» »

Android - restore izbrisanih slik in posnetkov

Android - restore izbrisanih slik in posnetkov

meh ::

Pozdravljeni,

Imate kakšno idejo oz. rešitev, kako naj iz Andorid telefona(lenovo p70) povrnem izbrisane slike in video posnetke?
In sicer: Tašča je na potovanju slikala in snemala s svojim telefonom, nato pa na letalu na poti domov "po nesreči" izbrisala cel album slik in posnetkov s potovanja...
Slike in videi so bili shranjeni na spominu telefona(ne na SD kartici). Tudi sinhroinizacije s kakšnim od ponudnihkov oblačnih storitev ni imela omogočene. Torej backupa slik ni...
Sam sem poizkusil z aplikacijo disk digger pro, ki na telefonu najde okrog 15.000 slik...
Te slike sem nato izvozil na google drive, ampak je nato kvaliteta slik zelo slaba (slike so povprečno velike okrog 60kb).
Nato sem na telefonu omogočil root dostop, ker naj bi potem bila kvaliteta slik veliko boljša, kar je, ampak se zalomi pri prenosu slik (na oblak, oziroma na SD kartico, saj se aplikacija "sesuje" po nekaj minutah.
Tako, da moraš izbrati manjšo količino slik (npr. 10, 20), da jih lahko v nekem zmernem času prenese na SD kartico, ampak so nekatere slike še vedno slabe kvalitete in tudi izbrianje slik s to aplikacijo je izredno zamudno in nepregledno,
Od izbrisa slik, se telefona ne uporablja...

Ali imate vi kakšne izkušnje z reševanjem slik in videov z andorid telefona?
Po kakšnem postopku ste te vsebine dobili nazaj, kateri program ste uporabili?
Vsakršne pomoči bi bil zelo vesel.

Lp,
m

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hikvision, 5MP IP kamera

Oddelek: Kaj kupiti
468404 (3925) b3D_950
»

Težava pri prenosu programov na MicroSD