Forum » Kaj kupiti » Katera grafična kartica
Katera grafična kartica
dkrast ::
Imam lenovo Thinkcentre z I5 procesorjem in vgrajeno hd grafiko, katerega uporabljam predvsem za ustvarjanje in obdelovanje glasbe s Cakewalkom Sonar. Ker imam 3 GB ram-a razmišljam, da bi mu dodal grafično kartico in izklopil integrirano, tako da bi razbremenil procesor in ram. Katero grafično kartico mi svetujete? Pomembno je, da ima VGa in HDMI ter podpira vsaj 2 monitorja. Ker nanj ne igram in ne bom igral igrice predvidevam, da ne rabim kdove kakšne grafike. Bi bila, mogoče Zotac Nvidia GeForce GT 610 v redu? Kakšen drug predlog?
Lep pozdrav vsem!
Lep pozdrav vsem!
Damjo
hojnikb ::
raje dodaj več rama, bo več haska. Pa kak ssd tut nebo škodu
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
dkrast ::
Pozabil sem dodat, da imam WIN 7 32 bit. Prednosti SSD so mi znane, ne vem pa, kako bo vplival ram na win7 32bit. Integrirana grafika uporabi ram v OS ali že v biosu?
Damjo
hojnikb ::
nadgradi OS potem na 64bit. Intelove grafike skurijo fiksno nekaj 10MB rama, ostalo pa porabi driver v winodwsih.
V glavnem, z nekim turdom od grafike neboš profitiral _nič_
V glavnem, z nekim turdom od grafike neboš profitiral _nič_
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača nadgradnja starega prenosnika?Oddelek: Strojna oprema | 3092 (2412) | stara mama |
» | HTPC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 58388 (35113) | Netrunner |
» | Iskratel HD30Oddelek: Kaj kupiti | 5341 (3433) | gradski |
» | pc za starše (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25735 (23935) | koyotee |
» | Low cost nadgradnja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12228 (10257) | TehDucky |