» »

Težki pogoji zaposlenih v pošti slovenije

Težki pogoji zaposlenih v pošti slovenije

Temo vidijo: vsi
1
2
»

c00L3r ::

Če gre poštarjem slabo se naj odločijo za stavko. Dokler bo eden po eden odhajal in eden po eden prihajal v podjetje, se ne bo spremenilo nič.

Izvijač ::

eh saj jim ne gre tako slabo,ampak pač jih malo privijajo,kakor vsepovsod,pač časi socializma so minal,vse firme krčijo.

PrihajaNodi ::

c00L3r je izjavil:

Če gre poštarjem slabo se naj odločijo za stavko. Dokler bo eden po eden odhajal in eden po eden prihajal v podjetje, se ne bo spremenilo nič.

Ni to IT, tu jih zadaj caka vec tisoc. Vsaj placa je redna, dopust, regres....

dexterboy ::

Malo za dvig morale poštarjem:
Je bil starejši možakar, poštar, zadnji dan pred penzijo v službi. Pa pride do hiše, kjer je živela huda, postavna bjonda. On preda kuverte in že hoče iti, ko ga bjonda zvleče not, sleče, po.uka kot nobena prej, nato mu še ponudi uporabo tuša in po prihodu iz kopalnice polna miza ocvrte slanine, jac in sadja za zajtrk. Na robu mize pa še kuverta s 1000 ojri.
Zdej modelu nč jasno, ampak ok, bom pa fruštkal. In tako med obedom povpraša, čemu si je to zaslužil. Pa bjonda odvrne:
"Od susjede sam čula, da vam je danas poslednji dan na poslu.
Pa sam pitala muža, šta da vam dam, a on je rekao: jebi ga, daj mu hiljadarku.
A doručak je bila moja ideja."
:) :D :))
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

DrSergioDJ ::

Kdo pa vozi v soboto pakete, ki pridejo iz tujine? Z glavne pošte (govorim za Ljubljano)? Ker takih kekcov pa že dolgo ne. Zadnjih par pošiljk je kar lepo napisal, da dostava ni bila možna, ker se mu najverjetneje ni dalo dostaviti. Še vsakič sem bil doma ter imel telefon ob sebi, da bi me poklicali za dostavo, pa sem potem okoli 12-13h videl po trackingu samo obvestilo "dostava neuspešna"....
...

scipascapa ::

Samo tiho naj bo Pošta Slovenije, oderuhi 1 klase.

http://www.zurnal24.si/visje-cene-v-med...

Invictus ::

Saj naslov teme je mišljen kot sarkazem?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

SaXsIm ::

dripac je izjavil:

Če drži da so delovne razmere težke, potem samo kapo dol poštarjem in ženskam za šalterji. Toliko birokracije kot jo je potrebno opravit da prevzamem eno priporočeno pismo še nisem videl nikjer.

Koliko birokracije pa je? A podpis in datum sta zate preveč zahtevna?

Zurnalov članek pa ne vem, ne verjamem mu. Res je, pri zaračunavanju postopka so postali izjemno dosledni, ampak od več kot 200 pošiljk iz zadnjega obdobja je ena imela zaračunan postopek, kljub pravilno izpolnjenemu obrazcu. Sem dobil denar nazaj, po pritožbi. Pa drugače pri čisto vsakem naročilu dopišem, da naj CN22 izpolnijo po resnici. In ga v večini primerov ne. Ampak zato pa imamo dispute na ebayu.
SaXsIm

D3m ::

SaXsIm je izjavil:

dripac je izjavil:

Če drži da so delovne razmere težke, potem samo kapo dol poštarjem in ženskam za šalterji. Toliko birokracije kot jo je potrebno opravit da prevzamem eno priporočeno pismo še nisem videl nikjer.

Zurnalov članek pa ne vem, ne verjamem mu. Res je, pri zaračunavanju postopka so postali izjemno dosledni, ampak od več kot 200 pošiljk iz zadnjega obdobja je ena imela zaračunan postopek, kljub pravilno izpolnjenemu obrazcu. Sem dobil denar nazaj, po pritožbi. Pa drugače pri čisto vsakem naročilu dopišem, da naj CN22 izpolnijo po resnici. In ga v večini primerov ne. Ampak zato pa imamo dispute na ebayu.

Jup. Zdaj je še pooblastilo obvezno za priporočeno, če prideš za firmo iskati.
|HP EliteBook|R5 6650U|

djabi ::

scipascapa je izjavil:

važno, da je imel un debel direktor kok že 8000e na mesec?

Ja kak pa bi hotel drugače vzdrževat lajfstajl?

Pahor s 3000€ ne pride skozi mesec.
|HP EliteBook|R5 6650U|

radmannsdorf ::

No, dva dni nazaj sem na pošto nesel neko reč, najprej po 4 ljudje v dveh vrstah. ena vrsta od treh-ni obratovala.
Pridem na vrsto, prosim za kuverto z mehurčki, jo dobim, se umaknem vsem, v miru spišem naslov, grem nazaj v vrsto, spet štirje pred mano v obeh vrstah.
Spet pridem na vrsto, rečem da bi rad priporočeno poslal, hkrati pa vprašam tudi kaj se zgodi v primeru izgubljene priporočene kuverte. Pa pravi gospa na šalterju, da dobim nazaj povrnjeno poštnino. Sepravi dobra dva eura?!
No, potem mi ponudi da pošljem priporočeno vrednostno pošiljko, ki je euro dražje, na potrdilo pa se napiše vrednost pošiljke in če jo izgubijo, dobim nazaj vrednost pošiljke(+poštnino sklepam).
In sem se odločil za to, s tem da je mogla na kuverto nalimat še dve okrogli nalepki, da ne bo kdo odpiral, in čez vsako nalepko sem moral dat po en podpis.
Plačam sem 3,65€ s kuverto, ki stane 25 centov.
Če pošiljate vredne stvari preko Pošte Slovenije, vam priporočam da pošiljete vrednostno priporočeno, če ne, lahko potegnete kratko...
Dostavne službe rox :)

Furbo ::

Jaz imam pa cel kup ustreznih kuvert, kup lističev za priporočeno pošto in lepo doma pripravim pošiljko in sem na pošti fertik v trenutku.

Res bodo pa zdajle prasci za 2x podražili svoje storitve, to je pa prvovrstna svinjarija.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

SaXsIm ::

D3m je izjavil:

SaXsIm je izjavil:

dripac je izjavil:

Jup. Zdaj je še pooblastilo obvezno za priporočeno, če prideš za firmo iskati.

Od nekdaj je bilo. Če nisi bil zakoniti zastopnik pravne osebe. Se pa strinjam, meni tudi moti, predvsem to, da ga računajo 7 EUR, medtem ko je na upravni enoti 4 EUR. Pa ko sem bil zakoniti zastopnik, so hoteli, da ga imam tudi jaz. Seveda si ga nisem omislil.
SaXsIm

Tako redko pridem na pošto, da me take zadeve minejo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošta Slovenije - šalabajzerji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8816889 (6960) dice7
»

Sledenje pošiljke

467715 (4449) profii
»

Zaposlitev pošta in zdravstveni pregled (THC) (strani: 1 2 )

9919905 (12007) karnekdo1
»

Pošta Slovenije si dela še naprej sramoto (strani: 1 2 3 4 )

18332722 (25822) Baja
»

Delo pismonoše

Oddelek: Pomoč in nasveti
308170 (6409) mojster_joni

Več podobnih tem