Forum » Loža » Vodice, Gorenjska - kje parkirati
Vodice, Gorenjska - kje parkirati
iso2000 ::
Pozdravljeni,
ali je kdo s tega konca (Vodice) in bi mi znal svetovati kje bi lahko parkiral ob delavnikih - nekje med 7:00 in 17:00? Priporočam se za kakšen dober predlog.
Hvala in lp!
ali je kdo s tega konca (Vodice) in bi mi znal svetovati kje bi lahko parkiral ob delavnikih - nekje med 7:00 in 17:00? Priporočam se za kakšen dober predlog.
Hvala in lp!
Yohan del Sud ::
For f*ck sake. To so Vodice in ne Tokio. Če se malo prevoziš po vasi gor ali dol ziher kaj najdeš. V najslabšem primeru se zmeniš z lokalnim ruralcem za flašo rujnega na mesec, ali da si izmenjata parkplac v nasprotni smeri (če si iz lj, kr, ipd) Daj oglas na lokalno tablo ... Vem da so Gorenci, ampak vseeno ni treba komplicirat.
www.strancar.com
iso2000 ::
Vens, Jerry, hvala za predloga.
Yohan, enostavneje in hitreje sem pridobil podatek tule, kot da se vozakam po Vodicah.
Yohan, enostavneje in hitreje sem pridobil podatek tule, kot da se vozakam po Vodicah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na morje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11192 (2255) | miraldi |
» | Alexa - kaj in katero je potrebno kupiti, da dela v SlovenijiOddelek: Kaj kupiti | 9458 (8654) | Reaper |
» | Najcenejša pot na morjeOddelek: Na cesti | 8409 (6342) | GrimReaper |
» | program za ripanje DVD (zazeleno v format AVI )Oddelek: Zvok in slika | 1646 (1472) | BigWhale |