Forum » Pomoč in nasveti » Grafični glitchi v Skyrimu
Grafični glitchi v Skyrimu
IcyFox ::
Pozdrav, v tem tednu sem igral veliko skyrima in me nekaj zanima. Včasih, ko pridem v kakšno stavbo, jamo ipd. začne igra čudno glitchati kot da bi laggal fps, čeprav fps ostaja solidno na 60 in je grafična na zelo majhni obremenitvi... Kaj bi lahko bilo krivo?
I3 4170
8 GB ram
R9 280x 3gb
Na vseh nastavitvah maxed out (extreme)
Ne morem screenshotati, ker se to vidi samo med gibanjem, torej ko premikam miško ipd.
8 GB ram
R9 280x 3gb
Na vseh nastavitvah maxed out (extreme)
Ne morem screenshotati, ker se to vidi samo med gibanjem, torej ko premikam miško ipd.
Lagga pa samo, ko gledam v kakšen kot ali steno znotraj stavbe/jame, ko pogledam stran preneha
Yohan del Sud ::
Se je tudi meni dogajalo. Podobne specifikacije.
Sem naložil na moderen računalnik, zadnjo revizijo. Win 10. 600eur mediocre mašina. Dela 120%.
Sem naložil na moderen računalnik, zadnjo revizijo. Win 10. 600eur mediocre mašina. Dela 120%.
www.strancar.com
Yohan del Sud ::
Zadnja revizija. Nov računalnik za 600 eur. SSD tudi pomaga. 120%.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čimcenejši prenosnik za vsakdanjo raboOddelek: Kaj kupiti | 3523 (2803) | D3m |
» | Odvisnost grafične od procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13161 (12495) | ABX |
» | Pomoč pri sestavlljanju novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 5054 (4407) | svetetko |
» | Katera komponenta je povzročila hud pok in restart? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5692 (4531) | Mitja358 |
» | Kaj kupiti - racunalnik do 200k?Oddelek: Kaj kupiti | 819 (727) | boštjan |