Forum » Loža » Piknik prostor
Piknik prostor
sumoborac ::
Torej... pojavila se je ideja v družbi, da bi ponovno odšli na vikend piknik (sobota tja, nedelja nazaj). Preference so Debeli Rtič oz. okolica, željeno je bližina morja ali pa kakšna opcija bazena :) Pravtako bi prespali eno noč, tko da iščem kakšno pametno varjanto za all-in-one:
- 6. + 7. avgust
- piknik prostor (mize, stoli, kkšna senca)
- hladilnik
- sobe za prespat (lahko tudi kakšen hostel/hotel če kdo kej tazga ponuja, mogoče kkšna turistična kmetija?)
- 13 odraslih, 10 otrok, vse skupaj je 7 družin
- bližina za kopanje (morje/bazen)
- senca
Želje so visoke, jst ne najdm nič, kar bi ustrezalo tem kriterijem. Ve slučajno kdo od primorskih slo-techarjev kakšno lokacijo?
Lansko leto smo iskali ob kolpi in sem precej hitro našel opcijo, ki je zadostovala vsem kriterijem :)
- 6. + 7. avgust
- piknik prostor (mize, stoli, kkšna senca)
- hladilnik
- sobe za prespat (lahko tudi kakšen hostel/hotel če kdo kej tazga ponuja, mogoče kkšna turistična kmetija?)
- 13 odraslih, 10 otrok, vse skupaj je 7 družin
- bližina za kopanje (morje/bazen)
- senca
Želje so visoke, jst ne najdm nič, kar bi ustrezalo tem kriterijem. Ve slučajno kdo od primorskih slo-techarjev kakšno lokacijo?
Lansko leto smo iskali ob kolpi in sem precej hitro našel opcijo, ki je zadostovala vsem kriterijem :)
Prid sm al pa tm ostan...
- spremenil: sumoborac ()
Yohan del Sud ::
Malo mešaš jabolke in pomaranče. Kolpo in Debeli rtič. V notranjosti SLO je veliko placov, kjer si lahko v nekem potoku zastonj umiješ noge in zraven pečeš čevapčiče. Včasih celo zastonj.
Slovenska obala je druga zver. Debeli rtič je kar konkretno zaseden z vojsko in bolnico in nekim vrtcem . Tako da je prost dostop do vode tam kar konkreten problem.
Moj nasvet, pozanimaj se na ankaranksem kampu, imajo gotovo kakšen plac za vašo družbo, z vsemi kriteriji zadostovanimi, bodo pa seveda zaračunali.
Slovenska obala je druga zver. Debeli rtič je kar konkretno zaseden z vojsko in bolnico in nekim vrtcem . Tako da je prost dostop do vode tam kar konkreten problem.
Moj nasvet, pozanimaj se na ankaranksem kampu, imajo gotovo kakšen plac za vašo družbo, z vsemi kriteriji zadostovanimi, bodo pa seveda zaračunali.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podmorski el. kabelOddelek: Loža | 4971 (3161) | Pika na i |
» | Plaža pred hotelom BernardinOddelek: Loža | 2544 (1454) | šernk |
» | Kam na morje za en dan?Oddelek: Loža | 5525 (3739) | Invictus |
» | Stare bencinske črpalke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19066 (12678) | Samson |
» | Kempiranje s šotori na slovenski obaliOddelek: Loža | 10803 (7644) | para! |