Forum » Mobilne tehnologije » Počen ekran
Počen ekran
Twixz ::
Imam Huawei Ascend Mate 7, star približno eno leto. Včeraj je sin na njemu igral neke igre, in mu je padel iz rok, steklo je počilo v zgornjem levem kotu in razpršilo razpoke po celem ekranu.
Telefon deluje naprej odlično, steklo se ne čuti da je razpokano, niti se ne vidi v temi, ko prižgeš telefon.
Zanima me, ali lahko kupim samo steklo ali moram kupiti celoten LCD zaslon in kakšna je razlika v ceni, če sploh je, se mi splača it v Avstrijo mogoče to zrihtat (sem blizu meje), ima kdo izkušnje s tem?
Lep večer :)
Telefon deluje naprej odlično, steklo se ne čuti da je razpokano, niti se ne vidi v temi, ko prižgeš telefon.
Zanima me, ali lahko kupim samo steklo ali moram kupiti celoten LCD zaslon in kakšna je razlika v ceni, če sploh je, se mi splača it v Avstrijo mogoče to zrihtat (sem blizu meje), ima kdo izkušnje s tem?
Lep večer :)
klinker ::
Imas na YT en kup vodicev kako in kaj in bos tam vidu ce je na tvojem fonu mozno samo sipco menjat al je potrebno kupit komplet z zaslonom vred in celo kaka je zahtevnost posega, ce se ga lahko celo sam lotis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poškodovanje novega telefona s strani pooblaščenega prodajalca (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13237 (10312) | mat11 |
» | So zaščitna stekla smiselna?Oddelek: Mobilne tehnologije | 12882 (11436) | tomaz- |
» | Kvaliteta zaščitnih stekelOddelek: Mobilne tehnologije | 2379 (1888) | klinker |
» | Samsung Galaxy Note Edge počen ekranOddelek: Mobilne tehnologije | 5293 (4893) | Shybby |
» | Trenutno MOCNO odsvetujem nakup Sony Xperia Z telefonov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47999 (29035) | b787 |