Forum » Elektrotehnika in elektronika » 1000W sijalka
1000W sijalka
damjanfi ::
lp mene zanima če ma kdo idejo kje bi se dalo najceneje dobit 1000w sijalko za nogometna igrišča
peko_deko ::
http://www.ebay.com/sch/e_2718/m.html?_...
ta ma nekje
vsaj včeraj je imel
a mi vzameš še neki od njega če boš kupoval?
ta ma nekje
vsaj včeraj je imel
a mi vzameš še neki od njega če boš kupoval?
stapler rump ::
kake specifikacije?
1000W kaj še ?
Najmanj oznako tipa še rabiš, verjetno tudi proizvajalca. Te reči niso tako standardizirane kot žarnica, ki jo imaš v kuhinji.
Verjetno piše kje na sijalki ali na ohišju zanjo. Samo iz slike dvomim, da bo kdo razpoznal, razen če greš vprašat na kakšno podjetje, ki se specializira na industrijska svetila.
fantasycamp ::
A. Smith ::
Po definiciji vem, da so obcestne svetilke in nogometna razsvetljava iz metalhalogenidnih žarnic.
Ampak fora je, da take žarnice jaz ne bi kupoval pri noname kitajskem proizvajalcu, ker je lahko izkoristek izredno zanič. Jaz v tem primeru definitivno ne bi iskal poceni bližnjic. Lahko med drugim vprašaš v Rono v Kranju, kjer se ukvarjajo z uvozom specialnih svetil.
Ampak fora je, da take žarnice jaz ne bi kupoval pri noname kitajskem proizvajalcu, ker je lahko izkoristek izredno zanič. Jaz v tem primeru definitivno ne bi iskal poceni bližnjic. Lahko med drugim vprašaš v Rono v Kranju, kjer se ukvarjajo z uvozom specialnih svetil.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
- General James Mattis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: A. Smith ()
A. Smith ::
Še malo sem pogooglal. Tukaj imajo: https://www.svetila.com/si/metalhalogen...
"Be professional, be polite,
- General James Mattis
- General James Mattis
peko_deko ::
fantasycamp je izjavil:
Za travo gojit se splača kj drugega kupit
Policija gleda po porabi energije, sigurno če boš naenkrat mel veliko večji račun, da ne bo dolgo preden bo obisk, smešni so te novinci ki celo sobo prenovijo pol pa ne vedo kako so zvedli da je not trava... LOL butci
pa še splača se ne glede na cene
če se že hočeš ukvarjat s tem maš bolj dobičkonosnih drog + praktično ni šans da te dobijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 250W luči, nevarnost požara?Oddelek: Loža | 5151 (3307) | Bob Rock |
» | V rastlinjaku na Antarktiki prvikrat pobrali pridelekOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11554 (8288) | BigWhale |
» | Nakup grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 3311 (2890) | glistovje |
» | Presajanje sobnih rastlin...Oddelek: Loža | 2201 (1886) | Tarzan |