» »

NBA

NBA

««
4 / 16
»»

kitajc ::

Ne vem, kako bo SA deloval po odhodu trojice Duncan-Parker-Ginobilli. Sicer ne gledam veliko njihovih tekem (če sploh kakšno), a kakor sem opazil v končnici vedno največ meče Parker. Se pa menda SA zanima za Mike Conley-a.

Aldrige se mi ne zdi res vrhunski. V tretji tekmi je imel slab met, točke pa je nabral s prostimi meti. Nekaj soebnih nad njim so kaj hitro piskali.

Cleveland bo lepo spočit pričakal Toronto/Miami, ki sicer niso slabi, a mislim da več kot 4:2 ne bo šlo.

Najbrž pa bi imel SA več možnosti proti GS. Pri OT je veliko odvisno od Duranta in Westbrooka. Če jima ne gre so slabi, če pa jima steče, potem sta nezaustavljiva.

17.5. ob 3.00h GS-OT ;)

Če Toronto danes zmaga, potem CL-TOR v nedeljo zvečer v normalnem času.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kitajc ()

bambam20 ::

Kurzweil je izjavil:

8-)

. Westbrook je tudi 1. asistent, med branilci prvi skakalec, tudi v deseterici po ukradenih žogah, poleg vsega pa eksploziven atlet, ki če bo igral obrambo na Curryju, bo slednji imel precej težje delo.

Je kar bolje, da se poslavljaš do konca serije. Jaz mislim, da bo bolj zanimivo v seriji med GSW in OKC, kot si nekateri mislite.



Poslavljam se zaradi neumnega nabijanja ki ga pišeš pa filozofiraš. Lol.


Westbrook proti Curry ne more nič. Daj nehi sanjat, pa si poglej vse tekme v letošnji sezoni in lanski kaj mu je Curry delu. Zjoku se bo. Ampak ok. Važn, damaš ti upanje za OKC 8-) in boš pol pisal kok so dober igral, pa so 2 tekmi zmagal...

Westbrook skupen met 6 tekem proti Spursom 53/141 37,6% .. Matematika ti ravno ne gre.

Itak, OKC bo premagu GWs. Lol...

No, sanjanje je dovoljeno ...

Sam letos bo GSw spet prvak bitchezz..

Kurzweil ::

Sicer sploh nisem rekel da bo Westbrook šolal Curryja, to je še ena od tvojih. In ja, jaz gledam njegovo igro/statistiko celotno sezono ali vsaj playoff in ne zadnje tekme, kar ti sploh nisi napisal, da govoriš o zadnjih tekmah. Jaz pa pravim za celo sezono, kakšen vzorec pa so 2-3 tekme. Ampak to je za tebe že višja matematika. Verjetno nihče ne bo jokal ne Curry ne Westbrook, to si predvsem ti želiš, da bo Westbrook jokal. In ne vem zakaj bi jaz imel kakšno upanje za OKC? Tebi se vidi da si za GSW, jaz pa nisem ne za ene, ne za drugi, je pa res, da imam OKC precej raje, saj je GSW antipatičen - moj osebni okus.

Matematika mi gre sicer gotovo bolje kot tebi, vsekakor pa imam več od življenja kot ti, ki pišeš neumnosti praktično povsod (RTV, mn3njalnik, slo-tech,..). Mislim, da vse o tebi pove že dejstvo da si star 36-37 let na Facebooku pa imaš za profilno sliko dinozavrčke (eno sliko iz risanke in ene štrikane). Simon, tudi sicer poznam nekaj tvojih kolegov v Šentjurju, ki so mnjenja, da nimaš življenja in da si ves čas doma ter pišeš po vseh mogočih portalih in stresaš svoje frustracije. Mislim, že samo obisk tvojega FB profila pove, da nisi nikdar zares odrastel. Najprej s tem opravi, potem pa šolo, službo in dekle in šele potem govori drugim, kdo je kaj.

In ja o basketu nimaš blage veze, kar ti tudi na RTVju pogostokrat povedo. In še enkrat San Antonio bo precej težje prišel do finala, kot se tebi zdi, da pa bo OKC izločil SA pa sploh nisem rekel in je to še ena tvoja laž in neumnost. Tudi tvoj zadnji stavek pove dovolj o tem, na kakšnem nivoju si pri svojih letih.

Brez zamere, ampak si prav iskal tole. Malce se obnašaj in prav vidi se, da si potreben kakšne okoli ušes.

fantasycamp ::

Če koga zanima Inside the NBA imamo vsaj enega ki jih nalaga na youtube...

loveJDM ::

Ob dveh sk1,če kdo ne ve...

kitajc ::

Vemo! ;)

Upejmo, da bo v nedeljo zvečer končno ena ob normalnem času (če danes Toronto zmaga).

loveJDM ::

Če Toronto zmaga je končano ne?Stavnice so na strani Miamija

loveJDM ::

Ide Gorane 30pik...Game 7 bo v nedeljo ob 21:30 baje na sk

fantasycamp ::



Hejterji bodo tiho, samo čakajo da se taka tekma ne ponovi...

sheeshkar ::

Zanimivo, kako Dragić svoje najboljše predstave špara za tiste tekme, ki največ odločajo... Res smešno, ker baje nima jajc in se VEDNO pokaka...

Kurzweil verjetno komaj čaka na kakšno tekmo, kjer se bo Dragić dejansko "pokakal", kar bo seveda "potrdilo" vse njegove "povsem objektivne in strokovne" "argumente". BTW, Kurzweilov odziv na rupsijevo trolanje je nekaj najbolj hinavskega, kar sem kdaj videl na tem forumu. Diskreditacija, kjer se razkrije nekaj privatnih podatkov o članu tega foruma (tudi, če je kreten) je nekaj, kar bi jaz osebno takoj kaznoval z nazivom. Nihče od nas ni ravno zgled popolnega člana (rupsi ima tudi naziv, ki to potrjuje), vendar Kurzweil je dosegel novo dno. Vendar tudi, če bi ga osebno poznal, privatnih podatkov (kot so ime, starost, Facebook profil, kraj bivanja itd.) ne bi nikoli uporabil kot orodje za diskreditacijo na tem forumu. To je nekaj najbolj nizkotnega kar lahko narediš na forumu anonimnežev in samo kaže na veliko pomanjkanje argumentov, zelo nizek IQ in nepoznavanje osnovnega bontona forumskega debatiranja. Na kratko, Kurzweil se je izkazal za veliko večjega kretena kot rupsi, kar je sicer zelo težka naloga.

Sedme tekme so ponavadi vedno zelo zanimive in upam, da Miamiju uspe zmagati, čeprav mislim, da ima Toronto še vedno več možnosti. Za zmago Miamija bosta morala eksplodirati tako Wade, kot Dragić, vendar se bojim, da bo Wade ponovno želel igrati "hero ball" in s tem bo ustavljal hitro igro v kateri blesti celotna ekipa in ne samo Dragić.

Mislim pa, da proti Clevelandu nima šans niti Toronto, niti Miami. Znal bi se zgoditi tudi 4-0 sweep, ker bosta obe ekipi zelo izmučeni po tej dolgi seriji, Cleveland pa poleg tega, da je kvalitetnejši, bo tudi spočit. Upam pa, da se motim in da bo tudi konferenčno finale tako zanimivo, kot serija Miami-Toronto.

kitajc ::

Cleveland : Toronto. Vidim pa, da so vse tekme 8.30PM po ameriškem času pa čeprav pade (mislim da) 3. tekma na soboto.

loveJDM ::

Ja še bolj dolgo bo treba čakat na matche...če bo sploh prenos

jnovak ::

Igra se tekme konferenčnih final ... in to je že tok aktualno, da pride v ameriški prime time. Torej ~3 am pri nas.
Lahko bi vsaj tako urnike tekem naredili, da bi kaka več čez vikend prišla (iz PET -> SOB, oz. SOB -> NED), da če gledaš, se še vedno lahko naspiš :) Lanskoletni finale je imel samo 7. tekmo na petek (nobene na soboto) - ampak do nje ni prišlo.

Zdi se mi, da bo ta vikend ena tekma. Potem pa teden kasneje, če bodo morebitne 6. tekme.

-----
Prva tekma OKC vs GSW je bila - sodeč po odzivih novinarjev in spleta - zelo razburljiva. Pa ne bom še o rezultatu, če slučajno kdo planira gledati posnetek danes :)

loveJDM ::

jnovak je izjavil:


Prva tekma OKC vs GSW je bila - sodeč po odzivih novinarjev in spleta - zelo razburljiva. Pa ne bom še o rezultatu, če slučajno kdo planira gledati posnetek danes :)


V primerjavi z Miami-Toronto dosti hitrejša se mi zdi,več se je metalo na koš in manj previdno(kr na btk trojke),vsaj prvi half...

Kurzweil ::

Vsem prej glede Dragića, po tem playoffu mu nimam kaj očitat, dejansko je bil še najbolj svetla točka Miamija. Tudi sojenje mu ni šlo najbolj na roko, isto dejstvo, da ni imel v ekipi na koncu praktično nobenega resnega visokega igralca več.. glede njegove igre v playoffu, ga lahko samo iskreno pohvalim. Bo pa še imel priložnost se dokazovat, če Miami malce bolje popolni in pomladi ekipo, predvsem pa se reši nekaterih.

Sicer pa rupsi je spet dokazal da blage veze nima o basketu. Ko sem napisal, da bo GSW imel težje delo z Oklahomo, kot se zdi večini, je napisal da filizofiram, govorim neumnosti in poveličujem Oklahomo. Rekej je tudi, da Westbrook proti Curryju na more nič in da se bo jokal (!), in da bo Steven Adams spet samo postavljal blokade in da je Speights bolji od njega. Pa poglejmo, kako je bilo po včerajšnji zmagi Oklahome na domačem parketu Golden State-a:

Rupsi, pravi da bo Westbrook jokal in da nima nobenih možnosti (primerjava Westbrooka in Curryja):



Po Rupsijevem, bi naj Adams samo še postavljal blokade in je Speights boljši igralec, ok pri njemu ne bom, ker je malo igral, pa poglejmo kako je Adams postavljal blokade s 16 točkami in 12 skoki



Nisem rekel, da je serije konec in da ne more od sedaj naprej GSW zmagovati, ampak rupsiju sem samo moral pokazat, da se je zmotil v VSEMU kar je rekel. Sedaj seveda pričakujem neke izpade in izgovore, ki ga bodo samo osramotili. In že zadnjič sem mu v primeru Westbrooka povedal, da v košarki ne šteje samo % meta iz igre, sploh pri njemu, ki je top podajalec in skakalec med branilci, poleg vsega pa igra z ogromno tempa in energije, kar se je recimo že lani poznalo in odločilo serijo med Oklahomo in Clippersi, takrat je tudi Oklahoma imela težave pod košem (celo prejšnjo sezono), kar so sedaj za silo zaflikali. Še enkrat na hitro rupsi, Westbrook se ni jokal, Adams ni postavljal samo blokad in kot sem rekel Oklahoma ima več možnosti, kot se takšnim nepoznavalcem, kot si ti rupsi zdi. Piši malce bolj pazljivo rupsi in ni potrebe po tem, da pišeš kako nihče nima možnosti in uporabljaš najstniške "bitchezzz" in podobno.

Ima pa še Durant rezervo v metu, včeraj 10/30. Bolj kot bo šla serija h koncu in na več tekem, kot se bo igrali, večje možnosti dajem Oklahomi, ki je mlajša, hitrejša in bolj energična, na trenutke seveda tudi preveč run and guna in če se jim poklopi so smrtonosni, no tudi GSW igra precej podobno igro.

Kurzweil ::

Mimogrede, danes je tudi draft lottery. Na spdnjih dveh povezavah se lahko malce poigrate:

Draft lottery simulator
ESPN mock draft

Mimogrede Jonas Valanciunas je žal out za prvo tekmo konferenčnega final mede Clevelandom in Torontom.

Kurzweil ::

Mimogrede včeraj je imel, kot sem označil na sliki Curry 7 izgubljenih žog (polovica od cele ekipe), Westbrook pa 7 ukradenih žog, kar je največ v letošnjem playoffu in 3. dosežek v celotni sezoni za Hardnom in Prigionijem, ki sta med sezono ukgradla vsak po 8 žog v eni tekmi. Glede na to, da nima za burek proti Curryju po Rupsijevo, kar soliden dosežek.

kitajc ::

Serija bo zanimiva. Ne bi rekel, če bi Oklahomi uspela super tekma, ampak jim ni šlo tako dobro (veliko napak, slab met) pa so vseeno zmagali. No, tudi GS ima rezerve.

Jutri Cleveland dobi 1. tekmo.... :)

fantasycamp ::

Pogledal tekmo, moram rečt da so dobro obrambo igral na Štefki, je pa res da tudi ni dobro metal, tako da se stvari izenačijo če se pojavi the real Curry in da odigra normalno durant, ki pa deluje zelo pasivno in nekako ni na isti agresivni dolžini kot Westbrook, ki pa tudi ko mu ne gre, agresivno prodira proti košu..

durant je x faktor, če se ne pojavi bo težka...

todman74 ::

Gledam tele številke procentov meta teh treh superzvezdnikov...zelo povprečno, oziroma slabo, pa je vse v redu. Ko pa Dragić meče 6/17, pa ga vsi pribijajo na križ, oziroma prodajajo v druge klube. Res je, da ni imel asistenc, ampak kako bi jih pa imel, če pa pri Miamiju stojijo okoli rakete vsi kot vkopani, nobeden se ne giba, oziroma vteka pod obroč.

Sem gledal do sedaj samo eno tekmo Oklahome, pa sem takoj opazil, da Kanter in Adams znata vtekat pod koš in se ne bojita tudi kaj zaključit. Dobro saj Kanter je menda kar precej plačan, ampak Adams pa igra za drobiž, pa ga je vsepovsod po igrišču dovolj. Sicer malo smešno izgleda (njegova tehnika), ampak dokler je učinkovit...

fantasycamp ::

todman74 je izjavil:

Gledam tele številke procentov meta teh treh superzvezdnikov...zelo povprečno, oziroma slabo, pa je vse v redu. Ko pa Dragić meče 6/17, pa ga vsi pribijajo na križ, oziroma prodajajo v druge klube. Res je, da ni imel asistenc, ampak kako bi jih pa imel, če pa pri Miamiju stojijo okoli rakete vsi kot vkopani, nobeden se ne giba, oziroma vteka pod obroč.

Sem gledal do sedaj samo eno tekmo Oklahome, pa sem takoj opazil, da Kanter in Adams znata vtekat pod koš in se ne bojita tudi kaj zaključit. Dobro saj Kanter je menda kar precej plačan, ampak Adams pa igra za drobiž, pa ga je vsepovsod po igrišču dovolj. Sicer malo smešno izgleda (njegova tehnika), ampak dokler je učinkovit...


Goran je pridobil veliko na samozavesti, če ga trejdajo bo kvečjem igral več kot manj, mogoče celo pride v ekipo ki je run and gun....

Adams si dela pogodbo, Miami dela napako ker daje enemu igralcu veliko, raje bi imel Adamsa plus še kakšnega obrambnega kot je Conley in bi bili boljši ker imata več srca kot otročji Whiteside...

Morajo se rešit nekako Bosha, Whiteside je expendable če dobijo kako tako dvojico...

Kurzweil ::

105:133

Kdor je gledal tekmo, mu tako ni potrebno posebej razlagat. Kdor pa tekme ni gledal, pa bi lahko napisal cel roman pa nimam časa. Na kratko Oklahoma je popolnoma zdemolirala Golden State. Oklahoma je vodila že za 41 točk, na koncu so igrali tudi vsi rezervisti Oklahome. Sem že pred serijo povedal, da ne bo tole sprehod Golden State-a in tole je več kot dokaz. Seveda ja Golden State sposoben tudi od sedaj naprej vse zmagat, ampak že sedaj je kristalno jasno, da Golden Statu ne bo niti slučajno lahko.

Gledee na energijo Oklahome bi se vprašal, kdo je igral več tekem, ali je bila to Oklahoma, ki je igrala 6 tekem s San Antoniem, ali Golden State, ki je igral 5 tekem prori neprimerljivo slabšem Portlandu.

Sem že pred serijo bil mnenja, da gre ta serija na 7 tekem.

kitajc ::

Ja, neverjetni so. Skoraj se jim ne pozna 7 tekem. Sem pa ujel 39 in ne 41. No, ok nisem bil ful v tekmi. Kar naenkrat je bilo 25 ob polčasu. A je Oklahoma toliko zadevala ali GS grešil?

Tale tekma sedaj (no itak je vsaka pomembna) šteje dvojno. Če bo slučajno 3:1, potem bo res res težka.

Kurzweil ::

Ja tudi jaz nisem od sredine 3. četrtine več resno gledal, ker je bilo samo še vprašanje razlike, je pa bila 41.



Drugače pa Oklahoma je bila pri metu, je pa treba vedet, da je bilo od tega ogromno prodorov in zadetih metov iz druge priložnosti, ker so bolje skakali, bolj agresivno šli na žogo in na koncu imeli tudi 14 skokov več od GSW, je pa potrebno nekaj vedet, da tam nekje 3-4 minute pred koncev 3. četrtine je imela Oklahoma 20 skokov več in met iz igre, če se dobro spomnim 68%. Potem pa seveda padec koncentracije in igra z rezervisti. Poleg vsega omenjega pa razne neumne osebne napake, predvsem Greena, Boguta, Speightsa in Iguodale, ker jih je naveza Ibaka, Adams, Kanter in Durant seveda preko tekme precej znervirala, tudi slednje je OKC izvajala odlično (33/37).

Poleg vsega Durant ni metal tako kot zadnjič iz igre 10/30, ampak 10/15, proste mete pa 12/12 in pa Westbrook 10/19 in proste mete 9/11. Spomnil bi še na nekaj. Namreč že zadnjič je Oklahoma v 1. polčasu imela samo 1 izgubljeno žogo, tudo to tekmo so imeli samo 2-3. No na koncu so bili kar izenačeni z GSW, ampak to je posledica, kot rečeno padca koncentracije in dejstva da so igrali na koncu Payne, Morrow, Singler, Foye in že prej več kot običajno Waiters in Roberson. Na kratko za tako hitro igro, spoštovanja vreden podatek, da so tako pazljivi z žogo.

kitajc ::

Prvo tekmo so pa izgubili več žog? Kakor sem gledal začetk so jim kar letel iz rok.

Kurzweil ::

kitajc je izjavil:

Prvo tekmo so pa izgubili več žog? Kakor sem gledal začetk so jim kar letel iz rok.


možno, da je bilo to v serji s SA. Kolikor gledam tekme Oklahome zadnje čase, imajo max 10-12 izgubljenih žog. Glede na to, da jih je na prvi tekmi imel Curry 7 je to kar lepo. Je pa drugače pri zadnjem Shaqtin a Fool prav podaja Westbrooka v gledalce, da ne bom samo hvalil.

kitajc ::

Bila je 1. tekma s GS-jem. Westbrook in Durant sta bila vidno živčna. Morebiti so kasneje tekom tekme izgubili manj žog.

Danes Cleveland - Toronto. Pomoje CL ne more še enkrat imeti tako slabega meta. Ne vem sicer če je bil to glavni faktor.

Predvsem pa upam, da Biyombo kasira (še) kakšno konkretno, ker res išče.

Kurzweil ::

Je pa za omenit, da neglede na to kakšen konj je Biyombo, je imel zadnjič 26 skokov.

jnovak ::

kitajc je izjavil:

Danes Cleveland - Toronto. Pomoje CL ne more še enkrat imeti tako slabega meta. Ne vem sicer če je bil to glavni faktor.
Simple: don't pass that much to Kyrie & Kevin.

Irving prepogosto zasolira. Saj je spreten, ampak pri zaključevanju bi bil lahko precej boljši. Se zdi, da preveč pozornosti daje "predstavi" preigravanja, da mu zmanjka pri učinkovitosti. Saj je ok, če snemaš Pepsi reklame, ali pa če igraš za ekipo, ki se bori za #1 draft pick. Pri borbi za naslov tole ne bo pravi pristop.
19 metov (3 zadeti!?) in 1 asistenca (3 izgubljene žoge) ... a mu niso povedali, da so sredi končnice?

Love ... hjoj, kaj pa ta dela pod košem. Deloval je povsem izgubljen, kot da še nobenega centra ni videl igrati. Nikamor se ni uspel prebiti, pol je pa izvajal neke "trike" in mid-range mete. Vse (!) mimo. Naj raj še zmeraj na trojki stoji, saj bo prej al slej spet kako zadel. Če pa že gre pod obroč, naj pa raje za kako odbito žogo skoči. Priložnosti je veliko, sploh če bo Irving spet tok mimo zmetal :)

LBJ je deloval, kot da se celo tekmo trudi razigrati ekipo. Ustvarjal jim je priložnosti, podajal za odprte mete ... pa ni in ni šlo. Zvezdniki ponavadi v določenem trenutku tekme zablestijo; Kyrie in Love sta bila off celotno tekmo. Ne verjamem, da se lahko taka tekma ponovi (sploh pri obeh).
Brez nekega forsiranja je bil LBJ najboljši strelec, asistent in skakalec (polovico vseh napadalnih skokov). Ampak točk je bilo vseeno premalo, da bi Cavsi lahko zmagali. Bo treba odgovornost kar v svoje roke vzeti in malo več zasolirati.

kitajc ::

Ja, res je oba sta slabo metala. Lovea nekako razumem, ampak Irving bi pa le lahko zadel vec. Sicer se je pa Kyrie malo umiril s svojim soliranjem, pa tudi asistenc ima vec.

Lebron dela prav in hoce razigravati ekipo. On bi lahko Toronto premagal skoraj sam, a v finalu ne bo slo. Tip pomoje sploh ni na 100% pa je skoraj vedno najboljsi posameznik. Itak, za klaso boljsi atlet kot pa vsi ostali.

Ja, Biyombo je pa pobral cel kup skokov. Ni mi jasno, kako lahko Toronto po izgubi Valanciunasa dobro igra pod kosem. Zakaj CL ne pritisne na Biyomba, ki je edini dober center. No, ja nimajo prav strelskih centrov in morda je to razlog.

fantasycamp ::

Moramo reči da je Miami imel kar lepo šanso proti Cavsom če bi prišli not, in če bi imeli zdravega Whitesida...

Jebemti poškodbe...

Leflop pa ima pomoč sodnikov in bodo prišli v finale...

kitajc ::

Kakšno ima šele GS ;)

fantasycamp ::

kitajc je izjavil:

Kakšno ima šele GS ;)


Ja ker imajo tudi tri najbolj gledane tekme v nba to leto, tako da je v interesu NBA da se Leflop in Stephanie srečata v finalu...

jnovak ::

Miami šanso? Ja, pred 2 letoma :)
No, resno, trenutno ima Miami mešanico veteranske & rookie ekipe.
Deng & Joe Johnson sta dala najboljša leta že mimo.
Haslem & Stoudemire ne bi niti omenjal, ker glede na minutažo niti nista igrala pomembne vloge.
Bosh že dolgo ni igral ... pa tudi težko še kdaj bo.
Wade je še edini, ki ostane in lahko odloča tekme. Ampak ne more pa več odločiti serije (kaj šele več le-teh tekom končnice); poškodbe so odigrale svoj del, leta so pa tudi že tu.
Winslow & Richardson sta solidna, a premlada, neizkušena, neizoblikovana ... potencial pa je.
Whiteside & Dragič sta dobra, ampak oba skupaj nista vredna za #2 best player of the team (npr. da bi ti OKC menjal Westbrooka (ob predpostavki, da je KD še vedno #1 ekipe) za ta dvojec).

Glede flopanja ... ne vem, težko karkoli rečem (saj pri nogometu je tega tudi ogromno) - na sodnikih je, da so bolj pozorni in pravilno odsodijo.

Je bilo pa zanimivo poslušati razlage, kako je Greenova brca v jajca ok. Pač hotel je "prodati" (odigrati) prekršek & zato, ker ga je s to nepotrebno igro brcnil, ni panike. Saj verjamem, da ni bilo namerno, ampak je pa ta sodniška odločitev bila v smislu: zaigraj prekršek nad seboj & takrat "ponesreči" onesposobi nasprotnika.
So dan po tekmi upgradali prekršek na flagrant 2, kar je ok. Žal je bilo pa na tekmi narobe dosojeno. Ampak spet ... na srečo OKC-ja ni vplivalo na rezultat, saj so vseeno premagali GSW.

fantasycamp ::


Whiteside & Dragič sta dobra, ampak oba skupaj nista vredna za #2 best player of the team (npr. da bi ti OKC menjal Westbrooka (ob predpostavki, da je KD še vedno #1 ekipe) za ta dvojec).


ti predpostavljaš da je Westbrook tok dober, je fantastičen atlet ki igra še v bolj fantastičnoi ekipi vendar so njegovi procenti kdaj prav smešni...

Letos ima 24,6 pik na sezono kar ni glih vrhunec,je pa več kot solidno, ni pa za menjavo teh dveh kr sanji naprej..

Imajo oni preveč dobr tim v OKC da bi bil on razlog za zmage...

Goran nima sreče, igra v timu ki rabi počasnega playa, Goran pa rabi hitro ekipo kot OKC, ker je Goran že pokazal kaj zna, in je v Sunsih zaključil seono kot pri pri procentih v protinapadu na koš, drugi je bil kdo?
Westbrook...

zdaj mu pa wade upočasnuje igro, ker nima več kolen, pa kot si rekel pol ekipe je stare...

Ne vem zakaj misliš da z zdravim Boshem in Whitesidom nebi mogli parirat Cavsom...
Če so že zdaj izredno poškodovani izsilili sedmo tekmo Rapsom...

Kurzweil ::

Tudi jaz sem mnenja, da Miami nebi imel kaj zq praskat proti Clevelandu, pa čeprav sčednji zadnje tekme ni več tako strašen kot je izgledal še prejšnjo serijo in začetek te. Z veterani, brez pravega centra in z povprečnimi mladimi igralci Miami ne bi zdržal tempa. Kar se flopanja Jamesa tiče, pa ni to pri njemu nič novega, tudi zadnjič se je osmešil s tistim neumnim flopom. Recimo da nekako še razumem izsiljevanje osebnih napak, ampak takšne poteze pa res niso primerne za igralca njegovega kova in tako samo izgublja simpatije.

OKC pa povedel v seriji 3:1, kar sem tudi pričakoval po tisti prvi tekmi v Oklahomi. Kam se je sedaj skril Rupsi31 res ne vem :D Ampak njegova napoved je bila, da bo Westbrook jokal proti Curryju in da OKC nima možnosti, no pa vidimo sedaj v kakšnem položaju je OKC. Mimogrede danes:

Westbrook 36 točk (iz igre 12/27 in 8/8 prosti meti), 11 asistenc, 11 skokov, 4 ukradene žoge in 6 izgubljenih žog (isto tudi Green in Curry)
Curry 19 točk (met iz igre 6/20 in prosti meti 5/7), 5 skokov, 5 asistenc, 2 ukradeni žogi in 6 izgubljenih žog

Tudi Adams bolje igre kot Speights, kjer je Rupsi31 še enkrat več povsem zgrešil.

Sicer pa, kot sem že večkrat povedal, GSW nima energije, hitrosti in dinamike, ki jo premore Oklahoma, igrjao veliko boljšo obrambo in Donovan kot trener, je vsaj zame, pa neglede če OKC ne zmaga niti ene tekme več, trener leta v ligi NBA. Vem, da sem si s to napovedjo drznil, ampak mislim da ni dvoma. In obstaja res velika možnost, da se bo izkazalo tisto, kar sem prevtako govoril že pred playoffom, da bo GSW po vseh mogočih rekodrih padel v playoffu, đabe jim vsi ti rekordi če ne pridejo niti do finala, očitno izpad San Antonia vendarle ni bilo takšno presenečenje, kot se je nekaterim zdelo.

Če se danes ne bi vmes Thompsonu "posrečila" tista serija trojk in na splošno odlična 3. četrtina, kjer je dal okrog 20 točk, bi GSW spet bil na razliki 40 točk, kot prejšnjo tekmo, prav neverjetno je kako je OKC prestavil par prestav višje v playoffu. Celo naslednjo tekmo v GSW dajem ščepec več možnosti OKC kot GSW, pa bi pred playoffom za to napoved verjetno izpadel blaznež.

jnovak ::

fantasycamp je izjavil:


Whiteside & Dragič sta dobra, ampak oba skupaj nista vredna za #2 best player of the team (npr. da bi ti OKC menjal Westbrooka (ob predpostavki, da je KD še vedno #1 ekipe) za ta dvojec).
ti predpostavljaš da je Westbrook tok dober, je fantastičen atlet ki igra še v bolj fantastičnoi ekipi vendar so njegovi procenti kdaj prav smešni...

Letos ima 24,6 pik na sezono kar ni glih vrhunec,je pa več kot solidno, ni pa za menjavo teh dveh kr sanji naprej..

Imajo oni preveč dobr tim v OKC da bi bil on razlog za zmage...
Dober tim je zato, ker ima 2 top igralca. Role playerji so ravno zato "le" role playerji. Ne morajo prevzemati odgovornosti game after game, so pa super uporabni v svoji specifiki.
LBJ pomaga soigralcem, da so boljši, da bolj pridejo do izraza. Enako tudi Westbrook. To je dejstvo, ki se zadnji sezoni konstantno dokazuje.

Njegovo povprečje PPG letos, da ni odlično? Halo, imajo KD-ja, ki je top strelec lige zadnjih 5 sezon. In da ima nekdo potem še tako povprečje, je izjemno. S tem, da je bil Russel drugi asistent lige (takoj za Rondom, k pa je itak samo podajalec). In vsi triple doubli, ki jih je dosegel (s tem, da je OKC v teh tekmah tudi vselej zmagal). I think it's enough :)

Je pa treba vedeti, da nismo več sredi 80-ih, ko je Jordan dosegal 37 PPG. No, pa da smo si na jasnem, takrat so Bullsi končali 5. v centralni diviziji! V prvem krogu končnice, so jih pa pometli Celtici.
Zgodovino pišejo zmagovalci & v primerjavah z zdajšnjo generacijo se pogosto pozablja, da pretekli junaki niso uspevali sami, ampak s pomočjo izvrstnih ekip z izjemnimi posamezniki.

fantasycamp ::



Njegovo povprečje PPG letos, da ni odlično? Halo, imajo KD-ja, ki je top strelec lige zadnjih 5 sezon. In da ima nekdo potem še tako povprečje, je izjemno. S tem, da je bil Russel drugi asistent lige (takoj za Rondom, k pa je itak samo podajalec). In vsi triple doubli, ki jih je dosegel (s tem, da je OKC v teh tekmah tudi vselej zmagal). I think it's enough :)


Sej sta edina tam ki pike dajeta ostali so samo za obrambo in skoke pobirat, mu je lažje ker morajo tud Kd-ja čuvat, tako pa lahko igra ena na ena, drugače bi ga podvajal...

Je pa treba vedeti, da nismo več sredi 80-ih, ko je Jordan dosegal 37 PPG. No, pa da smo si na jasnem, takrat so Bullsi končali 5. v centralni diviziji! V prvem krogu končnice, so jih pa pometli Celtici.
Zgodovino pišejo zmagovalci & v primerjavah z zdajšnjo generacijo se pogosto pozablja, da pretekli junaki niso uspevali sami, ampak s pomočjo izvrstnih ekip z izjemnimi posamezniki.



LOL, ne ni več Jordana ki bi v današnji igri brez hand checking dosegal še več pik kar se večina igralcev in tudi na forumih stinjajo...



tvoj zadnji stavek pa potrdi to kar sem že sam rekel..

Miami bi bil več kot dober za parirat, bi zmagali? pomoje ne, samo bi pa komot šli na 4:2, ali celo izslili game 7...

jnovak ::

fantasycamp je izjavil:

LOL, ne ni več Jordana ki bi v današnji igri brez hand checking dosegal še več pik kar se večina igralcev in tudi na forumih stinjajo...
Ma to posploševanje je tok brez vezno in moreče.
Mislim, težavno je zaradi oseb, ki se obesijo na eno stvar in pol tist trobijo, brez da bi sploh vedeli zakaj. "ker so tako rekli"
Kot da bi jehovove priče poslušal.

Kaj če bi najprej probali poznati pravila prej in sedaj, način igre, tipe igralcev ... in potem poskušati argumentirati svoj odgovor. Ne pa le zaradi nekih pavšalnih ocen. Pač Jordan je legenda, mit, božanstvo NBA. Nikakor ni mišljeno slabšalno, ampak tako pač je. Če sedaj mulci še vedno Jordana opevajo, ki so ga v bistvu videli le na supergah svojih kolegov ... pol veš, da je marketing velik del tega.

OK, pa dajmo poleg hand-checka omeniti še tole pomembno spremembo:
- conska obramba, podvajanje



Zdaj, ti si lahko dal dva (ali več) obrambnih igralcev na enega napadalca ... ampak je moral potem "exkluzivno" samo tega pokrivati. Ni se smelo na pol pokrivati prostora in priskočiti na pomoč, med tem pa še vedno paziti na svojega igralca (check photo #4 iz "današnjega" obdobja).

Rezultat tega je bil, da so kraljevali veliki igralci. Tudi manj spretni. Med "nižjimi" pa tisti najbolj explozivni (Jordan je takrat precej bolj izstopal, kot pa bi v ligi danes, kjer so res že skoraj vsi nori atleti z nenormalnimi sposobnostmi). Tudi pri centrih so se vloge in naloge precej spremenile - Howard, DeAndre, Cousins, Towns, AD ... že tu se vidi kam gre razvoj. Ne moreš biti več 1-dimenzionalni igralec.

Takole se je včasih in danes pokrivalo/zapiralo pri prodorih:



Zgoraj ima (vsem znani bik) celo polovico igrašča zase, da odigra 1:1.
Spodaj ima pa ("bik") poleg svojega obrambnega igralca še celo ekipo, ki ga čaka in zapira prostor.

Prodirajoči igralci (tisti najboljši) že sedaj dobro izkoriščajo svoje prodore z meti ali asistencami; v 90' jim je bilo pa še precej lažje, ker je napadalec lahko videl, ali se ga podvaja (in s tem pusti drugega igralca povsem samega ... priložnost za podajo), ali se ga pa ne podvaja in mora premagati le svojega (enega) nasprotnika.

- - - - -
Pravila se razlikujejo. Zdajšnja niso pisana toliko po godu centrom. Precej manj je te igre pod koš (zato je včasih že kar malo bedno, ko Howarda kritizirajo, kako ne igra tako kot "oni" (Shaq, Barkley, Mutombo, Malone, ...). V resnici pa prav noben igralec ni uspešen s tako igro - uspešni so uni, k imajo dober med iz (pol)razdalje.
Če že vsi govorijo kako bi nekdo iz 80' in 90' bil "wau" in "oh in sploh" zaradi hand-checka, dajmo še razmisliti kako bi LBJ uničeval obrambne igralce 1:1, če bi se igralo po ta starih pravilih. Oz. če bi ga podvajali, kako bi dosegal še X-več asistenc, če bi ga podvajali in bi lahko podajal povsem odprtim soigralcem.

Zato je smiselno primerjati igralce znotraj svojih obdobij. Tisti, ki pa že morate preko tega, dajte se malo pozanimati in razmisliti ... ker redko je neka situacija le črno-bela.

sheeshkar ::

@jnovak

Sicer se strinjam s teboj, da Jordan danes ne bi dosegal bistveno več točk kot včasih, ker obrambe so zaradi drugačnih pravil resnično napredovale ter so veliko bolj sofisticirane kot nekoč (poleg tega pa se je zelo spremenila tudi igra v napadu, kjer se uspešne ekipe ne morejo več zanašati na "isolation ball", kar pomeni, da bi Jordan moral bolj deliti žogo - verjetno bi v tej dobi igral PG, imel malenkost manj točk, vendar veliko več asistenc ter skokov na tekmo, verjetno nekaj podobnega temu, ko je nekaj mesecev igral PG in v tistem času skoraj dosegel triple double povprečje), vendar mislim, da vseeno pozabljaš na nekaj dejstev.

Prvič, cona se je igrala tudi v 90ih, kljub temu, da je bila uradno prepovedana. Ni smela biti preveč očitna in na kakšnih tekmah so sodniki vseeno posredovali, vendar če si NBA košarko spremljal tudi v Jordanovih časih, bi moral dodati, da so ekipe proti njemu uporabljale različne obrambne taktike (še posebej v playoffu), med drugim tudi takšne, ki bi danes bile označene za brutalne (takrat pa se je temu reklo le "moška igra").

Drugič, pri Jordanu se je potrebno zavedati, da v njegovih časih met za 3 točke ni bil niti približno tako pomemben kot v moderni košarki. Jordan temu metu nikoli ni posvečal pozornosti, ker ga v tistem obdobju sploh ni potreboval. Vendar, glede na to, da je samo po nekaj letih v NBA ligi pokazal izjemen napredek pri metu s polrazdalje (tudi blizu črte za tri točke) in njegovi psihopatski želji po tem, da je najboljši (in glede na to, da je potem, ko so ga TrailBlazersi izzivali, da ne zna metati za 3 in je dosegel 6 trojk v enem polčasu), lahko brez problema sklepamo, da bi zelo hitro izboljšal tudi met za 3 točke (morda ne bi bil ravno Steph ali Redick, definitivno pa bil postal grožnja z razdalje). To bi pomenilo, da bi imel dodatno orožje za razbijanje modernih obramb. Seveda enako velja tudi za LeBrona - glede na njegove fizične predispozicije bi se lahko brez problema prilagodil na veliko bolj fizično igro 80ih in 90ih ter bil dominanten tudi v tisti eri (morda na drugačen način, verjetno bi bil nekakšen hibrid Magica in Barkleya). Vprašanje pa, kaj bi se zgodilo s Curryjem pod bolj fizično obrambo, ker že danes je kar nagnjen k poškodbam, v tistih časih pa bi verjetno bil poškodovan vsaj polovico vsake sezone.

In še nekaj, kar je pri takšnih debatah relevantno - Jordan se je ob koncu praktično vsakega prodora moral soočati z najboljšimi centri vseh časov. Danes se npr. Westbrooku ob koncu prodora ni potrebno boriti proti velikanom tipa Olajuwon, Mutombo, Ewing, Shaq, Jabbar (na začetku Jordanove kariere), Robinson itd. (poleg tega Bullsi nikoli niso imeli res vrhunskega centra, ki bi v napadu lahko Jordanu ponudil kvalitetno drugo opcijo ali pa zaprl nasprotnega centra - npr. Longley je bil dober v obrambi, v napadu praktično ni obstajal). Ne pravim, da danes pod košem ni kvalitetnih visokih igralcev, ki znajo igrati obrambo. Seveda so, vendar ti igralci po moči (z nekaj redkimi izjemami) niti približno niso na ravni centrov iz preteklosti, kar v debati o hand checkingu, prodorih, conski obrambi itd. dejansko je pomemben dejavnik - notranjost rakete je danes veliko slabše zaščitena.

Jordan je najboljši igralec vseh časov, ki bi bil najboljši v katerikoli eri in marketing pri tem nima niti najmanjše veze. Vendar danes vseeno ne bi imel povprečja 40 točk na tekmo ali kaj podobno absurdnega. Zaradi bolj sofisticiranih taktik tako v obrambi kot v napadu bi njegovo povprečje točk verjetno bilo celo malo manjše kot v 80ih in 90ih (osvojil bi nekaj manj naslovov najboljšega strelca lige), vendar bi po drugi strani verjetno igral PG tipa Westbrook (vendar z možgani) in imel mnogo višje povprečje asistenc ter skokov. V obrambi pa bi veljal za TOP3 branilca v ligi ter verjetno osvojil še kakšen dodaten naslov Defensive Player of the Year, kot ga je sicer - njegova superiornost v obrambi je vedno obstajala zaradi izjemnega "footworka", nepopustljivosti ter inteligence in ni bazirala na fizični superiornosti (kljub temu, da je bil sijajen atlet in zelo močan branilec), torej bi se še bolje prevedla v moderno košarko brez hand-chekinga in manj fizičnih obramb.

fantasycamp ::

jnovak je izjavil:

fantasycamp je izjavil:

LOL, ne ni več Jordana ki bi v današnji igri brez hand checking dosegal še več pik kar se večina igralcev in tudi na forumih stinjajo...
Ma to posploševanje je tok brez vezno in moreče.
Mislim, težavno je zaradi oseb, ki se obesijo na eno stvar in pol tist trobijo, brez da bi sploh vedeli zakaj. "ker so tako rekli"
Kot da bi jehovove priče poslušal.

Kaj če bi najprej probali poznati pravila prej in sedaj, način igre, tipe igralcev ... in potem poskušati argumentirati svoj odgovor. Ne pa le zaradi nekih pavšalnih ocen. Pač Jordan je legenda, mit, božanstvo NBA. Nikakor ni mišljeno slabšalno, ampak tako pač je. Če sedaj mulci še vedno Jordana opevajo, ki so ga v bistvu videli le na supergah svojih kolegov ... pol veš, da je marketing velik del tega.

OK, pa dajmo poleg hand-checka omeniti še tole pomembno spremembo:
- conska obramba, podvajanje



Zdaj, ti si lahko dal dva (ali več) obrambnih igralcev na enega napadalca ... ampak je moral potem "exkluzivno" samo tega pokrivati. Ni se smelo na pol pokrivati prostora in priskočiti na pomoč, med tem pa še vedno paziti na svojega igralca (check photo #4 iz "današnjega" obdobja).

Rezultat tega je bil, da so kraljevali veliki igralci. Tudi manj spretni. Med "nižjimi" pa tisti najbolj explozivni (Jordan je takrat precej bolj izstopal, kot pa bi v ligi danes, kjer so res že skoraj vsi nori atleti z nenormalnimi sposobnostmi). Tudi pri centrih so se vloge in naloge precej spremenile - Howard, DeAndre, Cousins, Towns, AD ... že tu se vidi kam gre razvoj. Ne moreš biti več 1-dimenzionalni igralec.

Takole se je včasih in danes pokrivalo/zapiralo pri prodorih:



Zgoraj ima (vsem znani bik) celo polovico igrašča zase, da odigra 1:1.
Spodaj ima pa ("bik") poleg svojega obrambnega igralca še celo ekipo, ki ga čaka in zapira prostor.

Prodirajoči igralci (tisti najboljši) že sedaj dobro izkoriščajo svoje prodore z meti ali asistencami; v 90' jim je bilo pa še precej lažje, ker je napadalec lahko videl, ali se ga podvaja (in s tem pusti drugega igralca povsem samega ... priložnost za podajo), ali se ga pa ne podvaja in mora premagati le svojega (enega) nasprotnika.

- - - - -
Pravila se razlikujejo. Zdajšnja niso pisana toliko po godu centrom. Precej manj je te igre pod koš (zato je včasih že kar malo bedno, ko Howarda kritizirajo, kako ne igra tako kot "oni" (Shaq, Barkley, Mutombo, Malone, ...). V resnici pa prav noben igralec ni uspešen s tako igro - uspešni so uni, k imajo dober med iz (pol)razdalje.
Če že vsi govorijo kako bi nekdo iz 80' in 90' bil "wau" in "oh in sploh" zaradi hand-checka, dajmo še razmisliti kako bi LBJ uničeval obrambne igralce 1:1, če bi se igralo po ta starih pravilih. Oz. če bi ga podvajali, kako bi dosegal še X-več asistenc, če bi ga podvajali in bi lahko podajal povsem odprtim soigralcem.

Zato je smiselno primerjati igralce znotraj svojih obdobij. Tisti, ki pa že morate preko tega, dajte se malo pozanimati in razmisliti ... ker redko je neka situacija le črno-bela.



jaz sem gledal košarko Jordana, sem bil dovolj star, gledam današnjo, vidim razliko, par slikic mi tega ne bo polepašalo...

tukaj ne govorimo o tem da Curry nebi zadel koša bi mu pa sigurno zbilo kakih 5ppg na tekmo..

fantasycamp ::

lepo zaščito ima GSW

https://vine.co/v/i9TjvelIruH

Ta model lahko brca do onemoglosti pa mu ne bodo nič naredili, da kdo grdo pogleda Stephanie pa bi letel i lige...

kitajc ::

fantasycamp je izjavil:

lepo zaščito ima GSW

https://vine.co/v/i9TjvelIruH

Ta model lahko brca do onemoglosti pa mu ne bodo nič naredili, da kdo grdo pogleda Stephanie pa bi letel i lige...


A to je bilo sedaj v 5. tekmi? Tole je že res smešno. Pa saj ni samo Green, tudi drugi si dovolijo veliko, a on je najhujši. ;)

Dobre živce imajo igralci Oklahome. Itak, če bodo oni storili kaj podobnega bo eden od igralcev izključen in serija bo pod velikim vprašajem.

GS ima trenutno na svoji strani vse. Vsi (pri koritu) si želijo njihove zmage. Me pa zanima, kako bo znotraj ekipe, če letos izpadejo morda že v tej seriji. Nekaj se govori o odhodu Boguta, ki pa ni ravno nenadomestljiv. No ja, na igrišču naredi veliko (tudi ilegalnega) dela, ki se na statistiki ne pozna.

Zakaj pa recimo Oklahoma ne da v igro 12-ega igralca, ki sploh ne igra, in ta naredi enako Green-u? Izključen bi bil on, pa morda še kakšnih par deset tisočakov, a to bi bilo to.

Aja pa še to. V 4. tekmi takoj v prvem napadu, ko je Adams prejel žogo, ga je Green zelo močno udaril po tistem povitem prstu na roki. Ja, malo je šel pa tudi na žogo. :/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kitajc ()

fantasycamp ::

Zakaj pa recimo Oklahoma ne da v igro 12-ega igralca, ki sploh ne igra, in ta naredi enako Green-u? Izključen bi bil on, pa morda še kakšnih par deset tisočakov, a to bi bilo to.


Hm raje bi videl da Stepha, da se vidi dvoličnost, ker potem bi OKC fasal kaj hujega...

vprašanje je če imajo Artesta v ekipi, nekaj takega rabijo...

Zgodovina sprememb…

bambam20 ::

Kurzweil je izjavil:



OKC pa povedel v seriji 3:1, kar sem tudi pričakoval po tisti prvi tekmi v Oklahomi. Kam se je sedaj skril Rupsi31 res ne vem :D Ampak njegova napoved je bila, da bo Westbrook jokal proti Curryju in da OKC nima možnosti, no pa vidimo sedaj v kakšnem položaju je OKC.


Sicer pa, kot sem že večkrat povedal, GSW nima energije, hitrosti in dinamike, ki jo premore Oklahoma, igrjao veliko boljšo obrambo in Donovan kot trener, je vsaj zame, pa neglede če OKC ne zmaga niti ene tekme več, trener leta v ligi NBA. Vem, da sem si s to napovedjo drznil, ampak mislim da ni dvoma. In obstaja res velika možnost, da se bo izkazalo tisto, kar sem prevtako govoril že pred playoffom, da bo GSW po vseh mogočih rekodrih padel v playoffu,

dajem ščepec več možnosti OKC kot GSW, pa bi pred playoffom za to napoved verjetno izpadel blaznež.


Počakal sem, da se je serija zaključila.

Ti pa si še enkrat preberi vse kar si napisal gospod nakladalski troll.

Čez 10 let boš celo razumel osnove košarke.

LP.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

kitajc ::

Nisem gledal zadnjih tekem, tako da ne bi komentiral.

Je pa to sedaj pričakovani finale. Ne vem no, po 1:3, zmaga 4:3, kar je uspelo osmim ali devetim ekipam v zgodovini lige, a po drugi strani je GS zelo zelo dober. Kaj pa vem....naklučje...morda.

Sigurno pa ni naklučje, da Green ni dobil nobene konkretne kazni za svoje prekrške, saj bi bila s tem serija zaključena. Dvigovanje noge tako visoko v zrak in s tako silo, pa naj bo namerno ali ne, mora biti nešportna že v prvem poskusu. Kasneje pa seveda dodatna kazen.

3.6.2016 ob 3.00....Ne vem, ampak Clevelandu bo kar težko.

fantasycamp ::

Težka bo cavsom, že tako so GSW bolj oboroženi, pa še sodniki so na njihovi strani, mislim da bo 4:2, pa navijam za Lecleveland tokrat...

kitajc ::

Lebron bo že dal svoje, Irving verjetno tudi, kaj pa bo storil Love je bolj vprašljivo. Skoke bo pobral, ampak bi moral imeti povprečje točk vsaj 15.

GS bo spet zelo grob, spet jim bodo pustili postavljanje nepravilnih blokad, če bosta to izkoristila Curry in Thompson, potem bo zelo težko.

bambam20 ::

kitajc je izjavil:

Nisem gledal zadnjih tekem, tako da ne bi komentiral.
Ne vem no, po 1:3, zmaga 4:3, kar je uspelo osmim ali devetim ekipam v zgodovini lige,



GSw je postala šele 10-ta ekipa v zgodovini lige.

Kurzweil ::

@rupsi31, sem se po dolgem času spet oglasil tukaj. Torej serija med OKC in GSW je bila zelo tesna, kar sem ti že prej povedal, pa si pametoval da bo šlo GSWju gladko in sedaj vidim, da ker nimaš argumenta spet žališ in pišeš še več neumnosti, kar že ves čas počneš. No mimogrede tudi tokrat si napisal neumnost. Namreč...

Boston Celtics over Philadelphia 76ers, 1968
Los Angeles Lakers over Phoenix Suns, 1970
Washington Bullets over San Antonio Spurs, 1979
Boston Celtics over Philadelphia 76ers, 1981
Houston Rockets over Phoenix Suns, 1995
Miami Heat over New York Knicks, 1997
Detroit Pistons over Orlando Magic, 2003
Phoenix Suns over Los Angeles Lakers, 2006
Houston Rockets over Los Angeles Clipper, 2015

To je bila 10. serija, kjer se je zgodil preobrat po vodstvu 3-1, vsekakor pa ni to 10. ekipa, ki ji je to uspelo. Namreč Bostonu in Houstonu je to uspelo po dvakrat. Kar pomeni, da je GSW 8. ekipa, ki ji je to uspelo, ravno toliko da ne zavajaš in spet pišeš neresnice, ko se že ravno delaš tako pametnega in žališ vse povprek. Če bi to kdo drug napisal, me niti ne bi tako motilo. Pa tako malo logike je potrebno....
««
4 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cleveland Cavaliers

Oddelek: Šport
133624 (3111) johan05
»

NBA 2016/2017

Oddelek: Šport
175868 (5063) johan05
»

Kako dober je res G. Dragić? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
8641150 (37103) bambam20

Več podobnih tem