» »

KKS > Triera > UPC > Telemach

KKS > Triera > UPC > Telemach

««
123 / 364
»»

Sade ::

zvok mas zato ker je je v mpeg2, slika je pa mpeg4 in pa se HD kar pa tvoj sprejemnik ni....

markk1 ::

škoda, samo lahko bi kdo opozoril na telemachu

KuntaKinte ::

saj lahko menjaš ta svoj sprejemnik za HD,samo boš moral nekaj doplačat na mesec,lahko pa si ga tudi kupiš

JK007 ::

bosslipxx je izjavil:

Ne. Imam zunanji DVB-C sprejemik, imena znamke nisem našel, je pa model CV 5000.

Žal s tem sprejemnikom neboš nikoli gledal HD programov.
....... www.kabelska.net .........

amater007 ::

bosslipxx je izjavil:

Imam DVB-C sprejemnik, HD TV, sem naročnik začetne digitalne sheme, pa zgleda za mene "nema" RTV SLO HD.

Lahko bi mi samo nekdo prijazno rekel nimaš HD sprejemnika, pa bi mi bilo vse jasno.

Zamenjaj ga za Cisco HD, doplačaš 2€.

SmeskoSnezak ::

Kak je zdaj z internetnimi hitrosti? Meni še kar noče delati/dl/ul kot treba.
@ Pusti soncu v srce... @

še ti niso povečali?

chucki ::

Sej piše, da bojo do konca marca nadgrajevali!

dobil sem eno ifnromacijo, da "starih" paketov ne nadgrajujejo. Alfa al kako so že bili?

HoNdEk ::

ne spreminjajo se stari paketi.. alfa, beta.. pac je vreji potem da se setnes do telemacha pa si spremenis paket :)
..:: M - Power ::..

mtosev ::

Time Priority Description
THU FEB 04 14:26:42 2010 Critical (3) REG RSP not received
THU FEB 04 13:38:07 2010 Critical (3) Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un...
SUN FEB 14 02:07:46 2010 Critical (3) Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - ...
Time Not Established Critical (3) SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q...
Time Not Established Critical (3) DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response.
Time Not Established Critical (3) DHCP FAILED - Request sent, No response
Time Not Established Critical (3) No Maintenance Broadcasts for Ranging opportunities received ...
THU FEB 04 14:56:59 2010 Critical (3) No Ranging Response received - T3 time-out
Time Not Established Critical (3) SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire FEC f...
Time Not Established Critical (3) DHCP FAILED - Discover sent, no offer received
evo spet mrcvarijo po modemu. net dela kot dial-up
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Če mam analogni trojček XL... KRS TABOR...
In hitrost je pod mejo 10/1. Sem pa že tud pisal o kanalih na TV-ju, ki so nekateri novi pa so celi sneženi.

Zgodovina sprememb…

Spc ::

Nevem kaj delajo ampak analogni TV signal je obupni.
Slike sploh ni samo črno-beli šum.

Pol TV programov je takih, da se jih sploh ne da gledat.
Včasih se mi zdi, da to delajo zanalašč, da bi šli na DVB-c.

Res zelo dobra nova doba.
:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

SPC ravno sem imel tukaj serviserja za analogni signal in sem tudi med vrsticami zaznal da je res temu tako kot si rekel :)

joskec ::

Tako za informacijo, za cinemax 1 in 2 bo treba doplačati 4 eure. Tako piše na njihovi spletni strani. Kot sem že napisal, ni vredno enega eura.

Tilen ::

HD SLO2 Vancouver deluje bp.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

serviser mi je rekel da bi naj po olimpijskih igrah ukinli in ga uvedli v plačljivega :)

amater007 ::

markk1 je izjavil:

serviser mi je rekel da bi naj po olimpijskih igrah ukinli in ga uvedli v plačljivega :)

SLO HD bo ostal v osnovni shemi.

Spc je izjavil:

Če analogni signal ni dober digitalna TV sploh ne bo delovala,tako da to nima nobene veze z prehodom na digitalno TV.

Zgodovina sprememb…

SPC ravno sem imel tukaj serviserja za analogni signal in sem tudi med vrsticami zaznal da je res temu tako kot si rekel :)

Jaz ne rabim serviserja, da to opazim.

Če analogni signal ni dober digitalna TV sploh ne bo delovala,tako da to nima nobene veze z prehodom na digitalno TV.

Ja lahko so kanali na analogni zmrdani, digitalni analogni signal pa je vredu in bo tako še vedno "kao" boljše na digitalno it.

Se ne strinjam - v spalnici mam katastrofo od analognega signala, digitalna pa ( skoraj 100 % ) deluje bp.

:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chucki ()

* nadgradnja programskih paketov ??

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

neki4 ::

Telemach vam pa dobro kasira.

Sade ::

sam sicer nisem pri telemachu, sam v koncni fazi pride trio priblizno isto kot pri t-2, oz. ce vzames se HD paket Ceneje, seveda se poggovarjamo o vdsl, ne o optiki.....

telepangeja ::

Sem naročnik pri Telemachu pa me zanima ali lahko spremlaš tv preko računalnika na win 7.

Lahko, če imaš noter vgrajeno DVB-C kartico ( za digitalno shemo )+ CI slot za gledanje kriptiranih programov ( seveda s pomočjo conax dekoderja in čip kartice ).

V čem pa je fora teh kreditnih kartic, ki smo jih dobili ?????
8-O

Da čimveč denarja porabiš in da čim večjo provizijo potegnejo od tvojih nakupov ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JK007 ()

Zgleda, da imamo sedaj nov namen v telemachu.
Lahko bi tudi ime tega thread-a spremenili.

KKS > Triera > UPC > Telemach > BANKA

plavko61 ::

Meni že tudi ta ljubljaski biznis model lepo smrdi.
KKS > Triera > sranje > sranje
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

EdoK ::

KKS > Triera > dražje > še dražje

Tule se otrosate na kabelsko, če še niste opazl se vse draži.

Ja sej se vse draži.
Samo, da bom imel telemach kreditno kartico pa si nisem mislil.
Plus tega ne razumem poante te kartice.
Če hočem dvignit dnar na bančnem avtomatu bom uporabil svojo, A-Banka kartico.

Še malo pa bodo začeli zokne Telemach proizvajat ali pa krožnike z priborom.

KuntaKinte ::

hehe,mesarija telemach-vsak dan sveža svinjska rebrca po ugodni ceni za naročnike digitalnih trojčkov

Kje pa piše, da bi se mogli samo na eno dejavnost usmeriti (ponujanje neta,tv,telefon). Zarad mene lahko izdelujejo avtomobile, če jim paše.

Samo če jim to ne gre , zakaj se sploh podajat v druge vode? Da boš še tam kazal svojo nesposobnost? Naj si rajš primažejo enih par krepkih, pa sporihtajo zadevo.

Kaj jim ne gre? Net mi dela tako kot mora ,prav tako digitalna. So izpadi ampak se da preživeti.

plavko61 ::

EPG že rihtajo 3 leta, pa zakaj? Ker so nesposobni šalabajzerji.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

EdoK ::

Spc je izjavil:

Ja sej se vse draži.
Samo, da bom imel telemach kreditno kartico pa si nisem mislil.
Plus tega ne razumem poante te kartice.
Če hočem dvignit dnar na bančnem avtomatu bom uporabil svojo, A-Banka kartico.

Še malo pa bodo začeli zokne Telemach proizvajat ali pa krožnike z priborom.

Dnar boš še vedno dvigal s A-Banka kartico, z Diners kartico pa boš lahko njihovo položnico plačal na obroke, za to je namreč namenjena. 6 obrokov, brez obresti! Ha, ha...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EdoK ()

chucki je izjavil:

Kaj jim ne gre? Net mi dela tako kot mora ,prav tako digitalna. So izpadi ampak se da preživeti.

A res?

Vedno več je slabih izkušenj, če ne znaš brat. Od nesposobne tehnične podpore do nepravilnega delovanja interneta in televizije.

Dnar boš še vedno dvigal s A-Banka kartico, z Diners kartico pa boš lahko njihovo položnico plačal na obroke, za to je namreč namenjena. 6 obrokov, brez obresti! Ha, ha...

Z abanko pa ne ?

SmeskoSnezak zakaj pa potem klices ce mislis da je nesposobna tehnicna podpora?

SmeskoSnezak je izjavil:

chucki je izjavil:

A res?

Vedno več je slabih izkušenj, če ne znaš brat. Od nesposobne tehnične podpore do nepravilnega delovanja interneta in televizije.

Dokler se boš kle usaju ne bodo tvoje težave nikoli izginile. Prav tako opažam, da folk gre najprej sem po informacije, namesto da bi prvo šel do svojega ponudnika.

@HoNdEk:
Ker jim morem jaz dopovedat, kot včasih SPC piše, da imajo oni težave, ne jaz!
@chucki:
Jaz tukaj samo sprašujem, kako gre drugim in "potožim" da meni pač ne dela. Sicer vedno prvo njih kličem.

SmeskoSnezak mas prau ja... ;) vcasih jim je res treba pritiskat da jim kaj dopoves pa da kaj ukrejpajo..

sidd ::

Spc je izjavil:

Zato pa so "izenačili" cene analogne TV z digitalno (beri, podražili so analogno TV tako da sedaj stane mesečno isto kot digitalna TV, govora je seveda o osnovnem paketu).

Drugače pa zaenkrat deluje vse kot treba, linija za 50% hitrejša ter za 5€ cenejša kot septembra lani.....ni vse tako slabo :)
no idea for signature
signed
I

Drugače pa zaenkrat deluje vse kot treba

Glede analogne televizije tega ne bi trdil.
Analogna ima full napak.
pa še slika je zmrdana.

Vsi, ki ste na KABEL TV , pojdite ta teden po trojčka ali spremembo internet paketa, da vam bo začel veljati z 1. marcem.

Tilen ::

Še komu ne deluje telefonija?

edit :

*
Nadgradnja omrežja - Rotovž (Nov datum)
22. 02. 2010 internet

NOV DATUM: Noč iz torka na sredo (23.2 - 24.2) med 00.00 in 06.00.

NADGRADNJA OMREŽJA JE BILA PRESTAVLJENA NA KASNEJŠI DATUM.

V ponedeljek, 22.2.2010, med 4.00 in 8.00 zjutraj, bo potekala nadgradnja omrežja na področju Rotovža.

V tem času bo moteno delovanje telefonije in interneta.

Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in se zahvaljujemo za razumevanje!

-------

Najverjetneje so kaj zbrkali. Deluje komu VoIP na Rotovžu?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Tom-Cat ::

Ce ti ne deluje telefonija potem samo restartaj modem (potegni ga iz vticnice za kaksno minuto) - meni je potem zacelo delovati normalno.
««
123 / 364
»»