Forum » Programska oprema » Flash se ugaša v Firefoxu 46
Flash se ugaša v Firefoxu 46
CyberPunk ::
Ima Shockwave Flash plugin trenutno kakšno ranljivost, ker vidim, da se mi v zadnjem Firefoxu (46.0.1) redno samodejno postavlja na Never Activate (danes sem že parkrat moral "ročno" prestaviti na Ask To Activate)? Kakšnih novic na to temo nisem zasledil.
BorutK-73 ::
Flash je ena sama ranljivost, še adobe je to potrdil. Nastavi na Ask to activate, na YT pa prešalti na html5
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
CyberPunk ::
Že dolgo imam na Ask To Activate. Ampak se je očitno v zadnjih dneh nekaj zgodilo, da ga samodejno postavlja na Never Activate (čeprav je vse posodobljeno). YouTube ni problem, je pa še precej drugih strani, ki uporabljajo flash.
Ribič ::
Ponavadi se to zgodi, ko pride ven neka nova ranljivost, ki še ni bila zakrpana. Mozilla kar dobro opravlja svoje delo, ko takole zaščiti uporabnike pred virusi. Preveri, če je kakšna nadgradnja za Flash ali pa ga raje kar izbriši s svojega računalnika. Kot je že bilo rečeno, Flash je ena sama velika ranljivost. Jaz ga že vsaj 6 let ne uporabljam več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 40.0.0.3 spet memory leak?Oddelek: Programska oprema | 1496 (1334) | carota |
» | ask.fm preko C# programaOddelek: Programiranje | 1818 (1519) | Yacked2 |
» | Nadležna napaka prosim pomočOddelek: Programska oprema | 1086 (929) | kriko1 |
» | Jebemit SygatejaOddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (807) | zvitorepec |
» | Seagate 30 GB na PIO Mode namesto DMA !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1614 (1399) | Dami |