Forum » Programska oprema » Brezplačna POS Blagajna za s.p. podjetje
Brezplačna POS Blagajna za s.p. podjetje
Patrek0 ::
Pozdravljeni, pred kratkim so ukinili brezplačno davčno blagajno oz. blagajniški program GEMPOS, ki je bil odličen, moderen, brezplačen in enostaven za uporabo. Pred kratkim tudi računalnik več ne deluje na katerem je bil program. Zdaj imamo nov PC vendar ne morem prenesti programa.. zato vas prosim, če še kdo ima to setup.exe datoteko za namestitev mi jo prosim naj pošlje.. Ž
Ali pa, obstaja še druga možnost. Če mogoče kdo pozna kaki blagajniški brezplačni pos program v slovenskem jeziku ali pa aplikacijo naj napiše..
Prosim za pomoč :)
Ali pa, obstaja še druga možnost. Če mogoče kdo pozna kaki blagajniški brezplačni pos program v slovenskem jeziku ali pa aplikacijo naj napiše..
Prosim za pomoč :)
radmannsdorf ::
solatko, on išče brezplačno.
mini blagajna od fursa je popolnoma brezplačna. jaz osebno pa furam čebelca mobi(brezplačna do 25 računov na mesec).
mini blagajna od fursa je popolnoma brezplačna. jaz osebno pa furam čebelca mobi(brezplačna do 25 računov na mesec).
solatko ::
Sem dal samo link, da si prebere, katere spremembe so na gempos-u. Ni več free, ker osnovni modul ne pokriva zahtev FURS-a.
Do 25 računov in še kakšen več, pa mirno uporabiš vezano knjigo računov.
Do 25 računov in še kakšen več, pa mirno uporabiš vezano knjigo računov.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 174185 (58435) | PINki |
» | Davčna blagajna za društvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24539 (8903) | Kosek1 |
» | rabljen računalnik - uporaba v gostilni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21338 (18113) | 111111111111 |
» | Brezplačni računovodski programOddelek: Programska oprema | 12620 (8351) | Mare2 |
» | Blagajniški programi - ocene in priporočilaOddelek: Programska oprema | 3822 (2884) | LuminaPOS |