Forum » Pomoč in nasveti » Montiranje brezžičnega stikala na LED plafonjero
Montiranje brezžičnega stikala na LED plafonjero
Davidexon ::
Zdravo!
Rabim pomoč.. v sobi imam stensko stikal in led plafonjero. Sedaj pa imam v plafonjeri brezžični sprejemnik oz. stikalo za vklop pa izklop z daljincem. Če je na stenskem stikalu luč ugasnjena niti z daljincem ne morem prižgat luči. Jaz bi to zvezal nekako tako kot kaže slike, ampak imam vprašanje glede tistega krogeca v katerem je vprašaj.. tok elektrike gre tak ko so narisane puščice. Ali obstaja kaj kateri preprečuje da bi šel električni tok v tej smeri nazaj v "škatlico" namreč zvezal bi enkrat preko sprejemnika in enkrat direktno na stensko stikalo (mam narisano). Hvaležen sem za kakršno koli pomoč
Rabim pomoč.. v sobi imam stensko stikal in led plafonjero. Sedaj pa imam v plafonjeri brezžični sprejemnik oz. stikalo za vklop pa izklop z daljincem. Če je na stenskem stikalu luč ugasnjena niti z daljincem ne morem prižgat luči. Jaz bi to zvezal nekako tako kot kaže slike, ampak imam vprašanje glede tistega krogeca v katerem je vprašaj.. tok elektrike gre tak ko so narisane puščice. Ali obstaja kaj kateri preprečuje da bi šel električni tok v tej smeri nazaj v "škatlico" namreč zvezal bi enkrat preko sprejemnika in enkrat direktno na stensko stikalo (mam narisano). Hvaležen sem za kakršno koli pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stensko stikalo za luč z časovnim zamikom izklopaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2913 (1461) | Ulixes |
» | Arduino in luči (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12046 (9672) | FX6300B |
» | Električno senzorsko stikalo v klasično, pomoč!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4316 (3908) | einstein :P |
» | izklapljanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2742 (2200) | gregor |
» | shift register z schmit triggerjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1543 (1388) | radiator |