Forum » Programiranje » [c++] Visual studio 2015 /NODEFAULTLIB okno se ne prikaze
[c++] Visual studio 2015 /NODEFAULTLIB okno se ne prikaze
goranv ::
Ce ustvarim nov Win32 projekt in spremenim nastavitve projekta se prevede brez napak, ampak pri zagonu se okno ne prikaze, v TaskManager-ju je zagnan. Naredil sem naslednje spremembe: /GS-, YES (/NODEFAULTLIB), Entry point: wWinMain. In projekt nastavljen na Release. Kode nisem spremenil uporabil sem privzeto. Katere spremembe se moram narediti?
- spremenil: goranv ()
Nasel sem problem: parameter nCmdShow funkcije wWinMain ni bil avtomatsko pravilno nastavljen zato se ni pravilno izvedel ukaz ShowWindow(hWnd, nCmdShow). nCmdShow ni bil SW_SHOW. Potem se je nasel nov problem, process se ni zelel zapreti ob izhodu, zato sem se dodal, zaenkrat program mi deluje:
int main()
{
ghInstance = GetModuleHandle(0);
wWinMain(ghInstance, 0, 0, SW_SHOWNORMAL);
ExitProcess(0);
}
int main()
{
ghInstance = GetModuleHandle(0);
wWinMain(ghInstance, 0, 0, SW_SHOWNORMAL);
ExitProcess(0);
}
Obstaja seznam funkcij iz osnovnih knjiznic: kernel32, user32, ... ? Da ne bom sam ustvarjal dolg seznam tega:
extern "C"
{
void __stdcall ExitProcess( unsigned int );
...
}
extern "C"
{
void __stdcall ExitProcess( unsigned int );
...
}
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C programiranje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 27720 (18016) | amacar |
» | Tezava pri instanciranju class-aOddelek: Programiranje | 1294 (1165) | KernelPanic |
» | C++ programirane v Open GL oz. Direct xOddelek: Programiranje | 2979 (2250) | Vesoljc |
» | OpenGL orr v ansi cOddelek: Programiranje | 1638 (1426) | igor12 |
» | DirectX, neki ne greOddelek: Programiranje | 1149 (1047) | Senitel |