Forum » Omrežja in internet » KKS > Triera > UPC > Telemach
KKS > Triera > UPC > Telemach
Spc ::
Slo-tech še veno ni pingable:
http://xi-networks.net:8005/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-08-07%2014:08;end=now;target=Slovenia.slotechws
Deluje samo preko proxy-a (213.161.0.16).
http://xi-networks.net:8005/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-08-07%2014:08;end=now;target=Slovenia.slotechws
Deluje samo preko proxy-a (213.161.0.16).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
In kakšen problem bi naj to bil ?
Če mi iz nobenega pcja ne dela slo-tech, edino če drug public ip uporabim.
Je kaj blokirano iz strani slo-tech-a ?
Če mi iz nobenega pcja ne dela slo-tech, edino če drug public ip uporabim.
Je kaj blokirano iz strani slo-tech-a ?
V-i-p ::
Že spet: čudno da drugim dela, daj se no vprašaj človek, pa nisi ti sam na svoj CMTS in DHCP vezan, ali?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Sej nisem rekel, da je telemach kriv.
Vglavnem ne morem pingat www.slo-tech.com
Lahko pa vse drgo razen tega (sprobano na 5 pcjih).
Vglavnem ne morem pingat www.slo-tech.com
Lahko pa vse drgo razen tega (sprobano na 5 pcjih).
Tilen ::
Mogoče ti je pa Telemach blokiral dostop do te strani, ker jim povzročaš padec prihodka!
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
No Can Do ::
Pa pizda kaj je s tem Telemachom/Kabel TV, vsak dan od 20 do 23 je prenos jebenih 230 kb/s. Že tako imajo smešne pakete pa še jeben net ne dela zvečer. In zato so mogli podražiti naročnino ...
This user may use sarcasm and cynicism
in a way you are not accustomed to.
You might suffer severe mental damage.
in a way you are not accustomed to.
You might suffer severe mental damage.
Kralj5 ::
Po posredovanju nekoga iz TM, je sedaj problem s hitrostjo rešen.
Zelo zadovoljen
lp
No surfanje na 3.0 hitrosti je trajalo le kakšen teden nato so me prestavili nazaj na 2.0 hitrost. Bolj je problem da se PO VSEJ občini Žirovnica(usem ki so priklučeni na CTMS v Mostah pri Žirovnici) vsaj 5x na dan usuje modem za5-15min, med pisanejm tega posta mi je 3x vn vrglo, na helpdesku se samo spreneveajo da rečejo da nč nevejo, ko jih prašaš o nadgrajenosti omrežja ti pa rečejo da še ni nadgrajeno čeprav na TM strani piše da je že pov leta nagrajeno. Kar se zadne čase pri nas dogaja je polom!
larisa87 ::
Kot sem že par postov pred tem napisala smo imeli enake probleme.
Nam tudi digitalno ven meče, da o analogni ne govorim.
Poklicali smo že tehnika je prišel in nekaj meril nato pa nam je povedal, da imamo zelo čist in zelo močan digitalni in analogni signal in da imajo to verjetno oni kaj narobe, da napiše, da je program zaklenjen.
To se zgodi na tem črnem sisco sprejemniku, drugega pa nimamo.
Ne vevo več kaj naj naredimo
Ima še kdo kakšno idejo ?
Aja še to.
Internet pa nam deluje brez napak.
Nam tudi digitalno ven meče, da o analogni ne govorim.
Poklicali smo že tehnika je prišel in nekaj meril nato pa nam je povedal, da imamo zelo čist in zelo močan digitalni in analogni signal in da imajo to verjetno oni kaj narobe, da napiše, da je program zaklenjen.
To se zgodi na tem črnem sisco sprejemniku, drugega pa nimamo.
Ne vevo več kaj naj naredimo
Ima še kdo kakšno idejo ?
Aja še to.
Internet pa nam deluje brez napak.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: larisa87 ()
Nisi edina.
Meni tudi digitalna ne deluje:
Zato rajši uporabljam analogno ampak kaj, ko še analogna ne dela včasih.
Meni tudi digitalna ne deluje:
Zato rajši uporabljam analogno ampak kaj, ko še analogna ne dela včasih.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tilen ()
JK007 ::
Ta Cisco je sranje od sranja !
Priporočam vsem, ki nimajo dosti živcev, da si kupijo kakšnega Technisat-a ( npr. Technisat digit K3x ), to sranje pa skurijo.
Jaz ta sprejemnik uporabljam samo za projektor ( šport ) in vedno mi kuri živce.
Priporočam vsem, ki nimajo dosti živcev, da si kupijo kakšnega Technisat-a ( npr. Technisat digit K3x ), to sranje pa skurijo.
Jaz ta sprejemnik uporabljam samo za projektor ( šport ) in vedno mi kuri živce.
....... www.kabelska.net .........
Nagi Bator ::
Meni kvaliteta signala skace gor-dol, kot da se spila na trampolinu
Priblizno tretjina digitalnih kanalov pa vcasih del vcasih ne dela, vecinoma je pa tu nekje vmes.
Torej ne da se jih gledat! Zal je med njimi precej takih, ki so mi prioriteta!
Kvaliteta signala je odlicna potem pa naenkrat pade ali pa kar zmanjka signala.
To se dogaja vedno na istih kanalih in to vecinoma na teh katerih je po vec (tudi po 5,6) na isti frekvenci!!!
Dogaja se pa cisto random in ko sem imel doma tehnika je izmeril slab signal zunaj na omarci,
kaksnih 50m pred hiso.
Tip je sicer napisal nalog za odpravo napake, vendar se do sedaj ni zgodilo nic
in odkrito povedano ne verjamem da se tudi bo. To je bilo ze 3 mesce nazaj
Priblizno tretjina digitalnih kanalov pa vcasih del vcasih ne dela, vecinoma je pa tu nekje vmes.
Torej ne da se jih gledat! Zal je med njimi precej takih, ki so mi prioriteta!
Kvaliteta signala je odlicna potem pa naenkrat pade ali pa kar zmanjka signala.
To se dogaja vedno na istih kanalih in to vecinoma na teh katerih je po vec (tudi po 5,6) na isti frekvenci!!!
Dogaja se pa cisto random in ko sem imel doma tehnika je izmeril slab signal zunaj na omarci,
kaksnih 50m pred hiso.
Tip je sicer napisal nalog za odpravo napake, vendar se do sedaj ni zgodilo nic
in odkrito povedano ne verjamem da se tudi bo. To je bilo ze 3 mesce nazaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()
No danes pa imamo novo finto na digitalni televiziji.
In sicer slika in zvok delata ampak imam čez sredino zaslona napis, da nisem autoriziran, da gledam ta kanal:
To imam na vseh kanalih razen RTVSLO1,2,3 in telemach info.
Digital my ass for 15,50 EUR a month.
In sicer slika in zvok delata ampak imam čez sredino zaslona napis, da nisem autoriziran, da gledam ta kanal:
To imam na vseh kanalih razen RTVSLO1,2,3 in telemach info.
Digital my ass for 15,50 EUR a month.
Zgodovina sprememb…
Spajky ::
Moj komentar/nasvet je : pri vsaki novotariji (bilokaj!) počakati 1 leto, da popravijo otroške bolezni
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
sidd ::
Jah men je tehnik reko da bo čez leto oz. dve ukinili tudi analogne signale na kabelski. Tak da prej ko slej bo tole nuja..
no idea for signature
signed
I
signed
I
PrimozR ::
SmeskoSnezak ::
Po domače povedano, sploh več ne boš mogel gledati slo1, slo2 in še nekaj kanalov z obično anteno / preko kabelske (analogno, brez nekih pretvornikov)?!?
@ Pusti soncu v srce... @
TyKee ::
Joj!
S 1.1. se ukinja ANALOGNI sprejem preko sobne antene.
V kablskih shemah bo še zmeraj analogni signal nekaj časa :)
Razen če je pač TM se odločo da tega ne bo več imel.
S 1.1. se ukinja ANALOGNI sprejem preko sobne antene.
V kablskih shemah bo še zmeraj analogni signal nekaj časa :)
Razen če je pač TM se odločo da tega ne bo več imel.
RuskiSnajper ::
Meni je tut na veèer delal net nekam smesno pocasi , sem ze klel telemach ampak sem potem resetiral ruter in modem in je blo okej, mogoce se je kaj zapletlo pa je blo treba osvezit , vglavnem ce bi oni kreteni tam meli nadzor do tega sploh nebi prislo
markk1 ::
tole sem zasledil na njihovi strani.
Paketi že od 28 EUR! -50% že za 14EUR
Oglejte si Telemachovo paketno ponudbo!
Izberite paket in si izračunajte novo ceno z 50% popustom.
Nikjer pa ne piše kako dolgo je teh 50% , 1, 2, 3, .... mesece?
Lahko kdo kaj več pove?
lp
Paketi že od 28 EUR! -50% že za 14EUR
Oglejte si Telemachovo paketno ponudbo!
Izberite paket in si izračunajte novo ceno z 50% popustom.
Nikjer pa ne piše kako dolgo je teh 50% , 1, 2, 3, .... mesece?
Lahko kdo kaj več pove?
lp
AlesSLO ::
Sej lepo piše:
Naši gredo na polno! Vi pa dobite vse za pol. Postanite Telemachov naročnik do 31. oktobra 2010 in do konca leta 2010 plačujte polovično naročnino.
Naši gredo na polno! Vi pa dobite vse za pol. Postanite Telemachov naročnik do 31. oktobra 2010 in do konca leta 2010 plačujte polovično naročnino.
Spc, meni to na Ciscotu vedno izpiše ( ko po dolgem času to sranje vklopim v el. omrežje za potrebe projektorja ). Je pa to problem Ciscota in ne signala, ker mi na ostalih sprejemnik deluje tak kot treba!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JK007 ()
Veron ::
mi lahko kdo potrdi, kolko kodirnih kartic ti pripada na 1 naročnino? A ni blo tko, da dobiš 3 kartice, če hočeš pa še conax ali pa stb pa moraš doplačat +2eur na mesec?
joskec ::
Veron, tako kot si napisal. Na 1 naročnino ti pripadajo 3 kodirne kartice. Če pa hočeš dodaten conax modul ali set top box, pa moraš doplačati 2 eura. Zakaj to sprašuješ? Kaj so ti kako drugače na Telemachu povedali? Gospe, ki delajo tam, zamenjujejo besedice modul in kartica, zato jim moraš to razložit.
Veron ::
ja, v poslovalnici hotla k neki dodatno pogodbo in +2eur, potem kličem na 0802288 - 3 pa mi isto tip prbije, vprašam kolega k dela tm mi prav tko kokr ti... in isti kolega mi še pove, da mu je ženska kr dodala aneks z kartico in modulom, čeprav kartice ne modula ni vzel, je reku na konc da ne bo... jaoooo neposobni :-(
evo točno se pozanimal pr kolegu, k tud tm dela: ženska je kr napisala aneks k pogodbi za čitalc, pa ji je kolega LEPO reku, "rabim samo kartico, conax že mam in tv z dvb-c"
edit: no smo uredil s kolegom
evo točno se pozanimal pr kolegu, k tud tm dela: ženska je kr napisala aneks k pogodbi za čitalc, pa ji je kolega LEPO reku, "rabim samo kartico, conax že mam in tv z dvb-c"
edit: no smo uredil s kolegom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Veron ()
Spc, meni to na Ciscotu vedno izpiše ( ko po dolgem času to sranje vklopim v el. omrežje za potrebe projektorja ). Je pa to problem Ciscota in ne signala, ker mi na ostalih sprejemnik deluje tak kot treba!
Ja seveda je problem ciscota.
Meni je pred par dnevi zmajnkalo elektrike ker je elektro nenapovedano nekaj delal v naši ulici.
Elektrike ni bilo približno pol dneva nato pa ko je nazaj prišla in ko sem ga vklopil so bili vsi programi kodirani.
Čez 3 dni sem poklical na telemach in so mi ga morali spet aktivirat in programi so spet začeli delat.
Čez 1 dan po tem pa so mi delali vsi programi (slika+zvok) samo,da še vedno imajo preko ta zelo moteč napis: channel unautrorized.
Rekli so, da bodo popravli ampak mi še danes isto dela zadeva.
To za mene ni digialtna televizija, se vidi, da telemach še ni pripravljen za digitalno dobo kajti drugače se to ne bi dogajalo.
Če je ta hudi problem problem ciscota pa naj vsem menjajo ciscota z boljšimi sprejemniki kajti to pomeni, da nam telemach ne nudi digitalne televizije 100% na mesec ampak samo par %, saj če imaš zakodirane programe 15 dni + si potem brez digitalne nekje pol meseca.
Zgodovina sprememb…
Telemach je že pripravljen na digitalno TV - očitno Cisco ni !
( prvi sprejemniki boljše delajo kot ti "najnovejši" )
( prvi sprejemniki boljše delajo kot ti "najnovejši" )
Ja ni ne .. zakaj pa so potem kupovali ciscote ?
Te bi raje kaj od technisat-a vzeli.
Analogna pa danes spet ne dela:
Te bi raje kaj od technisat-a vzeli.
Analogna pa danes spet ne dela:
Zgodovina sprememb…
Jaz sem od vsega začetka testni uporabnik digitalne kabelske, kabelski internet sem imel 82. po vrsti v Sloveniji ( to je še iz časov KKS online iz Maribora ) in ti lahko le povem, da vsakič ko so menjali proizvajalca sprejemnikov, vedno slabše so izbrali.
Ta Cisco pa je čisti nateg ( tu je mogo nekdo fajn zaslužit ). Tako slabih sprejemnikov še v življenju nisem videl. Cisco si je s tem totalno pokvaril ime v mojih očeh !
Hvala bogu, da so vsak pri KRS-ju bili tolko pametni in obdržali Technisat-e, ki so napram Ciscotu super napredni !
Cisco pa je do teh sprejemnikov prišel tako, da je kupil eno podjetja, ki je proizvajala sprejemnike in dal gor svoj logotip.
Ta Cisco pa je čisti nateg ( tu je mogo nekdo fajn zaslužit ). Tako slabih sprejemnikov še v življenju nisem videl. Cisco si je s tem totalno pokvaril ime v mojih očeh !
Hvala bogu, da so vsak pri KRS-ju bili tolko pametni in obdržali Technisat-e, ki so napram Ciscotu super napredni !
Cisco pa je do teh sprejemnikov prišel tako, da je kupil eno podjetja, ki je proizvajala sprejemnike in dal gor svoj logotip.
Ja, Scientific Atlanto.
Evo ravnokar sem gledal NGC ko spet zašteka analogna:
Digitalna pa tako ali tako ne deluje ker ima tisti text preko sredine kao unauthorized channel:
Torej sta digitalna in analogna negledljivi.
Zakaj potem plačujemo ? za te napise ? da je kanal kodiran in zaklenjen ?
Od danes naprej več ne plačujem položnice za tv.
Evo ravnokar sem gledal NGC ko spet zašteka analogna:
Digitalna pa tako ali tako ne deluje ker ima tisti text preko sredine kao unauthorized channel:
Torej sta digitalna in analogna negledljivi.
Zakaj potem plačujemo ? za te napise ? da je kanal kodiran in zaklenjen ?
Od danes naprej več ne plačujem položnice za tv.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tilen ()
Evo zdaj pa je zmajnkalo še:
1. Analognega tv signala
2. Digitalnega tv signala
3. Analogni radio
4. Digitalni radio
:I
Še en dokaz, da telemach ni pripravljen na digialno.
1. Analognega tv signala
3. Analogni radio
4. Digitalni radio
Zgodovina sprememb…
52369853 ::
Evo zdaj pa je zmajnkalo še:
1. Analognega tv signala
3. Analogni radio
4. Digitalni radio
Če bi ti kej bral, bi vedela zakaj.
http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora...
Tac20 ::
Jaz imam iste probleme s tem ciscom, programi se zaklepajo, ali pa se kar resetira sam od sebe itd. Ker imam vseh težav vrh glave, bi si kupil nek kvalitetno alternativo za cisca, pogoj je da dobro deluje in ima HDMI.
Kakšni predlogi?
Kakšni predlogi?
Tega včeraj še ni pisalo.
To so potem danes napisali.
Sem včeraj še ekstra pogledal točno tisto stran o izpadih ampak je pisalo samo za mursko soboto.
To so potem danes napisali.
Sem včeraj še ekstra pogledal točno tisto stran o izpadih ampak je pisalo samo za mursko soboto.
Zgodovina sprememb…
Nagi Bator ::
Aha, vzdrzevalna dela. Saj ni noben problem, da zaradi tega storitev par ur ne dela.
Je pa problem v tem, da najverjetneje kljub "vzdrzevalnim delom", storitev ne bo nic bolje delovala
Ok, da ne jamramsamo, opazil sem v povprecju boljso kvaliteto signala na vecini kanalov,
kar pa ne verjamem, da bo trajalo.
Je pa problem v tem, da najverjetneje kljub "vzdrzevalnim delom", storitev ne bo nic bolje delovala
Ok, da ne jamramsamo, opazil sem v povprecju boljso kvaliteto signala na vecini kanalov,
kar pa ne verjamem, da bo trajalo.