» »

Migotanje zaslona pri mobilne telefonu

Migotanje zaslona pri mobilne telefonu

Domobrancek ::

Pozdravljeni. Imam malo manj kot eno leto star telefon, ki ima manjšo težavo. Pojavlja se migotanje na zaslonu (nevem kako bi lahko drugače temu reku..pač zaslon utripa. Težko razložit.). Telefon, ki ga imam je Zopo speed 7. Na začetku sem te težave opazil samo na nekaterih internetnih straneh, ki so imele bolj zeleno vsebino in tu pa tam pri kakšni sliki. Včeraj sem se spravil telefon updejtat na android 6.0 (uradn update preko računalnika iz njihove strani). Včeraj nisem opazil kaj hujšega danes pa se mi zdi, da telefon nenormalno migota pri bolj kot ne vsaki sliki. Pri spreminjanju svetlosti se to bolj/manj vidi. Najhuje je, ko imam svetlost največjo. Takrat je bolj kot ne nevzdržno, najboljše pa je ko imam najnižjo, saj se takrat komaj kaj opazi. Mogoče je bila težava prisotna že prej pa nisem opazil ker imam vedno svetlost nastavljeno na bolj nizko vrednost (razen, ko sem zunaj na soncu). Kaj to pomeni? Gre ekranček proti koncu? Pošljem na garancijo? Pa zanima me še, če mi lahko zavrnejo garancijo, ker sem dal gor android 6.0 kljub temu, da je to njihov uradn update objavljen na njihovi strani? Opazil sem tudi, da imam na belih straneh nekje na sredini ekrana 2 bela "spota", ki sta svetlejša od ostalega dela ekrana. Kaj lahko naredim? Hvala Lp

goranzaric ::

Ce je uradna posodobitev ni problema. Bolj sta problem dva "spota" ki lahko nakazujeta da je bil tam pritisk na ekran vecji in je ostalo potem tako.

goranzaric je izjavil:

Ce je uradna posodobitev ni problema. Bolj sta problem dva "spota" ki lahko nakazujeta da je bil tam pritisk na ekran vecji in je ostalo potem tako.

Posodobitev je uradna, link

Glede 2 spotov pa: Opazil sem jih dokaj kmalu po tem, ko sem dobil telefon. Vendar nista moteča tako, da se s tem nisem ukvarjal. Mam pa gor zaščitno steklo tako, da dvomim da je to problem. Bolj me tole migotanje moti.

Zgodovina sprememb…

goranzaric ::

Poslji za reklamacijo

goranzaric je izjavil:

Poslji za reklamacijo

Hvala za odgovor(e) in pomoč. Se opravičujem, da sem se bolj pozno oglasil nazaj v temo. Na spletu sem zasledil forum, na katerem so pisali ljudje, ki imajo podobne probleme na enakem telefonu. Problem je v android-u 6.0. Podjetje je kot kaže izdalo verzijo, ki še ni povsem takšna kot mora biti in ima še nekaj bugov - migotanje zaslona je eden od teh bugov tako, da je očitno s telefon vse OK. Problem je v updatu kot kaže. Hvala za pomoč. Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaslon OLED

Oddelek: Mobilne tehnologije
377312 (5958) kozorog
»

Kitajski budget telefon v cenovnem rangu 50 do 90 eur (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5311422 (10051) KTr1sk
»

Android 6 zgolj na odstotku naprav (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5320631 (15278) Vajenc
»

Motorola predstavila Droid Turbo 2 z nezlomljivim zaslonom in manjšega brata Droid Ma

Oddelek: Novice / Android
3414463 (11838) MrStein

Več podobnih tem