Forum » Sedem umetnosti » The Batman (Robert Pattinson) (2021)
The Batman (Robert Pattinson) (2021)
Temo vidijo: vsi
BT52 ::
Čeprav je malce prevodena. Script je nerealen. Varnost "mafijskih" družin in komunikacija je slaba. Pigvina bi v pravi mafiji že prej pospravili, če bi si malce slabo zbrisal rit.... Ton z kako paranoje je v resnici delovala mafija je zgrešen. Še posebej na zametkih meddružinskh vojn. Drugače, kot neka serija je vsaj zabavna in neki se vsaj trudijo.
EDIT: vsaj karakteri, kto so Pigvin in Oswaldova družina ni tak enodimenzionalna. Kar je za Warner Bros presenetljivo.
EDIT: vsaj karakteri, kto so Pigvin in Oswaldova družina ni tak enodimenzionalna. Kar je za Warner Bros presenetljivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
Gregor P ::
Nekdo ni dobil možnosti narediti ta prave krimi-mafijske serije, pa si zdaj daje duška pri Pingvinu
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
oo7 ::
Čeprav je malce prevodena. Script je nerealen. Varnost "mafijskih" družin in komunikacija je slaba. Pigvina bi v pravi mafiji že prej pospravili, če bi si malce slabo zbrisal rit.... Ton z kako paranoje je v resnici delovala mafija je zgrešen. Še posebej na zametkih meddružinskh vojn. Drugače, kot neka serija je vsaj zabavna in neki se vsaj trudijo.
Ja ampak serija se dogaja v izmišljenem stripovskem mestu Gotham tam kot kaže mafija deluje malo drugače tako, da ne rabi biti vse preveč realno :)
dronyx ::
Druga epizoda Pingvina mi je bila tudi dobra. Prava mafijska TV serija brez fantaziranja :)
Jaz imam občutek, kot bi gledal Sopranove ali kakšno podobno mafijsko serijo. Nadaljevanka si iz stripov izposodi samo nekatera imena.
Ja nekaj takega čeprav po ogledu tretje epizode pingvinu prvo rata potem pa se vse podre :)
Me zanima kako se bo izvlekel sedaj iz te godlje.
Dobra četrta epizoda o Sophiji. Pingvin je bil v tej epizodi bolj potisnjen v ozadje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
BaTeMaN ::
Dobra četrta epizoda o Sophiji. Pingvin je bil v tej epizodi bolj potisnjen v ozadje.
tudi meni je ta del všečen, gremo dalje danes
less then zero
IL_DIAVOLO ::
Dejansko cisto zgresena epizoda. Nas zanima Penguin, ne pa Sofia.
Se ena babja serija, financirana s strani woke agende.
Sem se mislil pogledat 5. del, pa ga ocitno ne bom.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Meni je pa cool :) Sofia.
Se mi zdi da zdaj vse tV serije so tko...
1 do 8 / 10 delov. Od tega sta 2 dela pač krneka CHAR developmenta za katere ti običajno ni mar... :)
zdaj že 4ta TV serija kjer vidim ta patern
Se mi zdi da zdaj vse tV serije so tko...
1 do 8 / 10 delov. Od tega sta 2 dela pač krneka CHAR developmenta za katere ti običajno ni mar... :)
zdaj že 4ta TV serija kjer vidim ta patern
less then zero
Samo da imaš dobrega glavnega karakterja rabiš dobro razvitega izzivalca. Karakterne episode so v modernih časih tak 50 50. Tokrat jim je vsaj uspel tole naredit kar spodobno. 7/10 za pogledat.
Če sem iskren, mi enako ne ustrezata.
Oba igralca sta mi odlična.
Tom Wilkinson v Nolanovem B.Begins mi je boljši od obeh... lej kako prefinjeno obdela mladega Bruca tukajle:
Oba igralca sta mi odlična.
Tom Wilkinson v Nolanovem B.Begins mi je boljši od obeh... lej kako prefinjeno obdela mladega Bruca tukajle:
less then zero
Glede na govorice še ena spinoff serija v izdelavi.
Serija naj bi se vrtela okoli Jokerja katerega je v filmu Batman igral Barry Koegan ampak je bila ta scena zbrisana.
Batman Meets The Joker - Deleted Scene | THE BATMAN
Serija naj bi se vrtela okoli Jokerja katerega je v filmu Batman igral Barry Koegan ampak je bila ta scena zbrisana.
Batman Meets The Joker - Deleted Scene | THE BATMAN
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
IL_DIAVOLO ::
Ne razumem tega pretiravanja z obrazno protetiko. Ok saj izgleda grozno, ampak dobiš ven en kup nekega momljanja. Najprej pingvin, zdaj tudi joker. Zakaj? Naj rajši najdejo proper igralce, ki jim je mati narava dala obrazne poteze in igralsko nadarjenost za stripovske vloge.
Heath Ledger tega sranja ni rabil, pa tudi Jack Nicholson ne.
Heath Ledger tega sranja ni rabil, pa tudi Jack Nicholson ne.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Že kdo pogledal Pingvina, do konca ? Jaz imamše dve epizodi.
Se pa trenutno pogovarjajo o drugi sezoni.
Se pa trenutno pogovarjajo o drugi sezoni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DCU (2025 - )Oddelek: Sedem umetnosti | 1779 (271) | oo7 |
» | The Flash (2018)Oddelek: Sedem umetnosti | 6986 (878) | ahac |
» | The Justice League Part One & Part Two (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37414 (17607) | meho7 |
» | The Batman Beyond - filmOddelek: Sedem umetnosti | 2070 (1440) | oo7 |
» | Batman v. Superman: Dawn of Justice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 51252 (23756) | opeter |