Forum » Na cesti » Predelava mopeda
Predelava mopeda
timyyy ::
Ziv
Mene pa zanima neki glede piaggio bravo
A masine mata s ciaotom iste al je kj razlike pa ce nabavm auspuh za ciaota a pase gor...pa potem tud kere auspuhe priporocate take da mi nebojo neki ful sfu**l porabe pa da bo taprava mesanca zraka pa bencina....aja pa se glede variomata kok je f**a da ga namonteras...pol pa bi se lpo uprasou ce bi mi kdo loh razlozu KAKO dela variomat
Hvala vm pa fajn bodte ;)
Mene pa zanima neki glede piaggio bravo
A masine mata s ciaotom iste al je kj razlike pa ce nabavm auspuh za ciaota a pase gor...pa potem tud kere auspuhe priporocate take da mi nebojo neki ful sfu**l porabe pa da bo taprava mesanca zraka pa bencina....aja pa se glede variomata kok je f**a da ga namonteras...pol pa bi se lpo uprasou ce bi mi kdo loh razlozu KAKO dela variomat
Hvala vm pa fajn bodte ;)
msjr ::
- nimata istih mašin, ampak nosilec za izpušno cev je isti
- svoje čase so bile Polini izpušne cevi "a must", Akrapovič se žal še ni lotil prdalic
- najprej montiraj izpušno cev in računaj da bo variomat montirat približno 100x težje
Variomat:
- svoje čase so bile Polini izpušne cevi "a must", Akrapovič se žal še ni lotil prdalic
- najprej montiraj izpušno cev in računaj da bo variomat montirat približno 100x težje
Variomat:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skuter blokadeOddelek: Na cesti | 22851 (922) | Filip144 |
» | Nakup PIAGGIO CIAO - pomočOddelek: Na cesti | 9528 (7277) | PoStrah |
» | Piaggio bravoOddelek: Na cesti | 4088 (3950) | terumo12 |
» | Menjava auspuha+valjčkov v avtomatiku NEZNAMOddelek: Na cesti | 3249 (2989) | VasjaP |
» | motor ne povleče v klanecOddelek: Loža | 7229 (6370) | amigo_no1 |