» »

KKS > Triera > UPC > Telemach

KKS > Triera > UPC > Telemach

««
219 / 363
»»

mit3k ::

Zakaj vsake pol ure prekine internetno povezavo (tabor-mb)?

Spc ::

Pri meni deluje vse brez težav, maribor tabor.

BorutK-73 ::

mit3k je izjavil:

Zakaj vsake pol ure prekine internetno povezavo (tabor-mb)?

Preveri modem, mogoče se pa pregreva.

mit3k ::

Modem je na otip hladen, bo potrebno tja poklicat. Katere dns strežnike imate vpisane?

Blazz ::

A se komu zdele ne dela telesmeh net v ljubljani? Tud 080 22 88 stevilka jim ne deluje...

s1m0n ::

Jap številka ne dela že kakšno urco!
In tudi internet ni delal, ko sem modemu ponovno vklopil elektriko (ki je ni bilo 5min / menjava vtičnice).

Orias ::

V Celju vzhod mi tud ne dela net. DS in US lučka sveti. Online pa utripa. Očitno spet Dhcp ne dela, pa to že od 7ih zjutri. Naj si oni nekam vtaknejo ta internet. Pri ET tega nikoli ni bilo. Se direkt bojim kaj se bo dogajalo z mobilno telefonijo prihodnje leto.

Orias je izjavil:

V Celju vzhod mi tud ne dela net. DS in US lučka sveti. Online pa utripa. Očitno spet Dhcp ne dela, pa to že od 7ih zjutri. Naj si oni nekam vtaknejo ta internet. Pri ET tega nikoli ni bilo. Se direkt bojim kaj se bo dogajalo z mobilno telefonijo prihodnje leto.

Isto v Žalcu. 4 lučka utripa.

Meni router pravi "WAN Connection: ISP's DHCP did not function properly." Okolica Ptuja.

Ce se ene 20x proba se dobi 080 stevilko... Sam kaj k se pol ne javijo in te bodo kao poklical nazaj...in te valda ne...zgleda da majo vecji issue.. Sam lohk bi kej dal pod obvestila jebemti..

andy2k13 ::

A še komu od danes ne dela twitch? Chat naloži, medtem ko twitch player nalaga v nedogled. Enako v vseh brskalnikih. Dela zgolj, če gledam stream z livestreamerjem.

EDIT ravnokar začel delat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: andy2k13 ()

hojnikb ::

evo okolica celja tut ne dela. dhcp down in povezan sam na en kanal za downstream in upstream.
#brezpodpisa

Tud men dela samo chan 1 docsis dhcp je pa in progress in se ne postavi.. Zanimivo da 1 uro nazaj k sm ga rebootal so vsi chani delal in tud postavu se je. Ni pa pol delal net...

bastadu ::

Jap, neke težave imajo očitno z DHCP, meni dodeljuje na routerju 192.168.100.10, gateway pa 192.168.100.1, kar je seveda fail ...

Se vidi, da jim manjka sposobnega kadra. V Celju so se ven metali, kako so posodobili omrežje oz. so ga prej z je.... . Na njihovi strani ne duha in ne sluha o kakem izpadu. Očitno imajo res samo en DHCP strežnik. Na firmi kjer imamo poslovni paket isto nič ne dela. Sram jih je lahko. Razumel da pride do izpada. Samo potem naj dajo vsaj obvestilo.

lihkar je net prsu nazaj... končno

Blazz je izjavil:

lihkar je net prsu nazaj... končno

Kje to? Pri nas se kar brez neta, Žalec.

Zgodovina sprememb…

bastadu ::

Okolica Braslovč smo že online, medtem ko v Laškem še vedno down ...

Sedaj je še Laško spet online.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bastadu ()

chucki ::

Hja, jaz sem iz Petrovč pa ni bilo danes nobenenga izpada. Zgleda smo bolj elita :))
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

chucki je izjavil:

Hja, jaz sem iz Petrovč pa ni bilo danes nobenenga izpada. Zgleda smo bolj elita :))

Naslajat na problemih drugih se pa tudi ni treba.
In pravkar si se jinx-nu za prihodnost

ps
Pred parimi minutami internet prišel, spet takoj prekinilo, zdaj zgleda da bo, vsaj ledike na modemu gorijo pravilno.

Naslajat? Malo sem se pohecal, ker niste edini, ki imate probleme. Tudi pri nas je bil obup, ampak se je uredilo, ker so menjavali ojačevalce po celem naselju..

flisko ::

meni je tudi ven vrglo dopoldan,sosedu ki ima tudi optiko pa je delal skoz normalno.Zelo čudno.

Relanium ::

Pri moji doma sem na telemachu aktiviral HBO GO, dela vse ok, naročniški paket pa je eden star (razširjen) in dodatno HBO osnovni.
Na telemachovi strani pa piše da je HBO GO omogočen samo za HBO premium paket.
Kako to in upam da ne bojo zdaj poslali kake višje položnice ?
Na strani moji računi se odprta postavka do danes še ni spremenila.

Relanium ::

edit, brisi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Relanium ()

Evo spet srbski jezik™

http://www.imdb.com/title/tt2316801/

Lepotica i Telemach :))

MisterR ::

Trenutno imam paket JackPot + HBO. Pa me zanima kateri paket bi se mi cenovno splačal za isti denar oz. manj denarja?
Z lahkoto se odpovem HBO paketu,HDju pa ne :)
Catch pa je v tem, da imamo 3xTV, 2x handan in 1x modul

chucki je izjavil:

Lepotica i Telemach :))

In potem nekateri še vedno pravijo, da telemach ni srbski.

dejanslo ::

A se da tega SD Ciscota zamenjat za kaj podobnega brez doplačila?
There`s More Than One Way To Do It

KuntaKinte ::

MisterR je izjavil:

Trenutno imam paket JackPot + HBO. Pa me zanima kateri paket bi se mi cenovno splačal za isti denar oz. manj denarja?
Z lahkoto se odpovem HBO paketu,HDju pa ne :)
Catch pa je v tem, da imamo 3xTV, 2x handan in 1x modul

v bistvu hd paket nima nekega smisla,če imaš razširjeno shemo,jaz bi trenutno počakal na kakšno novo akcijo

Danes v Celju spet isto kot včeraj. Spet noče dodelit IPja. Zato sem poskusil ročno na modemu vnest ip, subnetmask, gateway in DNSje. In glej ga zlomka, da dela.

Orias je izjavil:

Danes v Celju spet isto kot včeraj. Spet noče dodelit IPja. Zato sem poskusil ročno na modemu vnest ip, subnetmask, gateway in DNSje. In glej ga zlomka, da dela.

Jaz imam vedno vpisan statični ip, in tako nimam problemov.
Z tem ko uporabniki uporabljajo statični ip se tudi razbremeni DHCP server telemacha, kar je dobra stvar.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

Še ena stran, ki javla srbijo mamesto slovenije:
http://www.bershka.com/

Torej je z IPji nekaj hudo narobe.

ttommy ::

Nekaj sem zajebal in mi ne zagrabi več nobene PIN kode za D3GO na telefonu. Kaj lahko naredim?
Gamer

flisko ::

čudno men normalno napiše slovenija,telemach ip se začne z 194.***.***.***

A še komu telefoni ne delujejo?
Meni piše disconnected za oba telefona (na modemu)

M.B. ::

Meni tudi. Zgleda motnje in celo obvestilo. Impressive
Obveščamo vas, da je za določene uporabnike prišlo do nenačrtovanega izpada delovanja storitve telefonije.

Naša tehnična služba je že odkrila napako in jo odpravlja.

V primeru, da vam telefonija še vedno ne deluje vas prosimo, da modem izklopite iz električne napeljave in ga ponovno vklopite.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

Modem ne rad izklapljam ker včasih se po pol ure ne vzpostavi pa jih je potrebno klicat :)

Še komu ne dela tujina?

Anney ::

Mislim, da je splošen izpad, tudi amis nekaj trokira. (dela na momente)

SLO_Robert ::

ja ne dela , t2

Zgleda da je res bilo nekaj narobe na globalni ravni. Na Star Trek online imajo tudi probleme z spletno stranjo, igra pa dela
Prehitro rekel, igra ne dela, še na account server ne pridem.

Zgodovina sprememb…

SLO_Robert ::

globalisti neki sprobavajo

SkyNet se prebuja.

nosferatooo ::

Šteka (T2), predvsem tujina...

Jup, tujina trokira

MisterR ::

na msdn forumih je sedaj za telemach privzeto turški jezik :S

andy2k13 ::

Telemach ma iz mesca v mesec bolj retardiran routing. Vse vec prometa gre v evropo in naprej preko srbije.

A smo postal nekaksni drugorazredni srbski konjusari al kaj?

KuntaKinte ::

še vedno...

kronik ::

andy2k13 je izjavil:

Telemach ma iz mesca v mesec bolj retardiran routing. Vse vec prometa gre v evropo in naprej preko srbije.

A smo postal nekaksni drugorazredni srbski konjusari al kaj?

O čem ti to? Če misliš peer-AS31042.sbb.rs... je v isti omari kot 10ge-e5-1.vie.ip.triera.net na Dunaju. Če lahko kdo jamra so to srbi, ki do naših strani dostopajo preko Dunaja ;)
««
219 / 363
»»