želite aktivirati sistem Windows odprite Nastavitve računalnika. V namestitvi Win10 pa piše da moraš potrditi verzijo Win8.1, da je brazplačen.
Han ::
Če BIOS resnično vsebuje ključ, se mora Widnows avtomatsko aktivirat tisti trenutek, ko se priklopiš na net. Desetka te za ključ tekom namestitve sploh ne bo vprašala...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
fosil ::
Če je bil na računalniku originalno win8 moraš najprej naložit in aktivirat win8 in potem nadgradit na win10.
Tako je!
mihec87 ::
Najprej namestiš/pustiš nameščeno 8.1 in aktiviraš potem pa narediš nadgradnjo na win 10 kjer se potem zgenerira nova koda..Drugače ne gre nadgradit..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izteka se rok za brezplačno nadgradnjo na Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 17824 (13809) | mtosev |
» | Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27371 (22491) | R1710 |
» | win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3696 (2738) | Frenckie |
» | Predhodno nameščen win 8 - ključ izdelkaOddelek: Operacijski sistemi | 5560 (5031) | solatko |
⊘ | Poceni Windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 9280 (7962) | solatko |