Forum » Mobilne tehnologije » telefon z dobro baterijo
telefon z dobro baterijo
detroit ::
Pozdravljeni
kmalu mi poteče vezava moj nexus 5 je počen, baterija je čisti kakec.
Imam limit 200€ pri simobilu, nimam niti ideje kaj je na trgu primerljivega nexusu5 samo z dobro baterijo. Resolucija 1920x1080p ni potrebna, odzivnost, pa dobra baterija, pa na oko 5" velikost. sistem bi bilo najbolje da je android.
Hvala znalcem
kmalu mi poteče vezava moj nexus 5 je počen, baterija je čisti kakec.
Imam limit 200€ pri simobilu, nimam niti ideje kaj je na trgu primerljivega nexusu5 samo z dobro baterijo. Resolucija 1920x1080p ni potrebna, odzivnost, pa dobra baterija, pa na oko 5" velikost. sistem bi bilo najbolje da je android.
Hvala znalcem
Skero
dafuq? really? moj kolega ima xperia z3 in je ravno učeri razbil ekran....rest in pieces. Samo Telefon ni zdržal 2 dni nikoli.
Z3 Compact 5dni bi bilo idealno potem, sicer jst sm 100% časa povezana in imam sync vklopljen.
Z3 Compact 5dni bi bilo idealno potem, sicer jst sm 100% časa povezana in imam sync vklopljen.
Skero
Sami ::
Kolega ima tudi Z3 Compact, zdrži dlje od N5, ampak nikoli 5-10dni, razen če bi bil nonstop v standby.Povprečno zdrži 1-2 dni, odvisno od uporabe, pa ni nek heavy user.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
hojnikb ::
maš tut nove z nemčije... TO pa nebo problem za firmo če je vsaj napol sposobna
#brezpodpisa
wini ::
Jst mam službeno lumio 640 in dela super za to kar rabim.
Sync mailov, wifi in lte skos vklopljen + klici.
nekje med 5 do 10dni polnim odvisno od tega koliko imam klicev
Sync mailov, wifi in lte skos vklopljen + klici.
nekje med 5 do 10dni polnim odvisno od tega koliko imam klicev
shmandi ::
Z3 ni več, je novejši.
BT imam vklopljen večino časa (prostoročno v avtu), če rabim na internet ga ročno vklopim, aplikacije izklapljam, nobenih sinhronizacij...
Če imaš pa nonstop 300 aplikacij in 50 sinhronizacij pa ni čudno, da niti en dan ne zdrži...
BT imam vklopljen večino časa (prostoročno v avtu), če rabim na internet ga ročno vklopim, aplikacije izklapljam, nobenih sinhronizacij...
Če imaš pa nonstop 300 aplikacij in 50 sinhronizacij pa ni čudno, da niti en dan ne zdrži...
matobeli ::
Z3C ima nekje 30% dan če malo brskaš, prebiraš mejle in narediš nekaj klicev.
Sem pa malo tudi sam gledal nove Sonyje, ampak ne bi vzel, če so bili z Z1C in nato Z3C nekaj posebnega so zdej z Z5C in X malo zaplužili, oziroma ne ponujajo nič blaznega kar ne bi imel Z3C.
Sem pa malo tudi sam gledal nove Sonyje, ampak ne bi vzel, če so bili z Z1C in nato Z3C nekaj posebnega so zdej z Z5C in X malo zaplužili, oziroma ne ponujajo nič blaznega kar ne bi imel Z3C.
Po moje mobilna komunikacijska naprava izgubi svoj pomen če izklapljaš in vklapljaš sync:) Seveda odvisno od potreb posameznika
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Z3 Compact ali Galaxy Alpha (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10650 (6859) | abyssus |
» | Kateri high end telefon? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33643 (28202) | GPUpoweR |
» | Kateri boljši telefon?Oddelek: Kaj kupiti | 4063 (3612) | facepalm |
» | Telefon za 300-350EUROddelek: Mobilne tehnologije | 3206 (2207) | Dober dan |
» | Kateri android oz. Iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11479 (9926) | 2f4u |