Forum » Na cesti » Kako se imenuje ta "cev"?
Kako se imenuje ta "cev"?
AmaranthK ::
Pozdravljeni, zanima me kako se imenuje ta cev oziroma čemu je namenjena, gre se za Peugeot 405mi16.
To je zraven sesalnih kolektorjev, oziroma je pritrjena k njim.
Se iskreno opravičujem, če sem napisala kaj narobe, nimam pojma o avtih, ampak fant rabi ta del in mi iskanje po internetu žre živce že nekaj ur, tako da če kdo ve, bi bila zelo hvaležna za odgovor. :)
To je zraven sesalnih kolektorjev, oziroma je pritrjena k njim.
Se iskreno opravičujem, če sem napisala kaj narobe, nimam pojma o avtih, ampak fant rabi ta del in mi iskanje po internetu žre živce že nekaj ur, tako da če kdo ve, bi bila zelo hvaležna za odgovor. :)
zunno ::
Fant naj pove številko tega dela ki mora biti napisana nekje na njem. Potem boš del takoj našla, če to številko vtipkaš v Google ali poiščeš na Ebayu.
#000000 ::
tole men zgleda kot cev ki povezuje zračni filter in sesalni del zadeve na motorju, včasih je to bil uplinjač zdej se temu reče ne vem ajnšpritz smo rekl v starih časih :)
lovro535v2 ::
mislim da je to cev ki povezuje air box z sesalnim kolektorjem.
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.
Najprej vsem hvala za odgovore..a je možno, da ima ta cev enak namen, samo da je drugačna?
http://www.bakerbm.com/205.php?data=sih...
Namreč pod kakršnimi koli ključnimi besedami sem danes iskala to cev, se mi je vedno prikazoval ta link...
http://www.bakerbm.com/205.php?data=sih...
Namreč pod kakršnimi koli ključnimi besedami sem danes iskala to cev, se mi je vedno prikazoval ta link...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: AmaranthK ()
Haha, no, moški ravno nisem. :) Včeraj sem imela čas, fant je bil zaposlen z drugimi stvarmi in sem hotela zvedeti kaj točno je ta cev še isti dan, da bi se lahko čimprej naročilo, samo to je. :)
Thuban ::
lepo da si ugotovila. Drugič pa vseeno poglej po predmetu, nekje mora biti zapisana številka dela. to številko vpišeš v google in zagotovo nekaj najdeš.
Če ne najdeš pa seveda vprašaš na forumu :)
Če ne najdeš pa seveda vprašaš na forumu :)
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Debelina "glavne" vodovodne cevi v hiši (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22745 (10341) | floyd1 |
» | 1.9 TDI 130 KM - začele so se težave... ali pač ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 35362 (18790) | cleanac |
» | Črpalka za črpanje vode iz vrtineOddelek: Loža | 10605 (4965) | marjan_h |
» | SolidWorksOddelek: Programska oprema | 6628 (5575) | BlackMaX |
» | Proizvajalci avtomobilov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17452 (15069) | El Barto |