Forum » Pomoč in nasveti » Monitor no signal
Monitor no signal
ando3000 ::
Zivjo,
Imam Hp prenosnik, na katerem display že par let ne deluje, tako da ga moram imeti povezanega s monitorjem. No uglavnem, pred kakšnim letom sem imel težave z hard drive-om, tako da sem se ga odločil zamenjati z SSD-jem. Stvar je delovala odlično. Pred kratkim pa sem ta SSD šel priključit v drug stacionarni računalnik. nato sem ga priljučil nazaj na laptop, vendar ob vžigu (vse zgleda normalno) mi na monitorju napiše no signal found. SSD v stacionarcu deluje odlično, prav tako če connectam star hard drive v laptop tudi deluje, samo ko povežem SSD v laptop se ne morem več connectat z monitorjem (ni težava v monitorju).
Ima kdo kakšno rešitev?
Lp ando
Imam Hp prenosnik, na katerem display že par let ne deluje, tako da ga moram imeti povezanega s monitorjem. No uglavnem, pred kakšnim letom sem imel težave z hard drive-om, tako da sem se ga odločil zamenjati z SSD-jem. Stvar je delovala odlično. Pred kratkim pa sem ta SSD šel priključit v drug stacionarni računalnik. nato sem ga priljučil nazaj na laptop, vendar ob vžigu (vse zgleda normalno) mi na monitorju napiše no signal found. SSD v stacionarcu deluje odlično, prav tako če connectam star hard drive v laptop tudi deluje, samo ko povežem SSD v laptop se ne morem več connectat z monitorjem (ni težava v monitorju).
Ima kdo kakšno rešitev?
Lp ando
Compufreek ::
A si SSD v drugem računalniku pognal brez drugega diska, torej se je operacijski sistem zagnal iz SSD ja ? Ker potemtakem se je windows prilagodil drugemu hardwaru in ti predvidoma povozil gonilnike (še posebej če imaš v prenosniku nvidio v drugem pa amd ali obratno)
Drugače pa če z drugim diskom deluje normalno pridi do bios-a pa preveri nastavitev Primary display : (lcd/vga/dvi/hdmi/displayport) - izberi port kamor maš monitor priklopljen npr. VGA če e preko vga kabla in poskusi ponovno
Drugače pa če z drugim diskom deluje normalno pridi do bios-a pa preveri nastavitev Primary display : (lcd/vga/dvi/hdmi/displayport) - izberi port kamor maš monitor priklopljen npr. VGA če e preko vga kabla in poskusi ponovno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Compufreek ()
ando3000 ::
Da operaciski sistem je bil pognan iz SSDa v drugem računalniku, in pravtako imam v prenosniku Nvidio, ter v drugem računalniku amd :) Bom poskusil sledeče pa javim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5592 (4598) | gruntfürmich |
» | Čuden zvok trdega diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8783 (7340) | ngc2392 |
» | HP 4720s - Ne zazna novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3358 (2821) | N0t0ri0us |
» | Grafični oblikovalci, kako je to možno?!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18701 (15773) | ST-777 |
» | ''Low-end'' računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11798 (9520) | gruntfürmich |