Forum » Operacijski sistemi » Kateri windowsi so na disku
Kateri windowsi so na disku
tv6865 ::
Pozdravljeni.
Od starejše gospe sem dobiv v popravilo starejši računalnik na katerem so pomembni podatki. Ker se sam zagon windowsov ne izvrši, vrže napako da manjkajo določene datoteke v sistemu. Me zanima kako lahko z pregledom diska ugotovim kateri windowsi so naloženi nanj? Imam CD od XP sp2 profesional pa mi ne ponudi možnosti za Repair.
Od starejše gospe sem dobiv v popravilo starejši računalnik na katerem so pomembni podatki. Ker se sam zagon windowsov ne izvrši, vrže napako da manjkajo določene datoteke v sistemu. Me zanima kako lahko z pregledom diska ugotovim kateri windowsi so naloženi nanj? Imam CD od XP sp2 profesional pa mi ne ponudi možnosti za Repair.
R1710 ::
1. disk priklopi v delujoč računalnik in poberi datoteke
2. bootaj linux live in poberi datoteke.
Potem pa formatiraj z želenim OS-om (Windows, predvidevam) in povrni datoteke.
2. bootaj linux live in poberi datoteke.
Potem pa formatiraj z želenim OS-om (Windows, predvidevam) in povrni datoteke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - visual basic - proti plačiluOddelek: Programiranje | 1267 (903) | borut_p |
» | Neznane naprave na vlan1Oddelek: Omrežja in internet | 1325 (1098) | Invictus |
» | Nokia C7 (N8) Slovenski SwypeOddelek: Mobilne tehnologije | 3849 (2272) | Fuks |
» | Mod rewriteOddelek: Izdelava spletišč | 1374 (1168) | bluefish |
» | Kateri Program za pobiranje datoteke iz serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1176 (1034) | CaqKa |